9.2 /10

2032 reviewsSchrijf review

checkbox95% beveelt Zonneplan.nl aan!

2032 reviews

Roeland van Hamersveld

Installatie top, Hardware top, installatie top, App top en qua Service een voorbeeld hoe het wel moet.

Eigenlijk maar één tip. Zou een veel grotere groepenkast adviseren en plaatsen voor mensen die 3 fase gaan gebruiken.
Service, soft- en hardware.
Afgenomen dienst
Zonnepanelen, batterij en stroom.

Antwoord Zonneplan.nl

Fantastisch om te lezen dat je zo tevreden bent over de installatie, de hardware, de app én de service. Dat is een prachtig compliment voor het hele team. Dank ook voor je tip over een grotere groepenkast bij 3‑fasegebruik. Dat is waardevolle feedback die we zeker meenemen. Veel plezier met je installatie! ⚡☀️

Marcel Top

Fantastisch bedrijf met uitstekende service

Geen. Vooral het huidige niveau van kwaliteit en service proberen vast te houden en tegelijkertijd mee innoveren met de veranderende markt en technologie.
Zeer goede communicatie en meedenkend met de klant. Daarnaast werk alles nogsteeds naar behoren.
Zonnepanelen, vernieuwde groepenkast, energie

Antwoord Zonneplan.nl

Wat een prachtige review! Geweldig om te horen dat de communicatie en het meedenken zo worden gewaardeerd en dat alles nog steeds naar behoren werkt. Ook je tip om het huidige niveau vast te houden en tegelijk te blijven innoveren nemen we graag mee, daar blijven we scherp op. Dank voor je vertrouwen!

Frank Wolter

Geweldig

Helemaal geen
Gewoon top
Thuisbatterij

Antwoord Zonneplan.nl

Wat een fantastische beoordeling, dank je wel! Geweldig om te lezen dat alles “gewoon top” is en dat je geen verbeterpunten ziet. Dat is een mooi compliment voor het hele team. ☀️

JB

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

1.5 jaar geleden een thuisbatterij van zonneplan gekocht met mooie beloftes die zonneplan niet meer kan waarmaken. Ondertussen hebben we een auto gekocht die opgeladen moest worden, dus om niet in een welletjes en nietes gesprek te komen hebben we voor een laadpaal van zonneplan gekozen. De installatie verliep prima, maar ik kwam er achter dat mijn thuisbatterij van zonneplan niet meer juist werkt en dat alleen zelfconsumptie modus nog maar actief was. Tevens werkt de laadmodule van zonneplan ook niet goed alleen direct laden gaat prima. Maar dit alles gemeld aan zonneplan maar ik krijg alleen maar we zijn er mee bezig tot nu toe geen oplossing. Ik heb meerdere malen gebeld, app gesprekken gevoerd enz alles aan gedaan om duidelijk te maken dat niets meer werkt via de app.

Klanten service beloftes nakomen
Commercieel gewin
Batterij /energiecontract/laadpaal

Antwoord Zonneplan.nl

Dank dat je dit zo duidelijk beschrijft. Dit klinkt ontzettend frustrerend, zeker als je eerder een thuisbatterij hebt aangeschaft met bepaalde verwachtingen en nu merkt dat functies niet meer werken zoals ze zouden moeten. Goed om te horen dat de installatie van de laadpaal zelf prima is verlopen, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat de batterij alleen nog in zelfconsumptie‑modus staat en dat de laadmodule niet goed functioneert. Als je meerdere keren contact hebt opgenomen en het gevoel hebt dat er geen concrete oplossing komt, dan begrijpen we dat dit veel irritatie geeft. We kunnen dit hier niet inhoudelijk oplossen, maar dit vraagt echt om een gerichte technische check op jouw systeem. Als je wilt, stuur dan nogmaals je gegevens met vermelding van deze situatie, zodat dit met prioriteit kan worden opgepakt en er een duidelijke terugkoppeling komt in plaats van alleen “we zijn ermee bezig”.

Koning

Klantvriendelijk en zeer correct

Nabellen of er problemen zijn
Geen verbeterpunten
Zonnepanelen

Antwoord Zonneplan.nl

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je ons als klantvriendelijk en zeer correct ervaart. Dank je wel voor het mooie compliment. ☀️

Jasper

Laadpaal matige kwaliteit en "powerplay" levert niets op

De laadpaal en alles wat erbij hoort.
variabele tarieven
Laadpaal

Antwoord Zonneplan.nl

Dank je voor je eerlijke review. Jammer om te lezen dat de laadpaal en Powerplay niet aan je verwachtingen voldoen. Als je wilt, kijken we graag met je mee naar je instellingen en situatie om te zien of dit beter kan aansluiten op je verwachtingen. Neem gerust contact met ons op via service@zonneplan.nl, dan kijken we er samen naar.

