Martin
- Sterke punten
- Snelle reactie op vragen.
Top!
Altijd al besteld bij het bedrijf.
Goede ervaring, snelle levering en keurige prijzen.
Groot assortiment
Correcte levering van de bestelling.
Ik heb een goed advies gekregen over het onderhoud van de houten gevels van mijn woning. Erg tevreden over.
Goed!
Goede service. Verf op verzoek gemengd.
Het assortiment spreekt mij zeer aan , omdat de producten niet bij andere partners voor conservering te zijn verkrijgen is het bedrijf Zinka het juiste adres voor de juiste conserveermiddelen voor bijv. tuinhuisjes.
Zeer goed
heb Color LA saus besteld voor 15.00 uur en de volgende dag had ik het in huis, incl. een paar veiligheidshandschoenen erbij gekregen ! Had nog een technische vraag en die werd direkt beantwoord. klasse.
Prima geholpen
Aankoop van vernis.
Zinka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zinka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Altijd al besteld bij het bedrijf.
Goede ervaring, snelle levering en keurige prijzen.
Groot assortiment
Correcte levering van de bestelling.
Goed!
Goede service. Verf op verzoek gemengd.
Zeer goed
Prima geholpen