Huub van Haeren
- Sterke punten
- Snelle levering
Top, snelle levering.
Niet happy maar dat komt door dhl Omdat betaald heb om in pakketautomaat af te leveren En wordt het in een winkeltje afgeleverd waar je niet met de auto kan komen Dat is niet erg als je een knuffel beer besteld maar wel als je zakgoed besteld Dus dhl verpest het voor zinka Maar dhl is wel een keuze van zinka
Zeer goede ervaring
Zeer goed
Prima advies
Top bedrijf
Zinka kon mij Koopmans buitenbeits leveren , waarvan de kleurcode al langere tijd uit het aanbod van de fabrikant was
Correct, snel en meedenkend gehandeld. Zelfs mogelijkheid om voor terugkerende klanten korting te geven. Top!
Snel, eerdere ervaringen waren ook al positief
netjes geholpen
Top service
Slecht ;zending zwaar beschadigd terwijl verpakking (kartonnen doos) niet beschadigd was Gedeukt blik verf zonder hengsel is volgens mij bij Zinkachtig ingepakt
Super vriendelijke mensen die je helpen.
Zinka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zinka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top bedrijf
Snel, eerdere ervaringen waren ook al positief
netjes geholpen
Top service
Super vriendelijke mensen die je helpen.
Zinka.nl heeft de volgende resultaten bereikt: