Anja Hilhorst
Prima levering, volgende dag in huis. Bij mijn vorige bestellingen (heb al 2x wat besteld) waren de leveringen ook zo vlug. Product ziet er prima verzorgd uit.
Super
Top
Ik ben zeer tevreden. Snelle levering en de producten die ik hier tot nu toe besteld hebt, is van zeer mooie kwaliteit.
Graveren helikopter spaarpot
Goed geholpen na fout mijnerzijds
Zeer behulpzame klantenservice Gravering zeer mooi uitgevoerd Producten mooi verpakt
Goed en snel
Snel en mooi gegraveerd. De ontvangers waren er heel blij mee. Ze hadden zo'n spaarpot nog nooit gezien
Goede en snelle service! Na een (fijn mijn kant) verkeerde bestelling, ontving ik een kortingscode voor een nieuwe bestelling 👌
Erg snel en tevreden
Snelle afhandeling en bestek met inscriptie ziet er prima uit.
Heel snel geleverd. Goede communicatie
Zilverdraakje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zilverdraakje heeft de volgende resultaten bereikt:
Graveren helikopter spaarpot
Goed geholpen na fout mijnerzijds
Goed en snel
Erg snel en tevreden
Snelle afhandeling en bestek met inscriptie ziet er prima uit.
Heel snel geleverd. Goede communicatie
Zilverdraakje heeft de volgende resultaten bereikt: