Informatievoorziening op onze bedrijfswebsite
7.8/10
8.2/10
Totaaladvies en uitvoering

W.Derogee

Vanaf de eerste dag keurig op tijd eerst een kop koffie en daarna direct opname van de situatie oude opstelling verwijderd en daarna direct begonnen aan de nieuwe situatie we werden overal bij betrokken en waren regelmatig in gesprek de 2e dag wederom keurig op tijd en deze keer was er een derde collega bij voor de aansluiting van de sunshower en het afkitwerk.Ik wil zeker namens mijn vrouw en mijn persoontje JULIAN DYLAN EN HAMID nogmaals bedanken voor de mooie badkamer TOP.N.B Julian is een prima leermeester.

Mariska

Een betrouwbare partij voor wie op zoek is naar comfort, kwaliteit én een prettige service. Een aanrader voor iedereen die zijn badkamer wil laten vernieuwen of renoveren.

N. Van de Brug

Ik heb onlangs gebruikgemaakt van de diensten van Zwaluw Comfortsanitair en ben ontzettend tevreden over het gehele proces. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering werd ik vriendelijk en professioneel geholpen.

N.J. Balk

Bij Zwaluw voelden we ons meteen serieus genomen. De adviseur luisterde goed naar onze wensen en kwam met praktische en stijlvolle oplossingen. Tijdens de verbouwing bleven we goed op de hoogte, en het team werkte secuur en netjes. We zijn superblij met het resultaat en de service. Een aanrader!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat jullie je vanaf het begin serieus genomen voelden en dat ons advies en de uitvoering zo goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk om écht te luisteren naar de wensen van onze klanten en deze te vertalen naar praktische én mooie oplossingen. Heel fijn dat het eindresultaat en de service aan jullie verwachtingen voldoen. Geniet van de nieuwe badkamer en dank voor de aanbeveling.

Fam Bembom

We zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe badkamer! Vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de oplevering liep alles soepel. De communicatie was helder, de monteurs werkten netjes en dachten echt met ons mee. Ook het eindresultaat mag er zijn – precies zoals we hadden gehoopt. Zwaluw heeft zijn belofte meer dan waargemaakt!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Wat een prachtige review – hartelijk dank! We zijn blij te horen dat jullie zo tevreden zijn met het hele traject én het eindresultaat. Heldere communicatie, meedenken en vakwerk zijn precies de punten waar wij veel waarde aan hechten, dus het is fijn om te lezen dat dit zo is ervaren. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer en danken jullie voor het vertrouwen in Zwaluw Comfortsanitair. Mooi dat we onze belofte hebben mogen waarmaken! Met vriendelijke groet, Team Zwaluw Comfortsanitair

A. Celikel

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en zorgeloosheid bij een badkamerrenovatie!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Wat een mooie aanbeveling hartelijk dank daarvoor! Het doet ons plezier te horen dat u de renovatie als zorgeloos en kwalitatief heeft ervaren. Precies daarvoor zetten wij ons elke dag in. Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw vernieuwde badkamer! Met vriendelijke groet, Team Zwaluw Comfortsanitair

Joke

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Zwaluw Comfort Sanitair. Vanaf het eerste contactmoment werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Ze namen uitgebreid de tijd om mijn wensen te bespreken en gaven deskundig advies over de mogelijkheden voor mijn badkamerproject. Wat me vooral opviel, was de heldere communicatie en de transparante offerte. Geen verborgen kosten, gewoon duidelijke afspraken die ook echt nagekomen worden. De monteurs werkten netjes, waren altijd op tijd en lieten de werkplek elke dag schoon achter. Ook bij onverwachte uitdagingen werd er snel en adequaat meegedacht in oplossingen.

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Beste Joke, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met Zwaluw Comfortsanitair. We vinden het belangrijk om vanaf het eerste contactmoment open en betrokken te zijn, en het is geweldig om te lezen dat u onze communicatie, transparantie en werkwijze als prettig hebt ervaren. Uw waardering voor ons vakmanschap, de nette werkomgeving en het oplossingsgericht meedenken betekent veel voor ons en ons team van monteurs. Nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons. Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Team Zwaluw Comfortsanitair

H. Smeets

Ik ben super tevreden over Zwaluw Comfort Sanitair. De service was top, ze kwamen afspraken na en werkten snel maar zorgvuldig.

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We vinden het fantastisch om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat we onze afspraken netjes zijn nagekomen. Zorgvuldig en efficiënt werken is voor ons heel belangrijk, en we zijn blij dat u dit zo hebt ervaren. Veel plezier met uw nieuwe badkamer!

