Inge
- Verbeterpunten of tips
- Gee alles was in orde
- Sterke punten
- Goede communicatie, snelle actie, mooi product.
Duidelijke site, snelle levering. Bij vragen achteraf snel en goed antwoord
Fantastisch mooi natuurlijk zonnedoek
Goede bereikbaarheid
Fantastisch produkt
Betrouwbaar bedrijf. Duidelijke website.
Goede service en snelle levering.
Tevreden
Snelle service, niet de goedkoopste, maar wel goede kwaliteit.
Goed en snel geleverd en perfecte communicatie
Mooi maatwerk en prachtig doek. Met video instructies is de montage een eitje. Dik tevreden!
Correcte en snelle levering.
De website is gebruiksvriendelijk incl uitlegvideo's van de verschillende producten. De levering was snel, zelfs in Spanje en de doeken van top kwaliteit! We zijn enorm blij met het product en de goede service. dank jullie wel!
Prima bedrijf! Er miste iets in de bestelling, maar dat werd heel goed opgelost
Goede en snelle levering
ZONZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ZONZ heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke site, snelle levering. Bij vragen achteraf snel en goed antwoord
Fantastisch mooi natuurlijk zonnedoek
Goede bereikbaarheid
Fantastisch produkt
Betrouwbaar bedrijf. Duidelijke website.
Goede service en snelle levering.
Tevreden
Snelle service, niet de goedkoopste, maar wel goede kwaliteit.
Goed en snel geleverd en perfecte communicatie
Correcte en snelle levering.
Prima bedrijf! Er miste iets in de bestelling, maar dat werd heel goed opgelost
Goede en snelle levering