DJ G.
- Verbeterpunten of tips
- mee denken van het personeel
snelle levering. flexibel en behulpzaam personeel
De bestelling is goed verlopen en de levering was vlot. Maar bij installatie dit weekend bleek dat de gevraagde linkse inkeping, wat besteld was, niet voorzien. Ik heb dus zelf een inkeping moeten maken om de 2 in elkaar te schuiven.
De bestelling is snel geleverd en helemaal op maat gemaakt.Helaas was de plek van de afvoer links gemaakt ipv aan de rechterkant.Dit werd snel opgelost door een nieuwe goot te leveren met de juiste plek van de afvoer.De levering was weer snel met de juiste goot.
gemotiveerd personeel, denken met je mee en zijn flexibel als je wat wilt aanpassen.
Strak werk wordt er geleverd, en als er een foutje in de bestelling zit wordt het direct opgelost
helemaal top
Goed advies / meedenken, goed materiaal en snelle levering. Website is overzichtelijk en werkt goed.
Bestelling snel ontvangen Prima prijs / kwaliteit
Mooi materiaal en goede bereikbaarheid en adviezen!
snel en goed
Artikel voldoet aan de verwachting
Snelle levering, alles netjes verpakt en alles aanwezig.
tip top
Zink en Koper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zink en Koper heeft de volgende resultaten bereikt:
Zink en Koper
Riddererf 19
3861PT Nijkerk
helemaal top
Bestelling snel ontvangen Prima prijs / kwaliteit
Mooi materiaal en goede bereikbaarheid en adviezen!
snel en goed
Artikel voldoet aan de verwachting
Snelle levering, alles netjes verpakt en alles aanwezig.
tip top
Zink en Koper heeft de volgende resultaten bereikt: