9.3 /10

checkbox98% beveelt Zinka.nl aan!

Gerrit Veldwijk

heb Color LA saus besteld voor 15.00 uur en de volgende dag had ik het in huis, incl. een paar veiligheidshandschoenen erbij gekregen ! Had nog een technische vraag en die werd direkt beantwoord. klasse.

snelle levering. de extra handschoenen voor veilig werken. service.

Mevr. Zijdeveld

Prima geholpen

Mee rekenen in hoeveelheid en dat was precies goed!

Cedric Herfurth

Aankoop van vernis.

Snelle service en goede feedback.

Arend Marsman

Via de webshop enkele liters Tuinolie besteld

Praktische website. Gemakkelijk te bestellen waarna het de volgende dag keurig verpakt werd bezorgd.

Sjef Sleenhoff

SterSterSterLege sterLege ster

Bij de eerste bestelling had ik gevraagde verf die de vergrijzing tegen gaat en ik krijg lazuur krijg kleur loos ik had de tweede bestelling alweer gedaan toen ik zelf gelezen had dat de kleur loze dat niet deed ik heb toen boos opgebeld en die mevrouw heeft het toen nog kunnen veranderen met hi lazuur douglas waar ik heel blij mee was

De verandering bij de tweede bestelling

Henry Plas

Zeer professioneel advis

Vakkennis en logistiek

P van Tolie

Goede service vriendelijk personeel.

Snelle levering.

Wim Van der Ham

Heb geen probleem met bestelling(en) bij Zinka, heb dit eerder al gedaan. Heb eerder problemen met DHL die het af moet leveren (te laat en zeer onvriendelijk personeel) Adviseer om een andere partij te laten bezorgen.

Duidelijke en gemakkelijke website

Gast

Ze hebben mij heel goed advies gegeven de verf is super,zeker een adres om te onthouden het zijn aardige mensen

Het is snel geleverd het is heel goede verf

G.J. van den Akker

Een fijn bedrijf met kwaliteits producten tegen erg scherpe prijzen.

Ze leveren snel per post, netjes en goed verpakt.

Pieter de Jong

Prima geholpen, aankoop stond al klaar bij aankomst. Kreeg netjes handleiding mee.

Klantvriendelijk

WMD Drinkwater NV

Materialen afgehaald die we snel en makkelijk kunnen toepassen

Goede hulp gehad en snelle service

Zinka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zinka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 september 2014

Zinka.nl

Zinka webwinkels heeft verschillende webshops onder haar naam staan. Tot de zinka-webwinkels groep behoren; www.krijtverfkopen.nl www.buitenbeitskopen.nl www.koopmansbuitenbeits.nl www.hklazuur.com www.remmers-impregneer.nl www.zinka.nl www.remmerswebshop.nl www.fixza.nl www.aquaplanshop.nl In deze shops kunt u betrouwbaar winkelen. De klant is nog altijd koning bij ons en de meeste producten zijn uit voorraad leverbaar zodat snel leveren mogelijk is.

Zeppelinstraat 6

7903 BP Hoogeveen

Gerrit Veldwijk

snelle levering. de extra handschoenen voor veilig werken. service.

Mevr. Zijdeveld

Prima geholpen

Mee rekenen in hoeveelheid en dat was precies goed!

Cedric Herfurth

Aankoop van vernis.

Snelle service en goede feedback.

Arend Marsman

Henry Plas

Zeer professioneel advis

Vakkennis en logistiek

P van Tolie

Goede service vriendelijk personeel.

Snelle levering.

Wim Van der Ham

Duidelijke en gemakkelijke website

Gast

Het is snel geleverd het is heel goede verf

G.J. van den Akker

Een fijn bedrijf met kwaliteits producten tegen erg scherpe prijzen.

Ze leveren snel per post, netjes en goed verpakt.

Pieter de Jong

Klantvriendelijk