Tineka
Goede ervaring, maar ga niet aanbevelen.
- Welke producten heb je gekocht?
- Handzeep, keukenschoon, doekjes
Top spullen
Snelle levering in handige verpakking. Fijne producten met duidelijke uitleg.
Snel geregeld, vlot in huis, steeds op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Leuk dat het zo persoonlijk is dat je weet wie er met je bestelling bezig is
Super schoonmaak artikelen.
Prima schoonmaakmiddel voor een zeer redelijke prijs.
Pakket ziet eruit als een kadootje.
Ik zou zo schoon willen veranderen in Zo makkelijk schoon.
Top product
Ik heb een flinke bestelling gedaan, omdat ik beter met mijn huishouding wil omgaan. Maar ik zat in een depressie en dan komt er niets uit mijn handen. Binnenkort gaat het vast wel weer beter. Wat ik jammer vind: Er wordt een cadeau in het vooruitzicht gesteld bij de volgende bestelling. Nu kocht ik een pakket voor lange tijd, maar de code voor het cadeau was maar kort geldig. Beter had ik de schoonmaakspullen over twee bestelmomenten kunnen verdelen, dan had ik de extra set doekjes wél gekregen.
Ideaal schoonmaak middelen sanitair en handen wassen, wij gebruiken alle beschikbare middelen. En de spraywisser voor de vloer is een topper.
Prima ervaring. Had iets verkeerd gedaan en werd door ZO gebeld om het na te gaan.
Zooooo schoon en de geur maakt van ‘even schoonmaken ‘ een feestje!
Laat goed resultaat achter
Heerlijke geur en gebruik gemak
ZO verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ZO heeft de volgende resultaten bereikt:
ZO
Nijendal 18-A
3972 KC Driebergen Rijssenburg
Top spullen
Snelle levering in handige verpakking. Fijne producten met duidelijke uitleg.
Super schoonmaak artikelen.
Prima schoonmaakmiddel voor een zeer redelijke prijs.
Pakket ziet eruit als een kadootje.
Ik zou zo schoon willen veranderen in Zo makkelijk schoon.
Top product
Zooooo schoon en de geur maakt van ‘even schoonmaken ‘ een feestje!
Laat goed resultaat achter
Heerlijke geur en gebruik gemak