Bar
- Track and trace ontbrak
- Sterke punten
- Proactieve klantenservice
Goed geholpen en advies gekregen
Heel prettig. Reageert snel en handelt vlot op mijn vragen. Levert een mooi en stevig schaduwdoek. Blij mee!
Fijn bedrijf, goede communicatie. Mijn op maat gemaakte doek hangt mooi!
Helemaal goed
Zeer tevreden, duidelijke communicatie en snelle levering.
Goede ervaring waarbij we goed op de hoogte werden gehouden over onze aankoop.
Uitstekende ervaring.
mijn ervaring was zeer positief
Alles zeer vlot verlopen. Duidelijke website, snelle en correcte levering. Heel kwalitatieve producten. Makkelijke installatie.
Zeer goede ervaringen met ZonZ. Goed bereikbaar en super vriendelijk!
top
Duidelijke site, snelle levering. Bij vragen achteraf snel en goed antwoord
Fantastisch mooi natuurlijk zonnedoek
Goede bereikbaarheid
ZONZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ZONZ heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen en advies gekregen
Fijn bedrijf, goede communicatie. Mijn op maat gemaakte doek hangt mooi!
Helemaal goed
Zeer tevreden, duidelijke communicatie en snelle levering.
Goede ervaring waarbij we goed op de hoogte werden gehouden over onze aankoop.
Uitstekende ervaring.
mijn ervaring was zeer positief
Zeer goede ervaringen met ZonZ. Goed bereikbaar en super vriendelijk!
top
Duidelijke site, snelle levering. Bij vragen achteraf snel en goed antwoord