Jan den Dekker

Voordelig

Terug leveren zonnepanelen

Antwoord Zonneplan.nl

Dank je voor de review! Fijn om te horen dat de terugleveren met zonnepanelen als sterk punt wordt ervaren. Dank voor het vertrouwen! ☀️

Jan

Probleemloos

De app is minder uitgebreid als die van Tibber
Prijs
Stroom, dynamisch

Antwoord Zonneplan.nl

Fijn om te horen dat alles probleemloos is verlopen en dat de prijs als sterk punt wordt gezien! Dank ook voor de feedback over de app, dat nemen we mee.

Lex v Wallenburg

Geen terugleverkosten

Dagelijks de gunstige stroom periode kiezen middels de connector aangesloten op de slimme meter..
Algehele verbruik in beeld brengen.

Antwoord Zonneplan.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het energiecontract zo goed bevalt en dat het profiteren op gunstige moment goed af gaat.

Eddy

super goed

duidelijkheid
nog niet ontdekt
Electra, gas

Antwoord Zonneplan.nl

Dank je voor de review! Fijn om te horen dat alles super goed bevalt en dat de duidelijkheid als sterk punt wordt ervaren. Dank voor het vertrouwen! ☀️

Rudy

Overstappen ging prima. Admiinistratie lijkt hier in orde; een foutje werd na één e-mail meteen hersteld. De app werkt hier ook goed. Apparatuur om verbruik te monitoren werd op tijd verstuurd.

Probleemloze overstap. Klantenservice reageert snel. Voorschot is zelf in te stellen op dynamisch of vast
Zou mooi zijn als de app van verschillende systemen van zonnepanelen en ook die van Homewizard direct te koppelen is aan de app van Zonneplan.
Gas en elektriciteit

Antwoord Zonneplan.nl

Fijn om te horen dat de overstap probleemloos is verlopen, de administratie op orde is en dat een foutje snel is hersteld. Mooi dat de app goed werkt, de apparatuur op tijd is geleverd en dat de flexibiliteit van het voorschot wordt gewaardeerd. Dank ook voor de tip over het koppelen van andere zonnepanelen‑systemen en HomeWizard. Waardevolle feedback die we meenemen. ☀️

Jack Velthuijs

Aanmelding voortvarend opgepakt en gaandeweg informatie verstrekt inzake de voortgang van het proces.

Heldere afspraken, duidelijke informatie.
geen.
stroom

Antwoord Zonneplan.nl

Wat fijn om te horen dat de aanmelding voortvarend is opgepakt en dat je goed op de hoogte bent gehouden van de voortgang. Mooi dat de heldere afspraken en duidelijke informatie zo worden gewaardeerd.

Pieter

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede app vriendelijk personeel

Vervelend is KIKI een vraag wordt na veel antwoorden die je al weet en niet ter zake zijn uiteindelijk door getuurd naar een medewerker.
goede prijzen
elektra

Antwoord Zonneplan.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de app, de vriendelijke medewerkers en de prijzen goed bevallen. Dank ook voor de feedback over Kiki, begrijpelijk dat het vervelend is als je eerst door meerdere antwoorden moet voordat je een medewerker spreekt. Dat nemen we mee om dit te verbeteren.

Kroes

Duidelijke app

Kan zien hoeveel verbruik in euros
Stroom

Antwoord Zonneplan.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de app duidelijk is en dat je je verbruik goed kunt volgen.

Van Lierop

Geen terugleverkosten op de zonnepanelen

Overzichtelijk app
Meterstanden zichtbaar
Stroom en gas

Antwoord Zonneplan.nl

Dank je voor de review! Fijn om te horen dat geen terugleverkosten en de overzichtelijke app zo goed bevallen. ☀️

Geantwoord op

Zonneplan.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zonneplan.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • check2032 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 25 september 2014

Zonneplan.nl

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3000. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Burgemeester Roelenweg 13D

8021 EV Zwolle

2032 reviews

Roeland van Hamersveld

Service, soft- en hardware.
Afgenomen dienst
Zonnepanelen, batterij en stroom.

Marcel Top

Geen verbeterpunten
Zonnepanelen

Jasper

Laadpaal matige kwaliteit en "powerplay" levert niets op

De laadpaal en alles wat erbij hoort.
variabele tarieven

Prijs
Stroom, dynamisch

Lex v Wallenburg

Geen terugleverkosten

Algehele verbruik in beeld brengen.

Eddy

super goed

duidelijkheid
nog niet ontdekt
Electra, gas

Rudy

Gas en elektriciteit

Jack Velthuijs

Heldere afspraken, duidelijke informatie.
geen.
stroom