Jack Minderaa, tandarts
- Sterke punten
- attente accountmanager, neemt snel actie
- Verbeterpunten of tips
- nog niet gevonden
- Afgenomen dienst
- Thuisbatterij
geadviseerd door mijn buurman en zelf nu erg tevreden
Goede voorlichting en informatie. Nette emailen snelle emailwisseling met zakelijke antwoorden. Afspraken over telefonisch contact of de plaatsing van de batterijen woorden stipt nagekomen. Monteurs werken keurig en nemen alle afval weer mee. Plaatsing van de batterijen wordt ter plaatse overlegd met de monteurs. BTW teruggave wordt geheel geregeld door zakelijke partner. Ook daar wordt helder gecommuniceerd.
Alleen een nieuwe kabel via volledig nieuwe laadpaal! Ik heb een Charge 2 laadpaal van Zonneplan (waar ik tevreden over ben en dus goed werkt). Helaas is de 5m kabel die er standaard bij zit te kort, ik zou dus graag een langere kabel willen laten monteren. De ENIGE oplossing die Zonneplan geeft is een volledig nieuwe laadpaal voor €820,-. Hoezo moet een goed werkende laadpaal vervangen worden terwijl er gewoon een nieuwe kabel aan zou kunnen. Zonneplan wil geen kant op, wat een belachelijke service is dit! Het is ook te veel moeite op mijn mail te reageren blijkbaar. Absurd dit!
Slecht
Tot nu toe hebben we goede ervaringen met Zonneplan. Helaas gaat het met de beloofde 24/7 service slecht. Onze thuisbatterij werkt al 14 dagen niet. Mijn telefonische gesprekken met Kiki en later met een echt mens bevielen slecht. Kiki was aardiger dan de mens. We zitten nog steeds te wachten op een mail met daarin een afspraak voor een bezoek van een monteur.
schade bij aanleg laadpaal en niet juist functioneren van laadpaal
Al jaren zonnepanelen van Zonneplan en nu ook een batterij laten installeren. Dat zat tegen, [niet veroorzaakt door de medewerker zelf!] dat kan ook. Maar als je dan ziet hoe dat is gefikst en opgelost, meer dan uitstekend! Fantastische monteur, goede communicatie, direct ingrijpen na het voorval en uiteindelijk geheel hersteld. Vrijwel onzichtbaar. Zeer tevreden!!
Zeer agressieve benadering door de klantenservice medewerker. Werkelijk onbeschoft!!!
Vrijwel alles is prima bij Zonneplan op 1 aspect na: De laadpaal van zonneplan heeft geen MID-meter en je komt dus niet in aanmerking voor ere-certificaten waardoor het laden van de auto minder voordelig is. Tot nu ontvang ik ook geen berichten dat dit probleem opgelost gaat worden.
Ik had al Zonnepanelen. Vorige week een laadpaal laten installeren en een nieuwe groepenkast. Dave kwam de boel installeren. De meterkast moest helemaal anders. Wat een vakman die Dave. (Alles spatzuiver en rete straks) Fantastisch. Ook gelijk overgestapt naar Zonneplan energie.
Installatie top, Hardware top, installatie top, App top en qua Service een voorbeeld hoe het wel moet.
Fantastisch bedrijf met uitstekende service
Geweldig
1.5 jaar geleden een thuisbatterij van zonneplan gekocht met mooie beloftes die zonneplan niet meer kan waarmaken. Ondertussen hebben we een auto gekocht die opgeladen moest worden, dus om niet in een welletjes en nietes gesprek te komen hebben we voor een laadpaal van zonneplan gekozen. De installatie verliep prima, maar ik kwam er achter dat mijn thuisbatterij van zonneplan niet meer juist werkt en dat alleen zelfconsumptie modus nog maar actief was. Tevens werkt de laadmodule van zonneplan ook niet goed alleen direct laden gaat prima. Maar dit alles gemeld aan zonneplan maar ik krijg alleen maar we zijn er mee bezig tot nu toe geen oplossing. Ik heb meerdere malen gebeld, app gesprekken gevoerd enz alles aan gedaan om duidelijk te maken dat niets meer werkt via de app.
Klantvriendelijk en zeer correct
Zonneplan.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zonneplan.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zonneplan.nl