9,2 /10

checkbox98% beveelt Zinka.nl aan!

Guido Nieuwenhuis

Prima en snel

Snelheid en duidelijk

Bart Van der Knaap

Kiesol C bestelt bij dit bedrijf. Zinkt heeft het netjes en vlot verwerk. Mooi op tijd ontvangen.

Keurige orderverwerking

Goed advies

Verkopen alleen het beste materiaal

Elvis

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Fixza heeft mij een product verkocht en gefactureerd dat volgens hun latere schriftelijke communicatie niet beschikbaar was. Zonder mijn toestemming werd een ander product geleverd. Ik heb dit direct geweigerd en geretourneerd. Fixza hield vervolgens het product én een deel van mijn geld, omdat het product volgens hen “geopend” was. Het ging echter om een product dat ik niet had besteld. Mijn vragen en het bericht van mijn rechtsbijstandsverlener werden niet beantwoord. Voor mij is dit geen betrouwbare manier van zakendoen.

Antwoord Zinka.nl

Na uitgebreid e-mailcontact hebben wij geprobeerd deze kwestie in onderling overleg met u op te lossen. Helaas zijn wij daarbij niet tot overeenstemming gekomen. Op 27 augustus hebben wij een bericht van uw rechtsbijstandsverlener ontvangen. Wij hebben hierop op 28 augustus inhoudelijk gereageerd. Sindsdien hebben wij geen verdere inhoudelijke reactie van uw rechtsbijstandsverlener ontvangen. Het staat u uiteraard vrij om het geschil via uw rechtsbijstandsverlener verder te laten beoordelen en, indien nodig, juridisch aan de bevoegde instantie of rechter voor te leggen. Wij zullen een dergelijke beoordeling respecteren en onze standpunten en correspondentie desgevraagd ter beschikking stellen. Wij willen u in dat kader wel verzoeken om de betreffende reviews op Google en Feedback Company gedurende de verdere behandeling van het geschil te verwijderen, dan wel de inhoud daarvan zodanig aan te passen dat duidelijk is dat het om uw persoonlijke lezing van een nog niet beslecht geschil gaat. Op dit moment worden in de reviews verschillende feitelijke stellingen gepresenteerd als vaststaand, terwijl deze door ons gemotiveerd worden betwist. Wij zijn van mening dat het niet passend is om, zolang over de feiten en verantwoordelijkheden nog geen overeenstemming of onafhankelijk oordeel bestaat, dergelijke betwiste kwalificaties als vaststaande feiten publiekelijk te presenteren. Wij verzoeken u daarom de reviews tijdelijk te verwijderen of aan te passen totdat het geschil is opgelost of hierover een onafhankelijk oordeel is gegeven. Indien u ervoor kiest hier geen gehoor aan te geven, behouden wij ons uitdrukkelijk alle rechten en weren voor. Daaronder begrepen het recht om, indien daartoe aanleiding bestaat, passende juridische maatregelen te nemen met betrekking tot eventuele onjuiste, onvolledige of onrechtmatige uitlatingen.

Geantwoord op

aml kleijberg

Goed bedrijf

snelle levering

Sjors

Het product was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd.

Gewoon zoals het in mijn ogen zou moeten. Helemaal goed.

Lieuwe Schaafsma

Erg positief, snelle service

Snelle levering, duidelijke website

J Westrik

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet goed niet het juiste bestelde gekregen. Op de bestelorder staat het juiste product.

service is goed bereikbaar

Ton Busink

Al heel vaak eco tuinolie besteld

Klantvriendelijk en snelle correcte levering

Margareta Veenman

Behulpzaam en vriendelijk!

Goede communicatie helder en snel gereageerd. En de bestelling is goed verlopen en ziet er goed uit.

WPA- Robertus Wim van Willegen

positief

snelle reactie op vraag en adequate terugkoppeloing mbt levering

A.G. Vink-Wiersma

In mijn ogen een prima bedrijf

Reageren snel op een mail en gevenb goed advies

Zinka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zinka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 september 2014

Zinka.nl

Zinka webwinkels heeft verschillende webshops onder haar naam staan. Tot de zinka-webwinkels groep behoren; www.krijtverfkopen.nl www.buitenbeitskopen.nl www.koopmansbuitenbeits.nl www.hklazuur.com www.remmers-impregneer.nl www.zinka.nl www.remmerswebshop.nl www.fixza.nl www.aquaplanshop.nl In deze shops kunt u betrouwbaar winkelen. De klant is nog altijd koning bij ons en de meeste producten zijn uit voorraad leverbaar zodat snel leveren mogelijk is.

Zeppelinstraat 6

aml kleijberg

Goed bedrijf

snelle levering

Sjors

Het product was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd.

Gewoon zoals het in mijn ogen zou moeten. Helemaal goed.

Lieuwe Schaafsma

ZEER PRETTIG