Jannis Interieur
- Sterke punten
- Snelle reactie en top materiaal
- Verbeterpunten of tips
- Geen aanmerkingen
snel en correct geleverd
Bestellen, berichten dat gaat goed
Het bedrijf heeft ons goed geadviseerd en snelle levering
Prettige en snelle communicatie
nvt
Ruime keus. Gemakkelijk bestellen. Snelle levering.
Goed geholpen en geleverd volgens verwachting
Bestelling verliep vlekkeloos, levering idem. Zeer tevreden.
Snelle berichtgeving.
heel tevreden.
Vlotte afwerking van order
Xxx
Ik had advies nodig en via de mail gekregen. TOP
Zwenkwielen.net verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zwenkwielen.net heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestellen, berichten dat gaat goed
Het bedrijf heeft ons goed geadviseerd en snelle levering
Prettige en snelle communicatie
nvt
Ruime keus. Gemakkelijk bestellen. Snelle levering.
Goed geholpen en geleverd volgens verwachting
Bestelling verliep vlekkeloos, levering idem. Zeer tevreden.
Snelle berichtgeving.
heel tevreden.