9.4 /10

checkbox99% beveelt ZO aan!

ada

Producten zowel als service vind ik echt geweldig!

alle

Hennie van Kam

Mooi design werk fantastisch plezierig schoonmaken ZO!!!

Vloerveger raam en spiegel en sanitair met producten

Lia den Boer

Ik ben weg blij met zo, voorheen werkte ik met emmers en nu heeft dat niet meer, mijn zaterdagse werkrondje in huis is daarmee een uur korter geworden en ook dagelijks scheelt het me zeker tijd. Ook is alles glimmend schoon en voelt het echt vetvrij aan.

Keuken, sanitair, gewoon schoon, vloer afwas handzeep, glas, afwas, handzeepp

Xandra van Roon - van Hout

Geweldig spul! Ben niet zo'n poetser maar hiermee is het leuk!

Welke producten heb je gekocht?
Laatst: afwasspul en een glazen zeeppompje. In gebruik al enige tijd de middelen voor: handen,afwas,vloer,sanitair,glas,allesreiniger. Dik tevreden hierover,maar vooral glas is mijn favoriet! En de bloemengeur van de handzeep is mijn favoriete geur!

Jan de Beer

Persoonlijk heb ik niet zo'n ZO ervaring maar mijn hulp wel, die wekelijks de boel onderhanden neemt en spic en span bij houdt en ZO schoon opleverde. Bij afscheid word dan weer gezegd, het ruikt weer heerlijk naar ZO schoon.

Alle producten van ZO SCHOON

Roeltje Theunissen

Hele fijne producten!

Heel veel

Jan Litjens

Zeer goede schoonmaak middelen en snelle bezorging

Keuken schoon, en alles schoon startpakkett

Maartje Vermaat

Erg blij met de ramen doek en navul zo schoon. . In een paar minuten glanzende streeploze ramen ...

Welke producten heb je gekocht?
Zo schoon glas navul flacon spuiten fles en doek .

Erica Kersten

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk in wat het is en goede levering

ZO alles schoon navulzak

José

Start pakket gekocht. Nog niet alles geprobeerd maar als erg tevreden. Zuinig en maakt goed schoon. Super makkelijk

Startpakket

Jan

Echt een aanrader

Keuken schoon

Griet Hartog

Fantastisch! Goede producten en top service!!

Schoonmaakpakket + dweil

MARGOT

Perfecte communicatie, snelle levering

Vloer wisser/reiniger/houder

ZO verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ZO heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 november 2020

ZO

Iedereen houdt van schoon. Ja toch? Dat is hygiënisch, en het ziet er ook meteen mooi uit. Maar schoonmáken, daar houdt niemand van. Dus doen we het bij ZO helemaal anders. We stoppen met schoonmaken. En stappen over op schoonhouden. En echt, als je daar eenmaal aan gewend bent, wil je nooit meer terug. Vergelijk het met tandenpoetsen. Als je alles wat je hebt gebruikt meteen even schoonmaakt, ben je aan het schoonhouden. Een nieuwe gewoonte, en iedereen kan het. We beloven je een schoon huis, zonder emmer, zonder sopje en zonder warm water. Haal dat gootsteenkastje maar leeg. Want het enige dat je nodig hebt, zijn onze sprayers. Voor elke ruimte een, met een perfect matchende doek of pad. Dat klinkt makkelijk. En dat is het ook. ZO kan het ook.

Nijendal 18-A

3972 KC Driebergen Rijssenburg

ada

Producten zowel als service vind ik echt geweldig!

alle

Hennie van Kam

Mooi design werk fantastisch plezierig schoonmaken ZO!!!

Vloerveger raam en spiegel en sanitair met producten

Lia den Boer

Keuken, sanitair, gewoon schoon, vloer afwas handzeep, glas, afwas, handzeepp

Xandra van Roon - van Hout

Geweldig spul! Ben niet zo'n poetser maar hiermee is het leuk!

Jan de Beer

Zeer goede schoonmaak middelen en snelle bezorging

Keuken schoon, en alles schoon startpakkett

Maartje Vermaat

Welke producten heb je gekocht?
Zo schoon glas navul flacon spuiten fles en doek .

Erica Kersten

Jan

Echt een aanrader

Keuken schoon

Griet Hartog

Fantastisch! Goede producten en top service!!

Schoonmaakpakket + dweil

MARGOT