9.4 /10

checkbox99% beveelt ZO aan!

annita Cusveller

Geweldig product. En fijne afneembare doeken.

Doeken en interieur, en keuken

Muriel

Super blij met de dweil en de reiniger!

Dweil met vloerreiniger en bij bol.com een nieuwe zak reiniger

Marian Grondman

Wat een verademing,geen grote flessen meer kopen en emmers water hoef ik ook niet meer te sjouwen. Toch wordt met weinig moeite alles glanzend schoon.

Welke producten heb je gekocht?
Vloer,glas,sanitair en alles schoon.

Elsa

Het product gaat zoooo lang mee ik begrijp niet dat de verkoper kan bestaan !

Welke producten heb je gekocht?
Voor eerste keer in aanraking gekomen via de postcode loterij. Ik heb de producten , afwas, keukenschoon, allesschoon

Joke van Os

Ben zeer tevreden,heeft al veel mensen overgehaald om het ook te gebruiken

Welke producten heb je gekocht?
Vloerproducten en dweilwissrr ,glasreiniger ,sanitair producten en afwas ,alles schoon En de bij behorende doeken

Leila

Top bedrijf met een mooie visie en boodschap en ook heel goede producten. Ik gebruik het al jaren en ben er echt tevreden over.

Welke producten heb je gekocht?
Keuken schoon, Alles schoon, Vloer schoon, Glas schoon, sanitair schoon, Afwas schoon (die laatste gekregen, niet gekocht)

David

Zo goed! De producten en de levering. Zo blij mee 😊

Extra schoonmaakdoeken

Anna Zonneveld

SterSterSterSterLege ster

Ben heel blij met jullie!

reinigers en sprayers

Ine Hoedemakers

geweldig in 1 woord!

2 x pakket

Jeroen kuiper

Diverse artikelen in huis, altijd topkwaliteit en heerlijk schoon.. laatst een mooi cadeautje erbij.. echt aanrader als het echt schoon moet worden!

Vloerwisser, sanitairschoon vloerschoon afwasschoon

Alexandra

Fijne producten

Sanitair

Suus

Wat een heerlijke producten hebben jullie en mijn kastjes zijn zo heerlijk leeg.

Alle

puck garssen

beste wat ik ooit gehad heb

alle flessen en vloerwisser

ZO verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ZO heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 november 2020

ZO

Iedereen houdt van schoon. Ja toch? Dat is hygiënisch, en het ziet er ook meteen mooi uit. Maar schoonmáken, daar houdt niemand van. Dus doen we het bij ZO helemaal anders. We stoppen met schoonmaken. En stappen over op schoonhouden. En echt, als je daar eenmaal aan gewend bent, wil je nooit meer terug. Vergelijk het met tandenpoetsen. Als je alles wat je hebt gebruikt meteen even schoonmaakt, ben je aan het schoonhouden. Een nieuwe gewoonte, en iedereen kan het. We beloven je een schoon huis, zonder emmer, zonder sopje en zonder warm water. Haal dat gootsteenkastje maar leeg. Want het enige dat je nodig hebt, zijn onze sprayers. Voor elke ruimte een, met een perfect matchende doek of pad. Dat klinkt makkelijk. En dat is het ook. ZO kan het ook.

Nijendal 18-A

3972 KC Driebergen Rijssenburg

annita Cusveller

Geweldig product. En fijne afneembare doeken.

Doeken en interieur, en keuken

Muriel

Super blij met de dweil en de reiniger!

Dweil met vloerreiniger en bij bol.com een nieuwe zak reiniger

Marian Grondman

Welke producten heb je gekocht?
Vloer,glas,sanitair en alles schoon.

Elsa

Het product gaat zoooo lang mee ik begrijp niet dat de verkoper kan bestaan !

Joke van Os

Zo goed! De producten en de levering. Zo blij mee 😊

Extra schoonmaakdoeken

Anna Zonneveld

SterSterSterSterLege ster

Ben heel blij met jullie!

reinigers en sprayers

Ine Hoedemakers