8.6 /10

checkbox91% beveelt Zonweringtekoop.nl aan!

Ronald Drosten

Prima afgehandeld

Ben

Juiste product snel geleverd. Helaas niet de juiste kleur in voorraad

Robert Wiering

Prima bedrijf, op tijd en goede comms

Geartsje Louwsma

Mark Dubbelman

Makkelijk te bestellen en als het benodigde onderdeel er niet was, werd ik bericht als het er wel weer was. De bestelling is vlot en het leveren ook.

A. van Brussel

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Had iets besteld, zou worden verzonden maar een dag later werd mijn betaling teruggestort, zonder enig bericht

Pieter Angenent

eenvoudig bestellen, vlot geleverd en goede prijskwaliteit

Ingrid Lindert

Ik heb de zonwering bij Van Zanten Zonwering gekocht maar ik neem aan dat de productie bij uw bedrijf is uitgevoerd? Mij ervaring is zeer goed en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit.

M. A.

Vlotte levering en super service.

Jan De Vries

Cosmo

Levering perfect en snel

Steven

Snelle levering.

Zonweringtekoop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zonweringtekoop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 7 november 2013

Zonweringtekoop.nl

Multilogo Stores levert alweer 25 jaar onder andere onder de naam zonweringtekoop.nl zonwering door heel Nederland & België. Bent u op zoek naar kwaliteits zonwering, voor de laagste prijzen van Nederland en België? U vindt op onze Webshop namelijk de grootste collectie buiten en binnen- zonwering, en nog veel meer. Zeer betaalbaar, overzichtelijk en snel aan huis geleverd door onze bezorgdienst.

Nij Toerenburg 9

Pieter Angenent

eenvoudig bestellen, vlot geleverd en goede prijskwaliteit

Ingrid Lindert

M. A.

Vlotte levering en super service.

Jan De Vries

Top Duidelijke Website Snelle levering