Barend
- Product of service:
- Evolve Oxygen 35L + zuurstofmasker
Super, snelle server, goed product!
Vannacht voor de eerste keer gebruikt en na 5 seconden gaf het flesje de geest. Er kwam geen zuurstof meer uit Waardeloos product, ben nu onderweg naar ziekenhuis voor zuurstof.
Drie flessen a 35 l besteld. Bleek niet helemaal naar wens te zijn, waarna dit heel snel en goed werd opgelost door de firma zuurstofexpert. Nog steeds een beetje onder de indruk, dat er nog zulke klantvriendelijke bedrijven zijn.
Aangekochte bus zuurstof werkte niet, en ik kreeg meteen een nieuwe. Deze bleek echter ook niet te werken. Vervolgens kon ik mijn geld terug krijgen, doch ik koos voor een ander type fles, die zonder gezichtsmasker, en deze werkte. Ik moet echter melden dat die 22L er heel rap doorheen gaat. Het zijn vriendelijke redelijke mensen daar bij zuurstofexpert.
Prima zuurstof, laat de huisarts maar zitten met salbutamol.
Altijd bereikbaar voor goed advies en overleg.
Perfect
Ik had een zuurstoffles besteld via Bol.com. Na 2 dagen gebruik was de luchtstroom helemaal weg. Maar hij was maar heel even gebruikt. Dit gemeld bij de klantenservice en een vervangend product gekregen.
Snel
Beetje
Fijne klantenservice!
Goed en zeer klantvriendelijk
vlot reactie
Goede snelle dienstverlening.. dank u...
Zuurstofexpert.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zuurstofexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zuurstofexpert.nl
Laan Corpus den Hoorn 108
9728 JR Groningen
Super, snelle server, goed product!
Prima zuurstof, laat de huisarts maar zitten met salbutamol.
Altijd bereikbaar voor goed advies en overleg.
Perfect
Snel
Beetje
Fijne klantenservice!
Goed en zeer klantvriendelijk
vlot reactie
Goede snelle dienstverlening.. dank u...
Zuurstofexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zuurstofexpert.nl