Stan Broekhuizen
- goede kwaliteit
Super
Prima maar ik wist wat ik hebben moest
Zijn heel goed
Snel verstuurd, goed verpakt.
Het product zal ongetwijfeld goed zijn, we hebben het eerder gebruikt! Maar bij de bezorging is het mis gegaan, er is waarschijnlijk gegooid met deze doos waardoor de deksel is open gegaan en er ongeveer één cm zink in de doos is terecht gekomen! Een nagatieve ervaring dus!
Schoonmaakmiddel besteld, kon niet meer geleverd worden. Alternatief middel werd aangeboden maar niet meer op tijd bezorgd. Teleurstellend
perfect
Prima service en erg klantvriendelijk
Prima, overzichtelijk website
Top, snelle levering.
Niet happy maar dat komt door dhl Omdat betaald heb om in pakketautomaat af te leveren En wordt het in een winkeltje afgeleverd waar je niet met de auto kan komen Dat is niet erg als je een knuffel beer besteld maar wel als je zakgoed besteld Dus dhl verpest het voor zinka Maar dhl is wel een keuze van zinka
Zeer goede ervaring
Zeer goed
Zinka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zinka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Prima maar ik wist wat ik hebben moest
Zijn heel goed
Snel verstuurd, goed verpakt.
perfect
Prima service en erg klantvriendelijk