9.3 /10

checkbox99% beveelt Zelfverkopen.nl aan!

Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Kennis

Huib de Ruijter

Prima concept om je huis te verkopen

G De Jonghe

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooie fotos, goede service in het begin, maar als het huis niet snel verkocht is neemt de service snel af

N. Beekink

Prima al zijn er altijd verbeterpunten

Veldhuyzen

Uitstekend!

Astrid van der Wijst

Erg positieve ervaring. Het 'zelfverkopen' lijkt misschien eng in het begin maar dit valt reuze mee. Enorme kostenbesparing en geen stress gehad bij de verkoop van mijn huis.

O. den Hollander

Zelfverkopen doet precies wat elke makelaar zou moeten doen. Zelf al het typische makelaarswerk doen en de klant laten doen wat hij als geen ander kan: zijn eigen huis verkopen. Natuurlijk kost dat even wat tijd, maar de kosten die je daarmee bespaart verdien je ruimschoots terug. Ondertussen staan ze altijd voor je klaar en handelen ze snel, praktisch en zorgvuldig. Ik kan het iedereen aanraden.

Jos R.

Voor de tweede keer een uitstekende ervaring met Zelverkopen.nl

fam Roest

Mirella van der Kleij

Verkoop eigen woning

Céline

Duidelijke communicatie en professionele begeleiding. In het begin vond ik het best spannend om een deel van de verkoop van mijn huis zelf te doen maar vanaf het eerste gesprek met Benno had ik er alle vertrouwen in. Het hele proces is goed verlopen en precies bij de dingen waar ik een makelaar voor nodig had stond het team van Zelfverkopen.nl voor me klaar. Vriendelijk, altijd bereikbaar en met goed advies!

Zelfverkopen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zelfverkopen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 13 februari 2014

Zelfverkopen.nl

Zelfverkopen.nl is dé NVM makelaar met wie u zelf uw woning in 3 eenvoudige stappen in de verkoop zet. Voor een vaste lage prijs van € 1.098,- plaatsen wij uw woning prominent op Funda, diverse relevante verkoopsites en op social media. Wij begeleiden u persoonlijk tijdens het verkoopproces. Van voorbereiding tot voltooide verkoop van uw huis. U doet het leuke deel van het werk, zoals de bezichtigingen en het inrichten van uw advertentie. Zaken waar specifieke kennis voor nodig is doen wij.

Postbus 2030

1000 CA Amsterdam