Yvonne penders
Top!
Iets besteld bij Zilverdraakje. Hele snelle levering. Zeer mooi product. Absoluut tevreden.
Snelle en correcte levering! Chapeau
Snelle levering, prima product, goede communicatie. Inpakservice echter zeer teleurstellend! Lelijk ingepakt met rafelige randjes, overal plakband en voor een kraamcadeau erg deprimerend inpakpapier. Jammer.
Goed, mooie website, duidelijke uitleg, makkelijk bestellen en snel geleverd
Mooie producten en een snelle levering !
Snelle levering, zeer tevreden. Waar ik bang was voor een te kleine babyarmbandje werd gewezen op verlengstukje wat je na kan bestellen. Dit is voor nu niet nodig 😄 armbandje 9-11 cm is nog veel te groot.
De producten zelf zagen er prima uit. Alleen viel de inpakservice tegen. Bij het afrekenen zag ik de optie ‘inpakken’ voor €5 per product. Ik ging ervan uit dat de producten dan ook mooi en feestelijk ingepakt zouden worden, maar helaas werden ze enkel in simpel bruin inpakpapier gewikkeld verder niets bijzonders. Daar heb ik uiteindelijk €10 voor betaald, terwijl ik het voor dat bedrag (of minder) zelf mooier had kunnen doen. Dat vond ik wel teleurstellend.
Prima ervaring gehad
Heel goed
Netjes verstuurd en reageren ook snel bij eventuele vragen.
Perfect
Super
Zilverdraakje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zilverdraakje heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Snelle en correcte levering! Chapeau
Goed, mooie website, duidelijke uitleg, makkelijk bestellen en snel geleverd
Mooie producten en een snelle levering !
Prima ervaring gehad
Heel goed
Netjes verstuurd en reageren ook snel bij eventuele vragen.
Perfect
Super