Anna Zonneveld
Ben heel blij met jullie!
- Welke producten heb je gekocht?
- reinigers en sprayers
geweldig in 1 woord!
Diverse artikelen in huis, altijd topkwaliteit en heerlijk schoon.. laatst een mooi cadeautje erbij.. echt aanrader als het echt schoon moet worden!
Fijne producten
Wat een heerlijke producten hebben jullie en mijn kastjes zijn zo heerlijk leeg.
beste wat ik ooit gehad heb
Van mijn dochter kreeg ik het keuken pakket en ik vind het fantastisch! Ben niet zo erg huishoudelijk eigenlijk maar nu heb ik er gewoon zin in, ongelooflijk. Nu heb ik de keuken gedaan en die was echt vies (schaam ik me wel voor) maar het vet en vuil vloog er letterlijk af, even sprayen, doekje erover en het was weg. Ik zou het niet geloven als ik het niet zelf had gedaan. Heel heel heel erg bedankt dat jullie dit hebben bedacht en gemaakt. Inmiddels heb ik ook het vloer, glas en sanitair schoon gekocht, de vloer heb ik gedaan en dat was ook gewoon heerlijk om te doen! Ik ben er echt lyrisch over 👍🍀😀
Alles is super,super schoon heerl8jo
Ben heel erg tevreden met het product en alles er omheen. Mooie verpakking, goede levertijd.
verrast
Fijne producten, goede service
Mooie producten, goede kwaliteit. Leuk geprijsd!
Erg fijne, duidelijke communicatie en vlotte, nette verzending. Alles goed verpakt. Maak al jaren schoon met Zo, superblij met het resultaat en de geuren. Ook dat onderdelen nu los te krijgen zijn. De afwasschoon kreeg ik kado, ook hiermee ben ik erg blij.
Top service! Goeie communicatie en snelle levering.
Top
ZO verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ZO heeft de volgende resultaten bereikt:
beste wat ik ooit gehad heb
Alles is super,super schoon heerl8jo
verrast
Fijne producten, goede service
Mooie producten, goede kwaliteit. Leuk geprijsd!
Top service! Goeie communicatie en snelle levering.
Top
ZO heeft de volgende resultaten bereikt: