John-Paul van den Wildenberg

Dit bedrijf maakt zijn naam absoluut waar! In een periode dat je toch al genoeg aan je hoofd hebt nemen ze je een hoop uit handen. Het hele proces wordt uitvoerig en stap voor stap uitgelegd. Op vragen kregen we snel antwoord en begrijp je het niet meteen dan wordt het met alle geduld nogmaals gedaan.

Remco Vermeulen

Scheiden is nooit leuk. Maar met Zorgeloosch scheiden konden wij vertrouwen op deskundig advies, kritische vragen, en daarmee de situatie voor beide en bovenal onze kinderen goed regelen voor de toekomst. Het is fijn om in een hectische tijd mensen naast je te hebben vanuit Zorgeloosch die zorgen dat alles goed geregeld en geborgd is.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het ontzettend belangrijk dat je je goed begeleid voelt in dit traject, en het is mooi om te lezen dat dit is gelukt.

Hanneke Karper

SterSterSterSterLege ster

Professioneel, duidelijk en overzicht brengen.

San

Goede service, wat gezorgd heeft voor een goed resultaat! Bedankt Amir en Esmee

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt dat je de tijd nam om dit met ons en anderen te delen!

J.Eijgenstein

Goede uitleg

Bedankt voor je review!

Eline

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Scheiden is al vervelend genoeg, als je een partij als Zorgeloosch inhuurd verwacht je ook ont zorgt te worden. Dit is nergens het geval, een simpele scheiding met weinig poespas, wat binnen 6 tot 8 weken geregeld zou moeten zijn volgens hun neemt nu al bijna een jaar in beslag. We worden slecht op de hoogte gehouden, moesten meermaals opnieuw documenten aanleveren en ook in de laatste fase wat betreft de hypotheek loopt het niet. Zeker geen aanrader!

Rob Jansen Duighuizen

SterSterSterSterLege ster

Tijdens de scheiding heb ik de eerste hypotheek via Zorgeloosch laten lopen. Was hier tevreden over dus de 2e wederom via jullie laten verlopen.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je vertrouwen in Zorgeloosch!

Michiel R

Zelfs na de scheiding was Vincent Weggeman nog goed bereikbaar

Tjerk Prince

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb het contact met de mediator rommelig en chaotisch ervaren. Werd herhaaldelijk om documenten gevraagd die vanwege koude uitsluiting totaal niet relevant waren. Bij telefonische gesprekken haalde ze meerdere dossiers door elkaar.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We vinden het erg vervelend dat het traject niet naar wens is verlopen. We hebben begrepen dat er reeds contact is geweest met de betrokken mediator. Mocht je een aanvullend gesprek op prijs stellen dan horen we dat graag. Neem in dat geval gerust contact met ons op via ons algemene telefoonnummer of emailadres.

vd waard

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

niet zorgeloos helaas

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Wat vervelend dat je het traject als 'niet zorgeloos' hebt ervaren. We hebben begrepen dat er reeds contact is geweest over jouw traject. Mocht je een aanvullend gesprek op prijs stellen, dan horen we dat graag. Neem in dat geval gerust contact met ons op op via ons algemene telefoonnummer of emailadres.

Jörgen

SterSterSterSterLege ster

Over het geheel genomen prima dienstverlening!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je review, fijn dat je je ervaring wilde delen!

Charlotte Wessels

Erg prettig. Een scheiding gun je niemand. Het is fijn als je voor de zakelijke dingen ondersteuning krijgt. Benjamin stond altijd voor mij klaar en dat waardeer ik. Ik heb weinig verstand van financien en dan is Benjamin zijn advies erg fijn. Dank je wel!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat een fijne review, dankjewel! We werken met veel zorg aan het ondersteunen van onze klanten in deze moeilijke periode, en dan is het geweldig om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Astra en Cliff de Meza

Zojuist het goede nieuws ontvangen van onze adviseur Benjamin van Lieshout bij de 2 aanvraag van een hypotheek. Zoals altijd heel kundig, snel, professioneel maar ook fijn in de communicatie. Nogmaals dank voor de goede service! Wij zijn heel tevreden.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Heel erg bedankt voor je warme woorden. We vinden het ontzettend belangrijk dat je je goed begeleid voelt in dit traject, en het is mooi om te lezen dat dit is gelukt. We blijven ons elke dag inzetten voor dit soort ervaringen.

Janneke de Visser

Ik ben heel tevreden over de manier waarop Rutger en Jurgen ons door de relatiebreuk hebben geloodst. De respectvolle, no-nonsense en flexibele aanpak van Rutger zorgde voor overzicht en perspectief, voor beide partijen. Jurgen zorgde ervoor dat (ingewikkelde) financiële kwesties tot een goed eind zijn gebracht. Beiden waren voor mij echt een steun in een zware periode.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wauw, dank je wel voor je review! Dit is precies waar we het voor doen: mensen helpen met minder stress en meer duidelijkheid. We hebben je review natuurlijk gedeeld met Rutger en Jurgen.

Bloemberg Gert

SterSterSterSterLege ster

Soms in de communicatie wat vertraagd maar uiteindelijk een mooi eindresultaat en tevreden

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je review, goed om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening!

Geantwoord op

Zorgeloosch Scheiden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zorgeloosch Scheiden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 mei 2015

Zorgeloosch Scheiden

Zorgeloosch Scheiden Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Oranjelaan 1

3862 CX Nijkerk

John-Paul van den Wildenberg

Remco Vermeulen

Hanneke Karper

SterSterSterSterLege ster

Professioneel, duidelijk en overzicht brengen.

San

Eline

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Rob Jansen Duighuizen

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je vertrouwen in Zorgeloosch!

Michiel R

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

niet zorgeloos helaas

Jörgen

SterSterSterSterLege ster

Over het geheel genomen prima dienstverlening!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je review, fijn dat je je ervaring wilde delen!

Charlotte Wessels

Astra en Cliff de Meza