Amber Schouten

Fijne begeleiding

Tycho Zwart

Scheiden blijft een lastig iets, ook al zijn de intenties van beide partijen goed. Daarom is een mediator een must. Ik ben heel blij met onze mediator Shabnam. Zij zorgde ervoor dat afspraken gebaseerd werden op verstand en niet op emotie. Blij zoals het proces is gegaan.

Roger de Bruijn

Serieus en proactief alle stappen 'voorkauwen' zodat alles redelijk soepel doorloopt

Ron Verweij.

Alles van het begin tot het einde zeer goed geregeld. Zowel het gouvenant als de afwikkeling naar de uitkoop en uiteindelijke hypotheek aanvraag.

Celine

Fijn geholpen in het opstellen van het convenant, ouderschapsplan en het regelen van de hypotheek.

Janssen

We zijn vanaf het begin warm ontvangen en op weg geholpen in dit ingewikkelde proces tijdens een emotionele periode. Dit was prettig en voelde goed, alles wordt goed geregeld.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je review, fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met Zorgeloosch te delen.

Sem van Keep

We werden professioneel, snel en prettig geholpen. Met persoonlijke aandacht

Bedankt voor je review!

Geantwoord op

Graag wil ik mijn diepe waardering uitspreken voor Marco en Jolanda van Zorgeloosch Scheiden. Gedurende een intensief traject van twee jaar hebben zij zich keer op keer bewezen als echte vakmensen — niet alleen in deskundigheid, maar vooral in hun oprechte menselijkheid. Vanaf het eerste moment stonden zij klaar met geduld, begrip en een indrukwekkende betrokkenheid. Geen vraag was te veel, geen uitleg te uitgebreid, geen extra stap te zwaar. Zij namen telkens de tijd om alles helder, rustig en stap voor stap uit te leggen, waardoor ik me gehoord, gesteund en nooit alleen heb gevoeld in dit proces. Wat voor mij het meest bijzonder was, is hun voortdurende inzet om tot een positieve afronding te komen, zelfs wanneer dat extra werk of extra inspanning vroeg. Hun toewijding en doorzettingsvermogen hebben echt het verschil gemaakt. Marco en Jolanda zijn mensen van goud — warm, betrouwbaar, vaardig en écht betrokken. Zorgeloosch Scheiden mag in de handen knijpen met zulke uitzonderlijke medewerkers. Dankzij hen werd een moeilijk proces een stuk draaglijker, en kon ik met vertrouwen en rust de stappen zetten die nodig waren. Mijn oprechte dank en waardering voor alles wat zij hebben gedaan.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wauw, wat een prachtige review. Namens Marco en Jolanda: heel erg bedankt! Bij Zorgeloosch is het onze missie om mensen te begeleiden in een hele uitdagende periode, wat ontzettend fijn om te lezen dat dat ook bij jou zo gelukt is.

Evelien sanches

Jurgen en Amir hebben mij door de hele proces heen geholpen! Ook niet belangrijk de emotionele steun dat ik heb gehad heb ik prettig ervaren.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door Jurgen en Amir, bedankt voor het delen van je ervaring met Zorgeloosch!

Elza

We zijn heel goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen. Pascual heeft goede kennis van alle hypotheekverstrekkers en hun regels en kon snel vertellen wat er mogelijk was en wat er moest gebeuren, bedankt voor deze oplossing!! Ramona super bedankt voor je geduld en snelle reacties op mijn vragen. :)

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen dat je het traject zo hebt ervaren!

Robin

De dienstverlening van Zorgeloosch heeft ons relatieve rust gegeven in een hele moeilijke periode. Het hele traject is heel zorgvuldig én snel verlopen met gepaste aandacht voor de spanning die dit met zich meebrengt. Gerty, Benjamin en Ramona hebben ons hierin ontzettend goed begeleid.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooie review, wat fijn dat jullie het traject zo hebben ervaren.

Sophie

SterSterSterSterLege ster

Zeer tevreden over Marco, goed bereikbaar en zet net dat stapje extra om te helpen

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor het delen van je ervaring met Zorgeloosch! We hebben je review gedeeld met Marco.

Marv

Zorgeloosch heeft ons enorm geholpen met dit moeilijke traject

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat ontzettend fijn om te lezen dat we jullie zo hebben kunnen helpen. Bedankt voor je vertrouwen in Zorgeloosch!

Jaap Veenstra

Het mediation-gedeelte was okay, maar hadden we niet écht nodig, omdat we er samen ook wel uit zouden komen. Er is echter veel papierwerk in het spel én er is uiteindelijk een convenant nodig, dus de gesprekken hebben we alsnog gevoerd. De mediator maakte echter wel fouten in de documentatie, waardoor het een paar keer onnodig heen-en-weer is gegaan. Voor mij was met name het hypotheek-gedeelte belangrijk, omdat ik een nieuwe woning moest aanschaffen. Mijn ex bleef in het huis. Dit liep zonder meer goed. Benjamin en Jurgen hebben overal bovenop gezeten, waardoor mijn complexe inkomenssituatie alsnog werkend is gekregen en ik gewoon weer een fijne woning heb kunnen aanschaffen.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je uitgebreide review! We zullen je feedback over de mediation meenemen en evalueren. Fijn dat het hypotheektraject zo naar wens is verlopen.

Tine

Ik ben erg tevreden over Zorgeloosch. De mediation met Marielle verliep vlot en professioneel. Danny, de hypotheekadviseur, weet alles helder en duidelijk uit te leggen, waardoor alles goed te begrijpen was. Ook achter de schermen verloopt het soepel; Jolanda handelt zaken snel en efficiënt af. Kortom, een fijn team om door begeleid te worden!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je uitgebreide review! Goed om te lezen dat jouw team je zo goed heeft begeleid.

Geantwoord op

Zorgeloosch Scheiden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zorgeloosch Scheiden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 mei 2015

Zorgeloosch Scheiden

Zorgeloosch Scheiden Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Oranjelaan 1

3862 CX Nijkerk