Dian
Fijn en snel schoonmaken
- Welke producten heb je gekocht?
- sanitair schoon, keukenschoon, afwas, alles choon + doekjes, handzeep
Fijn en snel schoonmaken
Prima, heel blij met de afwasspullen en de vloerreiniging.
Prima spullen
Top
Geweldig.
Top producten!
Prettige manier van schoonmaken. Vlotte bezorging .
Producten zijn heel effectief, doekjes sanitair en keuken zijn super. Doekjes glas vind ik persoonlijk niet goed. Ze laten wat pluisjes achter op spiegels en ruiten. Na het wassen (30°C) aan de lucht laten drogen, zoals wordt aangeraden, worden ze stijf, ik zal ze niet meer kopen.
De laatste bestelling had ik geen verzendkosten hoeven te betalen , ze zijn wel verrekend
Handige producten die er ook nog eens fancy uitzien!
Geweldig voor mijn ramen
Altijd snelle levering en antwoord op vragen
Prima spul.
Gebruik het snel en makkelijk moet wel meer spuiten als gedacht
makkelijk te gebruiken, mooie flessen, goede doeken en vooral goede service
ZO verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ZO heeft de volgende resultaten bereikt:
ZO
Nijendal 18-A
3972 KC Driebergen Rijssenburg
Fijn en snel schoonmaken
Prima, heel blij met de afwasspullen en de vloerreiniging.
Prima spullen
Top
Geweldig.
Top producten!
Prettige manier van schoonmaken. Vlotte bezorging .
Handige producten die er ook nog eens fancy uitzien!
Geweldig voor mijn ramen
Altijd snelle levering en antwoord op vragen