Aad van Santen
Werkt prima. Werd aanbevolen bij onze nieuwe keuken. We blijven het gebruiken nu. Ook al voor andere doeleinden besteld.
- Welke producten heb je gekocht?
- Keuken en glas
Het startpakket besteld bij ZO en ervoor gekozen om deze op te halen in de winkel in plaats van te laten verzenden. En dat waren de kilometers zeker waard. We werden vriendelijk ontvangen door Bert en Joey. Kreeg een heerlijk kopje koffie aangeboden en kregen een kijke achter de schermen. Bert liet zien welke producten ze aanbieden, maar ook hoe ze werken. Daarnaast kregen we als extra nog een gratis wisser-houder en een afwasschuimer om thuis uit te proberen. Al met al een top ervaring.
Super!
Heel fijn product
Prachtige goed werkende producten innovatieve producten. Werken fantastisch. Mooi bedrijf dat nadenkt over het milieu en de toekomst van onze planeet. Succes met de groei Margreet
Ben erg blij met de producten. Ze zijn beter dan ik had verwacht. Service is correct en adequaat.
Echt goed schoonmaakmiddel voor keuken, ramen, woonkamer en badkamer
Heerlijk materiaal en goede service!
Ik heb de wisser en vind hem fantastisch, ruikt lekker en de doek spoel je zo schoon onder de kraan .Voor mijn man die 1.96 is , is steel wel wat te kort Maar poetsen is zo geen straf
Het is makkelijker om even ergens een doekje overheen te halen met de spullen bij de hand. Werkt goed voor mij. Bijkomend voordeel: het wordt ook nog schoon!
Ik vind het makkelijk en snel schoonmaken
Fijne geur, handige spray, top doekjes!
Ruikt heerlijk werkt snel en geen gesjouw met emmers water. Kan het iedereen aanbevelen.
Of ik doe het niet goed. Maar krijg strepen als het opdroogt.
Snelle levering en netjes verpakt
ZO verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ZO heeft de volgende resultaten bereikt:
ZO
Nijendal 18-A
3972 KC Driebergen Rijssenburg
Super!
Heel fijn product
Echt goed schoonmaakmiddel voor keuken, ramen, woonkamer en badkamer
Heerlijk materiaal en goede service!
Ik vind het makkelijk en snel schoonmaken
Fijne geur, handige spray, top doekjes!
Of ik doe het niet goed. Maar krijg strepen als het opdroogt.
Snelle levering en netjes verpakt
ZO heeft de volgende resultaten bereikt: