9.4 /10

checkbox98% beveelt Ziloen aan!

Klantvriendelijkheid (indien er e-mail contact is geweest)
Presentatie

N Hulzebos

Persoonlijke aandacht

W. Hoorn

Hartelijkheid en snelheid

Sammie Gruntjes

Prettig

De uitgebreide omschrijvingen bij producten, grote aanbod en het handige filtersysteem.

Gerda De Leeuw

Prima service, nooit problemen.

Altijd mooi, leuk en goed verpakt. Met een persoonlijk geschreven kaartje.

Hannie

Mooi ingepakt, met leuke kaart Snelle levering

Nikki

Heel persoonlijk en geweldige service

Gratis retourneren als je een voucher kiest

Jo

Heel goed

Lief personeel en meedenkend.

Mieke Van bers

SterSterSterSterLege ster

Top

Producten

Charlotte

Mooie producten en snelle levering

Fijne producten en prachtige kleuren

Lidewij

Mooie producten. Pakket niet aangekomen waarschijnlijk door fout van PostNL toch een nieuw pakket opgestuurd gekregen zodat het optijd was voor de vakantie. Fijne service, bedankt!

Mooie en duurzame producten

RIET REINAERTS

Mijn man en ik zijn allebei heel tevreden met de wollen sokken.

Lekker warm en zacht.

Stephanie Gesink

perfect

snelle levering, diervriendelijke wol, blundstones, mooie kleren met mooie kleuren, fijne klantenservice

Lyan Koers

Prachtige, eerlijke en duurzame producten

Snelle verzending, goede klantenservice

Keylie

Retour ging makkelijk en snel.

Retournering, goede kwaliteit producten

A

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Lange wachttijden

Mooie producten

Antwoord Ziloen

Hoi A, Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de verwerkingstijd van je retour. We begrijpen goed dat het vervelend kan zijn om te moeten wachten, zeker als het om een product voor je kindje gaat. We volgen bij Ziloen een zorgvuldig retourproces dat stap voor stap wordt uitgevoerd, zoals beschreven op onze Retourpagina. We vinden het belangrijk om hierin transparant te zijn, omdat we elk geretourneerd artikel met aandacht controleren en, waar mogelijk, weer verkoopklaar maken. Dit doen we bewust, in lijn met onze visie op duurzaamheid, en anders dan veel grote webshops die retouren vaak vernietigen. Ik zie dat je hierover ook contact hebt gehad met onze klantenservice, en dat we toen uitleg hebben gegeven over dit proces. Je gaf aan dat de informatie op onze retourpagina niet helemaal duidelijk was. Hoewel de tekst daar volgens ons al vrij helder is (en we hier niet eerder opmerkingen over hebben ontvangen), hebben we de pagina naar aanleiding van jouw feedback toch nog eens kritisch bekeken en iets aangepast, dank je wel daarvoor. We hopen dat deze toelichting helpt om onze werkwijze wat beter te begrijpen, en dat je voelt dat je feedback gewaardeerd wordt. Warme groet, Team Ziloen

Geantwoord op

Ziloen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ziloen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 30 september 2015

Ziloen

zi • loen [zee-lune] noun A webshop where you can find the most beautiful and natural (baby) products, selected from all over the world, made by small conscious businesses. Inspired on a unique Dutch girls name. Happily ran by mother and daughter.

Industrieweg 15

6662PA Elst (Gld.)

Klantvriendelijkheid (indien er e-mail contact is geweest)
Presentatie

N Hulzebos

Persoonlijke aandacht

W. Hoorn

Hartelijkheid en snelheid

Sammie Gruntjes

Gerda De Leeuw

Prima service, nooit problemen.

Altijd mooi, leuk en goed verpakt. Met een persoonlijk geschreven kaartje.

Hannie

Mooi ingepakt, met leuke kaart Snelle levering

Nikki

Heel persoonlijk en geweldige service

Gratis retourneren als je een voucher kiest

Jo

Heel goed

Lief personeel en meedenkend.

Mieke Van bers

Fijne producten en prachtige kleuren

Lidewij

Mooie en duurzame producten

RIET REINAERTS

Mijn man en ik zijn allebei heel tevreden met de wollen sokken.

Lekker warm en zacht.

Stephanie Gesink

perfect

Lyan Koers

Prachtige, eerlijke en duurzame producten

Snelle verzending, goede klantenservice

Keylie

Retour ging makkelijk en snel.

Retournering, goede kwaliteit producten

A