Alain Demuynck
Goeie service, goeie uitleg over het aangekochte product, snelle levering
95% beveelt Zonwering onderdelen aan!
telefonisch niet bereikbaar, verder prima verlopen levering
top!
Super Goed
Snelle levering en goede communicatie
goed snelle levering
Het product kwam niet overeen met wat ik nodig had voor de reparatie. Nochtans had ik bij de bestelling het type screen en het artikelcode van Verano bij de beschrijving toegevoegd. Bij levering heb ik onmiddellijk een mail gestuurd om dit te melden. Tot op heden kreeg ik hierop geen enkele reactie. Uiteraard ben ik hier niet tevreden mee.
Is nog niet binnen wacht nog op post nl ? is door U op tijd verzonden maar hun stellen steeds bezorgmoment uit. zal wel goed konen ?
Prima, snelle levering, helaas paste het onderdeel van het rolgordijn niet en na een telefoontje werd er keurig een retouretiket gestuurd.
Snelle levering, product zoals omschreven
Zonwering onderdelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zonwering onderdelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Zonwering onderdelen