Reviews

9.1 / 10
836 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe was de vakbekwaamheid van de installateurs?
9.2/10
Vond u dat er klantvriendelijk en duidelijk met u gecommuniceerd werd?
9.2/10
Vond u de offerte duidelijk en volledig?
9.2/10
Wat vindt u van de prijs / kwaliteitverhouding?
9.2/10
Wat vindt u van de nazorg die Zonneplan u biedt?
9.2/10
Heeft de Zonneplan-adviseur u van goed advies voorzien?
9/10
Hoe vindt u het eindresultaat van uw installatie?
9.2/10

836 Reviews

Grofsmid

10/10

Van het begin tot het moment van plaatsing prima geregeld. Alles voldoet en functioneert naar behoren. De opbrengst is goed te volgen via de app. Ook de kleine schade bij 1 nokpan is snel en kundig... Van het begin tot het moment van plaatsing prima geregeld. Alles voldoet en functioneert naar behoren. De opbrengst is goed te volgen via de app. Ook de kleine schade bij 1 nokpan is snel en kundig opgepakt door Zonneplan. Dikke pluim.

Sterke punten

afspraken nakomen. Goede service. Hard werkend personeel die de panelen plaatsen.

Verbeterpunten of tips

Communicatie gaat via te veel personen van zonneplan. Ik heb liever van het begin tot het eind een vast aanspreek punt.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze prachtige review en de 5 sterren! Hopelijk zijn de opbrengsten ook 5 sterren waard.🌞^Saskia


Esther Dooijeweerd

10/10

Snel een offerte en na goedkeuring konden ze binnen 2 weken al plaatsen. De mannen die de panelen kwamen plaatsen werkten snel en secuur. Team 3 bedankt, toppers zijn jullie!! Esther

Sterke punten

De panelen liggen perfect

Verbeterpunten of tips

Nvt

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, de sterren stralen ons tegemoet. Bedankt voor deze leuke review en voor het compliment aan de monteurs. Ik stuur het natuurlijk naar ze door. Veel zonnige dagen gewenst🌞^Saskia


Nelly Wilms

10/10

Prima contact met adviseur. Afspraken goed nagekomen. Compliment voor de monteurs. Alles keurig achtergelaten.

Sterke punten

Vriendelijke en hardwerkende monteurs

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Zonneplan.nl:

Dat zijn vijf stralende sterren, bedankt! Super dat het hele traject zo goed is bevallen.^Saskia


Meijer

10/10

Prima firma, snelle en duidelijke offerte met legplan en de leverbare materialen, met een goede prijs kwaliteitsverhouding.
Het zijn mooie zwarte panelen met een solar edge omvormer en...
Prima firma, snelle en duidelijke offerte met legplan en de leverbare materialen, met een goede prijs kwaliteitsverhouding.
Het zijn mooie zwarte panelen met een solar edge omvormer en optimizers.
Met de handige app is alles goed in beeld en kun je per paneel de opbrengst bekijken dus bij eventuele storing (gaan we niet van uit) kun je zo zien waar de fout zit.
Montage is prima verlopen, alle kabels netjes weggewerkt.
Dus we zijn zeer tevreden.
Laat de zon maar schijnen.
Meijer Westerbork


Sterke punten

Snelle en duidelijke offerte en alles digitaal aangeleverd. Top!!!

Verbeterpunten of tips

Geen, zo door gaan

Reactie Zonneplan.nl:

Wat een mooie woorden! Laat de zon inderdaad maar schijnen, jullie zijn er helemaal klaar voor. Bedankt voor deze 10!^Saskia


Ben Haustermans

10/10

Gewoon een goed en eerlijk bedrijf.

Sterke punten

Afspraken nakomen

Verbeterpunten of tips

Zo doorgaan

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze korte, maar hele krachtige review. Dat zijn vijf stralende sterren waar we heel blij mee zijn. Veel zonuren gewenst!😎^Saskia


Jos

10/10

Ik beoordeel hier niet zozeer de installatie maar vooral de nazorg. Recent begon de koelventilator van de omvormer van onze installatie uit januari 2018 veel lawaai te maken. Met een eerste... Ik beoordeel hier niet zozeer de installatie maar vooral de nazorg. Recent begon de koelventilator van de omvormer van onze installatie uit januari 2018 veel lawaai te maken. Met een eerste aanpassing van een kabel bleek het probleem van het lawaai niet opgelost. Binnen 2 weken kwamen de monteurs van Zonneplan terug en hebben zonder problemen de omvormer vervangen door een nieuwe. En ik moet zeggen, vergeleken met hiervoor, is de nieuwe omvormer erg stil. Ook vergeleken met de periode voor dat de ventilator heel veel lawaai begon te maken. Vermoedelijk is de ventilator al dit tijd al niet helemaal in orde geweest. De service van Zonneplan is geweldig. Ze maken waar wat ze zeggen. Zo kan het dus ook.

Sterke punten

De enorme goede service. Niet alleen tijdens de aankoop en installatiefase maar ook bij nazorg en garantie. Geen gemor, geen gemaar. En snelle reactietijd. Gewoon top.

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Zonneplan.nl:

Deze prachtige review bezorgt een glimlach bij veel Zonneplanners! Super dat je de tijd neemt om juist onze service te beoordelen. Dat is minstens zo belangrijk als het voortraject en de... Deze prachtige review bezorgt een glimlach bij veel Zonneplanners! Super dat je de tijd neemt om juist onze service te beoordelen. Dat is minstens zo belangrijk als het voortraject en de installatie. Ik heb dit natuurlijk gedeeld met mijn service-collega's! Bedankt voor het delen van deze positieve woorden en veel zonnige dagen gewenst!🌞^Saskia


Zonneplan

10/10

Snel een goed advies en ook een redelijke prijs, en duidelijke afspraken, monteurs werkte perfect, alles netjes afgewerkt.

Sterke punten

Ja goed overleg gehad over plaatsen van de omvormer en gehele installatie

Verbeterpunten of tips

Nee kon naar mijn mening niet beter

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een mooie review, bedankt!💚 Geweldig dat je zo enthousiast bent. Daar doen we het natuurlijk voor. Op naar veel zonnige jaren😎^Saskia


Bakarbessy-Beekman

10/10

Zeer prettig en duidelijk.
Zeer goede prijs en kwaliteit

Sterke punten

Zeer duidelijk en vriendelijke mensen Vak bekwaam

Verbeterpunten of tips

Zeker zo doorgaan

Reactie Zonneplan.nl:

Yes, wat fijn dat je ons 5 sterren geeft! Daar zijn we heel blij mee. Veel zonnige dagen gewenst!🌞^Saskia


Herman boer

10/10

Zeer goede ervaringen

Sterke punten

Op tijd snelle installatie

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is een korte, maar krachtige review, bedankt! Op naar veel zonnige jaren.🌞^Saskia


Stam

10/10

Goede communicatie. Goede afwikkeling financiële zaken mn btw etc
Bij vragen altijd vriendelijk te woord gestaan

Sterke punten

Communicatie

Verbeterpunten of tips

Nvt

Reactie Zonneplan.nl:

Wat fijn om te horen dat je zo positief bent, dat maakt ons blij! Bedankt voor de prachtige 10 en veel zonnige dagen gewenst.🌞^Saskia