w. kuiters

(Bewerkt)

Enige jaren geleden zonwering laten plaatsen door ZSM en nog steeds in topconditie

Adrie

Eindelijk een bedrijf dat precies begrijpt wat de wensen zijn en deze ook uitvoerde zoals afgesproken is.

Anita

Werken netjes en komen afspraken na.

Teus Prins

ZSM..is...onbetwist debeste
zonwering specialist.

Jan

Komt de gemaakte afspraken goed na.De kwaliteit van de geleverde glaswand en de screens zijn top.Ook de mensen door wie alles is geplaatst zeer vakbekwaam en netjes in de omgang met de klant.Een... Komt de gemaakte afspraken goed na.De kwaliteit van de geleverde glaswand en de screens zijn top.Ook de mensen door wie alles is geplaatst zeer vakbekwaam en netjes in de omgang met de klant.Een echte aanrader,en menig bewoner in ons appartementecomplex al een kijkje komen nemen bij ons.👍👍

A Boon

A Boon
ZSM Zonwering heeft en zeer goede Service en Montage

R meijer

Goede verzorging en levering

Peter Haas de

Bedrijf wat doen wat ze zeggen een goede service.

Nathalie Van de Graaf

Wij hebben sinds 2000 diverse opdrachten uitgezet bij ZSM. We zijn dermate tevreden dat we achtereenvolgens zonwering voor de dakkapel, een terrasoverkapping in de tuin, glazen wanden voor de... Wij hebben sinds 2000 diverse opdrachten uitgezet bij ZSM. We zijn dermate tevreden dat we achtereenvolgens zonwering voor de dakkapel, een terrasoverkapping in de tuin, glazen wanden voor de terrasoverkapping en recentelijk insectenwering voor de gehele woning hebben laten installeren. Niet alleen vanwege een goede prijs/kwaliteitverhouding, maar vooral vanwege de goede service en snelle opvolging. Wij zijn inmiddels echte ambassadeurs geworden van ZSM en verwijzen ook regelmatig mensen door die willen weten waar wij onze opdrachten hebben laten uitvoeren.