Kerckhaert
- Zie boven
- Verbeterpunten of tips
- Niet
Goed geholpen
Goed product waar we heel blij mee zijn, want daarmee kunnen we nog lang plezier hebben van onze stoelen
Goed bedrijf komen hun belofte na, en snelle levering.
Webwinkel met een breed scala aan filters waardoor de juiste wielen redelijke snel te vinden zijn. De levering van mijn pakket was vertraagd, maar dit kwam door PostNL. Snelle reactie toen ik navraag deed.
Goed advies
Super
Vlotte levering
Snel. Correct
Correct geholpen, goed advies en duidelijk
Goede service
Zwenkwielen met bijpassende expanders besteld, uiteindelijk makkelijk in elkaar te zetten.
Zwenkwielen.net verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zwenkwielen.net heeft de volgende resultaten bereikt:
Zwenkwielen.net
Zuiderzeestraatweg West 52A
8085 AG Doornspijk
Goed geholpen
Goed bedrijf komen hun belofte na, en snelle levering.
Goed advies
Super