9.4 /10

checkbox99% beveelt ZO aan!

Louise

Top producten. Superhandig in gebruik! Het scheelt veel geld, want met een zak doe ik ongeveer een jaar! De flessen zijn duurzaam en van goede kwaliteit!

Zo badkamer, keuken en alles

Mirjam

Voor mij een ideaal product, je pakt veel sneller even een doekje en een spraytje waardoor alles veel beter bijgehouden wordt. Het enige nadeel vind ik dat de kans op smetvrees wel groot wordt zo haha

Zo Alles, Zo keuken en Zo sanitair

Sandra Maass

Fijne producten, prettig schoonmaken, heerlijke geuren en duurzaam concept.snelle levering en service

Glas, handen, keuken, afwas, sanitair en vloer

Aletta van der Sar

Het rekje met 3 producten staat op aanrecht. We zijn er blij mee.

ik heb alles van Zo

Babs Bos

Ben heel erg blij met ZO! Ik vind de ZO vloerschoon echt geweldig, ik wil er op iedere verdieping eentje!

alles, ik heb alles

Hanny de Visser

Ik, vind het geweldig, maar deze bestelling was voor mijn dochter en de dweilstok voor haaar schoonmoeder

Ik heb alle producten qua schoonmaken en dweilen en de afwas en handen wassen

Petra de Lange

Heel fijn bedrijf met vriendelijke, meedenkende mensen en steengoede service en producten.

Welke producten heb je gekocht?
Handzeep, sanitairreiniger, ophangsysteem zeeppompjes , dweilsysteem.

Jos van Kuijk

Kreeg bij Mandemakers zo ZO pakket kado. Thuis uitgeprobeerd en echt wel tevreden werkt perfect en maakt ook goed schoon. Echt blij mee.

ZO Keuken schoon

Karin

Makkelijk snel fris geen gevoel van schoonmaken meer.

Welke producten heb je gekocht?
Zo sanitair. Maar er komt meer hoor!

Robert

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Product werkt goed. Marketing is te commercieel.

afwas en keuken

Diane Schnelle

Sindskort werk ik met de schoonmaakspullen van ZO en ik ben echt super fan geworden. Goede services, prachtig product. Zelfs mijn zoon zegt mam dat spul ruikt lekker zeg!

Alles in een Jaarpakket en extra keukendoekjes

Marijke Sluijter

Zoschoon scheelt me zoveel werk! Nooit meer met emmers slepen, geen nodeloos water verspillen, en het scheelt enorm in de gasrekening.

Alles

Jannie

Prima, lekker en makkelijk schoonmaken

De dweil, en voor de keuken en afwas

Anka

SterSterSterSterLege ster

Zo gebeurd, dat schoonmaken; je houdt alleen zelf niet meer op, zo lekker bezig ben je!

Basispakket, vloerzeep en de vloerdweil

Gwenny Landuyt

Wauw- wat een top product! Ik ben begonnen met de vloerwisser omdat we een gietvloer hebben en zo hygiëne snel bijgehouden wordt, Maar nu ook de poetsproducten, afwas en zeepomp aangeschaft echt geweldig! Ik ben megafan! Een aanrader! Mooi design- kwaliteitsvolle producten en plaatsbesparend!

Vloerwisser, startpakket, doekjes apart, zo afwas, zo handenschoon

ZO verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ZO heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 november 2020

ZO

Iedereen houdt van schoon. Ja toch? Dat is hygiënisch, en het ziet er ook meteen mooi uit. Maar schoonmáken, daar houdt niemand van. Dus doen we het bij ZO helemaal anders. We stoppen met schoonmaken. En stappen over op schoonhouden. En echt, als je daar eenmaal aan gewend bent, wil je nooit meer terug. Vergelijk het met tandenpoetsen. Als je alles wat je hebt gebruikt meteen even schoonmaakt, ben je aan het schoonhouden. Een nieuwe gewoonte, en iedereen kan het. We beloven je een schoon huis, zonder emmer, zonder sopje en zonder warm water. Haal dat gootsteenkastje maar leeg. Want het enige dat je nodig hebt, zijn onze sprayers. Voor elke ruimte een, met een perfect matchende doek of pad. Dat klinkt makkelijk. En dat is het ook. ZO kan het ook.

Nijendal 18-A

Zo Alles, Zo keuken en Zo sanitair

Sandra Maass

Glas, handen, keuken, afwas, sanitair en vloer

Aletta van der Sar

Het rekje met 3 producten staat op aanrecht. We zijn er blij mee.

ik heb alles van Zo

Babs Bos

alles, ik heb alles

Hanny de Visser

Ik heb alle producten qua schoonmaken en dweilen en de afwas en handen wassen

Petra de Lange

Welke producten heb je gekocht?
Handzeep, sanitairreiniger, ophangsysteem zeeppompjes , dweilsysteem.

Jos van Kuijk

ZO Keuken schoon

Karin

Makkelijk snel fris geen gevoel van schoonmaken meer.

Welke producten heb je gekocht?
Zo sanitair. Maar er komt meer hoor!

Robert

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Product werkt goed. Marketing is te commercieel.

afwas en keuken

Diane Schnelle