P. Dubois

Vanaf het eerste contact waren ze ontzettend vriendelijk en professioneel. Ze denken echt met je mee en geven goed advies over de beste oplossingen. De installatie verliep soepel en netjes, en het resultaat is prachtig. Alles werkt perfect en de afwerking is van hoge kwaliteit. Echt een aanrader als je op zoek bent naar comfort en betrouwbaarheid!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Wat een mooie reactie, hartelijk dank! We zijn erg blij dat u onze vriendelijkheid, professionaliteit en meedenkende aanpak zo waardeert. Het is fantastisch om te horen dat de installatie soepel verliep en dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Bij Zwaluw Comfort Sanitair streven we altijd naar kwaliteit en comfort, en uw mooie woorden bevestigen dat we op de goede weg zijn. Veel plezier met uw nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Team Zwaluw Comfort Sanitair

A. Kombrink

Ze waren altijd bereikbaar en kwamen afspraken goed na. De installatie verliep zonder problemen. Eén klein puntje: de levertijd was iets langer dan verwacht, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door de kwaliteit en vriendelijkheid.

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat onze bereikbaarheid, het nakomen van afspraken en de kwaliteit van ons werk u goed bevallen zijn. Onze excuses voor de langere levertijd; we doen ons best dit waar mogelijk te verbeteren. We waarderen uw begrip en zijn blij dat u tevreden bent met het eindresultaat en onze service. Met vriendelijke groet, Team Zwaluw Comfort Sanitair

Fam. Mulder

De medewerkers denken echt met je mee, geven goed advies en werken netjes. Mijn badkamer is nu een echte comfortplek dankzij hun hoogwaardige materialen en perfecte installatie. Zeker een aanrader!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw fijne woorden! We vinden het geweldig om te horen dat onze medewerkers goed met u meedenken en dat u tevreden bent over het advies en de nette werkwijze. Het is ons doel om van elke badkamer een comfortabele en duurzame plek te maken, en we zijn blij dat dit ook bij u gelukt is. Veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Fam. Strikwerda

Zwaluw Comfort Sanitair heeft ons fantastisch geholpen bij de renovatie van onze badkamer. Vanaf het eerste contact tot de oplevering verliep alles professioneel en prettig. Heldere communicatie, strakke planning en vakwerk tot in de details. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw enthousiaste en mooie review! We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening en het eindresultaat van uw badkamer. Bij Zwaluw Comfort Sanitair streven we er altijd naar om onze klanten een professionele, heldere en betrouwbare ervaring te bieden, van begin tot eind. Het doet ons goed te horen dat dit bij u zo is gelukt. Veel plezier met uw vernieuwde badkamer! Met vriendelijke groet, Team Zwaluw Comfort Sanitair

K. Braam

Uitstekende service en vakmanschap!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat onze service en vakmanschap zo goed zijn bevallen. Bij Zwaluw Comfort Sanitair doen we er alles aan om onze klanten optimaal te helpen en kwaliteit te leveren. We staan altijd voor u klaar!

Jeroen van Vliet

Fijne communicatie en mooie producten!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat de communicatie prettig verliep en dat je tevreden bent met onze producten. Daar doen we het voor! Veel plezier ermee en je bent altijd welkom bij vragen of advies.

J.L. de Wit

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring met Zwaluw Comfortsanitair. Vanaf het eerste contactmoment hadden we direct het gevoel dat we met een professioneel en klantgericht bedrijf te maken hadden. Ze namen uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken en kwamen met slimme, praktische oplossingen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. De communicatie verliep gedurende het hele traject helder en prettig. We werden goed op de hoogte gehouden van de planning en eventuele aanpassingen werden altijd in overleg gedaan. Het team werkte netjes, kwam afspraken stipt na en liet de werkplek elke dag schoon achter. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen – alles is tot in de puntjes afgewerkt en straalt kwaliteit uit. Wij genieten dagelijks van onze nieuwe badkamer en kunnen Zwaluw Comfortsanitair van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vakwerk, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Wat een prachtige review, enorm bedankt voor deze uitgebreide en positieve terugkoppeling! We zijn blij om te horen dat jullie je vanaf het begin gehoord en goed begeleid voelden. Het is precies waar we als team naar streven: persoonlijke aandacht, heldere communicatie en vakwerk van hoge kwaliteit. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat en dagelijks genieten van de nieuwe badkamer. Daar doen we het voor! Nogmaals dank voor het vertrouwen en de aanbeveling – dat waarderen we enorm.

Geantwoord op

Zwaluw Comfortsanitair verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zwaluw Comfortsanitair heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 14 juli 2016

Zwaluw Comfortsanitair

Veilig Douchen de Specialist in Veilig Douchen. Wij hebben inmiddels al meer dan 25.000 douches geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat en de klanttevredenheid. Veel van onze klanten zijn erg blij met onze oplossing en kunnen hierdoor langer en veilig thuis blijven wonen. Wel merken wij dat op review sites vaak degene reageren waar het helaas wel is mis gegaan. Wij proberen dit zo goed mogelijk op te lossen en er voor te zorgen dat iedereen tevreden is. Mochten er problemen zijn neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 0800-0200962. Met vriendelijke groet, Team Zwaluw

Nijverheidsweg 25

A. Kombrink

Fam. Mulder

Fam. Strikwerda

K. Braam

Uitstekende service en vakmanschap!

Jeroen van Vliet

Fijne communicatie en mooie producten!

J.L. de Wit

Zwaluw Comfortsanitair heeft de volgende resultaten bereikt: