9.4 /10

checkbox99% beveelt ZO aan!

Anna Zonneveld

SterSterSterSterLege ster

Ben heel blij met jullie!

reinigers en sprayers

Ine Hoedemakers

geweldig in 1 woord!

2 x pakket

Jeroen kuiper

Diverse artikelen in huis, altijd topkwaliteit en heerlijk schoon.. laatst een mooi cadeautje erbij.. echt aanrader als het echt schoon moet worden!

Vloerwisser, sanitairschoon vloerschoon afwasschoon

Alexandra

Fijne producten

Sanitair

Suus

Wat een heerlijke producten hebben jullie en mijn kastjes zijn zo heerlijk leeg.

Alle

puck garssen

beste wat ik ooit gehad heb

alle flessen en vloerwisser

Ien van Uum

Van mijn dochter kreeg ik het keuken pakket en ik vind het fantastisch! Ben niet zo erg huishoudelijk eigenlijk maar nu heb ik er gewoon zin in, ongelooflijk. Nu heb ik de keuken gedaan en die was echt vies (schaam ik me wel voor) maar het vet en vuil vloog er letterlijk af, even sprayen, doekje erover en het was weg. Ik zou het niet geloven als ik het niet zelf had gedaan. Heel heel heel erg bedankt dat jullie dit hebben bedacht en gemaakt. Inmiddels heb ik ook het vloer, glas en sanitair schoon gekocht, de vloer heb ik gedaan en dat was ook gewoon heerlijk om te doen! Ik ben er echt lyrisch over 👍🍀😀

Vloer schoon, glas schoon, sanitair schoon, keuken schoon

Carolien Van Ditshuizen

Alles is super,super schoon heerl8jo

Vloer,glas,alles,sanitair

Manuela Dalhuisen

Ben heel erg tevreden met het product en alles er omheen. Mooie verpakking, goede levertijd.

Startersset, extra doeken.

Moonchild babyspa

verrast

afwas en sanitair

Sandra

Fijne producten, goede service

Afwas, glas, keuken

Mirjam de Wit

Mooie producten, goede kwaliteit. Leuk geprijsd!

Welke producten heb je gekocht?
Alle, behalve afwasproducten. Vloerwisser gebruik ik niet zo vaak. De oppervlakte is te groot

Kyra

Erg fijne, duidelijke communicatie en vlotte, nette verzending. Alles goed verpakt. Maak al jaren schoon met Zo, superblij met het resultaat en de geuren. Ook dat onderdelen nu los te krijgen zijn. De afwasschoon kreeg ik kado, ook hiermee ben ik erg blij.

Welke producten heb je gekocht?
Zo keukenschoon navullingen en doekjes. Ook kado voor vriend starterset.

Monique Ojevaar

Top service! Goeie communicatie en snelle levering.

Alles schoon, handzeep, sanitair, afwasmachine, keuken schoon en de doekjes

Mirjam

Top

Alles schoon, glas reiniger en doekjes

ZO verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ZO heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 november 2020

ZO

Iedereen houdt van schoon. Ja toch? Dat is hygiënisch, en het ziet er ook meteen mooi uit. Maar schoonmáken, daar houdt niemand van. Dus doen we het bij ZO helemaal anders. We stoppen met schoonmaken. En stappen over op schoonhouden. En echt, als je daar eenmaal aan gewend bent, wil je nooit meer terug. Vergelijk het met tandenpoetsen. Als je alles wat je hebt gebruikt meteen even schoonmaakt, ben je aan het schoonhouden. Een nieuwe gewoonte, en iedereen kan het. We beloven je een schoon huis, zonder emmer, zonder sopje en zonder warm water. Haal dat gootsteenkastje maar leeg. Want het enige dat je nodig hebt, zijn onze sprayers. Voor elke ruimte een, met een perfect matchende doek of pad. Dat klinkt makkelijk. En dat is het ook. ZO kan het ook.

Nijendal 18-A

3972 KC Driebergen Rijssenburg

Anna Zonneveld

SterSterSterSterLege ster

Ben heel blij met jullie!

reinigers en sprayers

Sandra

Fijne producten, goede service

Afwas, glas, keuken

Mirjam de Wit

Mooie producten, goede kwaliteit. Leuk geprijsd!

Kyra

Welke producten heb je gekocht?
Zo keukenschoon navullingen en doekjes. Ook kado voor vriend starterset.

Monique Ojevaar

Top service! Goeie communicatie en snelle levering.

Alles schoon, handzeep, sanitair, afwasmachine, keuken schoon en de doekjes

Mirjam