Reviews

8.8 / 10
927 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de financiële afspraken zijn gemaakt
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken in het ouderschapsplan zijn gemaakt
8.8/10
Objectiviteit van de bemiddelaar
9/10
Oplossingsgerichtheid
8.8/10
Verstand van zaken
9/10
Voortgang scheidingsproces
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken met betrekking tot de nieuwe woonsituatie zijn gemaakt
8.6/10
Kwaliteit van de gesprekken
9/10
Verslaglegging
8.8/10
Omgaan met emoties
8.8/10
Afspraken nakomen
9/10
Snelheid van opvolging na het verzoek tot contact
9/10
Inschakelen externe expertise
8.6/10
Communicatie
8.8/10
Persoonlijk betrokken
8.8/10

927 Reviews

Onno van Staden

9/10

Rianne en Karin, maar ook de binnendienst hebben ons goed geholpen door het proces heen. We kregen altijd snel een reactie met feedback.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Advies om Zorgeloosch te kiezen kwam vanuit ING nadat wij hen een hypotheek vraag stelden. Na ons contact met Zorgeloosch werd snel een afsprask ter kennismaking gemaakt


R Kemps

9/10

Legt goed uit wat er precies gaat gebeuren en wat het voor beiden partijen betekent. Luistert goed en is begripvol.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Luistert goed, maar geeft ook aan wat de opties zijn.


P en J

7/10

Goed

Beschrijf uw ervaring in een regel

Een goed luisterend oor ,naar onze wensen.


Wendy

9/10

De bemiddelaar is zeer duidelijk, houdt overzicht in de gesprekken.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Professionele service


Johan Gijsbers

10/10

Hele fijne en warme gesprekspartner met een enorme bult ervaring. Doorzag ons beiden en onze dynamiek. Heel goed. Ze heeft haar hart op de juiste plaats.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Doorzienend warm men's met hart op de juiste plaats.


Rajesh Tamang

9/10

Rianne van Bergen , is ons bemiddelaar ze is de best ????

Beschrijf uw ervaring in een regel

ze geeft ons goede uitleg en goed advies, gemakkelijk om de moeilijke wetten en orde te begrijpen, we zijn zeer tevreden!


Michael

10/10

Via de Rabobank doorverwezen naar Zorgeloosch en in contact gekomen met Vincent. We hadden het niet beter kunnen treffen. Scheiden is natuurlijk niet leuk, maar Vincent helpt je stap voor stap door... Via de Rabobank doorverwezen naar Zorgeloosch en in contact gekomen met Vincent. We hadden het niet beter kunnen treffen. Scheiden is natuurlijk niet leuk, maar Vincent helpt je stap voor stap door alles heen. Hij doet dat prettig en heel kundig.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Professioneel, kundig en warm


Helmi van Nuil

10/10

Ze liet meteen weten dat er geen vaste afspraken zijn ten aanzien van het aantal gesprekken. Wat nodig is, is nodig.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Prettig in de omgang, duidelijk en empatisch


Lydwien Rosenboom

9/10

Rustige en vriendelijke/ begripvolle omgang

Beschrijf uw ervaring in een regel

Een prettige samenwerking.


PICNIC

10/10

Spontaan, duidelijke uitleg. Ons op de juiste manier begeleiden.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Alles was positief verlopen