Reviews

8.8 / 10
957 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de financiële afspraken zijn gemaakt
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken in het ouderschapsplan zijn gemaakt
8.8/10
Objectiviteit van de bemiddelaar
9/10
Oplossingsgerichtheid
8.8/10
Verstand van zaken
9/10
Voortgang scheidingsproces
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken met betrekking tot de nieuwe woonsituatie zijn gemaakt
8.6/10
Kwaliteit van de gesprekken
8.8/10
Verslaglegging
8.8/10
Omgaan met emoties
8.8/10
Afspraken nakomen
9/10
Snelheid van opvolging na het verzoek tot contact
9/10
Inschakelen externe expertise
8.6/10
Communicatie
8.8/10
Persoonlijk betrokken
8.8/10

957 Reviews

Mitchell Bijleveld

10/10

Duidelijke uitleg over zaken

Beschrijf uw ervaring in een regel

Ontspannen


D huercano cantero

9/10

Hij is vertouwd praat rustig geef goed advies en als je hulp nodig heb of je snap iets niet kon hij alles goed uitleggen en je helpen

Beschrijf uw ervaring in een regel

Ze zijn goed


Rayon Kosoredjo

10/10

Rianne is een zeer behulpzame, meedenkende en objectieve bemiddelaar. Dat geeft vertrouwen.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Het hele traject werd prima voor ons verzorgd.


Steph van Zijl

10/10

Verliest het menselijk aspect niet uit oog.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Scheiden is een emotionele beladen situatie welke op een fijne manier wordt begeleid.


Geke Visser

10/10

Nina is respectvol naar ons allebei.
Erg aardig en begripvol.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Ja dat zou ik doen

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Geke,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Verhulsdonk

10/10

Heldere uiteenzettingen en bied overal oplossingen voor

Beschrijf uw ervaring in een regel

Duidelijk en doortastend

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Kim,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Kevin Vinken

5/10

Zondermeer betrokken, objectief en oplossingsgericht, maar fnancieel niet voldoende onderlegt en vooral niet nauwkeurig genoeg.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Process matig en emotioneel goede begeleiding, maar financieel gezien te veel fouten.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Kevin,
Bedankt voor jouw feedback.
Vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Dat vinden we erg jammer. We zullen jouw feedback intern bespreken.
Kun je,...
Beste Kevin,
Bedankt voor jouw feedback.
Vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Dat vinden we erg jammer. We zullen jouw feedback intern bespreken.
Kun je, indien je dat nog niet gedaan hebt, jouw onvrede delen via ons mailadres klanten@zorgeloosch.nl of telefonisch via 088 1661 553?
Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Maico

9/10

Vriendelijk , goed te verstaan , neemt de tijd , kan mijn gevoelens goede plek geven, een goede ervaring gehad.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Scheiden is kloote en niet mijn keuze, dus slechte ervaring

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Maico,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Hartelijke groet,
Zorgeloosch


bussers

10/10

Fijn zakelijke opstelling gaat niet prive in op de omstandigheden

Beschrijf uw ervaring in een regel

open en eerlijk fijn om mee gewerkt tehebben


Sylvia pieterse

10/10

Hele fijne ervaring konden altijd contact opnemen. En ondanks dat wij het over ongeveer alles eens waren heeft ze ons goed kunnen begeleiden door het gehele proces. Super fijne duidelijke uitleg en... Hele fijne ervaring konden altijd contact opnemen. En ondanks dat wij het over ongeveer alles eens waren heeft ze ons goed kunnen begeleiden door het gehele proces. Super fijne duidelijke uitleg en alle vragen goed beantwoord.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Goede ervaring er wordt goed naar je wensen geluisterd.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Sylvia,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Hartelijke groet,
Zorgeloosch