Reviews

Zelektro

9.1 / 10
8708 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Snelheid levering
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
9/10

8708 Reviews

Hertsens

1/10

Morgen starten onze werken en moeten de arbeiders betaald worden.

Helaas van de bestelling - S84481- 02-08-2023 17:32:49 nog geen nieuws.

Levering binnen de 48u als je...
Morgen starten onze werken en moeten de arbeiders betaald worden.

Helaas van de bestelling - S84481- 02-08-2023 17:32:49 nog geen nieuws.

Levering binnen de 48u als je besteld voor 15u00!
Iemand gebeld, gewoon even wachten, komt wel inorde.

48u later, vergeet het maar ... (tja niet voor 15u besteld zeker!)

Niemand meer bereikbaar via telefoon op + 32 3 899 65 95
Wat nu?


Jason Nauts

1/10

Meerdere keren besteld en elke bestelling was er wel iets mis. Het zou liggen aan hun nieuwe verwerkingssysteem. Ik had zwarte stopcontacten gekregen terwijl ik witte plaatjes nodig had. Deze moest... Meerdere keren besteld en elke bestelling was er wel iets mis. Het zou liggen aan hun nieuwe verwerkingssysteem. Ik had zwarte stopcontacten gekregen terwijl ik witte plaatjes nodig had. Deze moest ik retour sturen en in de tussentijd een nieuwe bestelling plaatsen. Het bedrag gingen ze dan crediteren. Ondertussen ben ik nog aan het wachten op die 200 euro en kan ik niemand telefonisch bereiken.


Nchem

1/10

O feedback, O levering, O klantenservice


Ben

1/10

Bestelling geplaatst op 22/07, volgens websites items in stock en levering zou plaatsvinden op 25/07.
Tot op heden niets ontvangen en reageren ook niet op mails.

Eerste maar vooral...
Bestelling geplaatst op 22/07, volgens websites items in stock en levering zou plaatsvinden op 25/07.
Tot op heden niets ontvangen en reageren ook niet op mails.

Eerste maar vooral laatste keer dat ik een aankoop plaats bij Zelektro.


Roel V

2/10

Doordat DM Lights gestopt was met het aanbieden van elektrisch installatiemateriaal ben ik naar deze leverancier doorverwezen. Ze zijn totaal niet telefonisch te bereiken, reageren laat of niet op... Doordat DM Lights gestopt was met het aanbieden van elektrisch installatiemateriaal ben ik naar deze leverancier doorverwezen. Ze zijn totaal niet telefonisch te bereiken, reageren laat of niet op berichten en op items die in stock moeten zijn, en dus binnen 24u verzonden moet ik ineens een maand wachten (die info sturen ze ook niet actief, na een mail krijg ik na 3 dagen dit bericht van hen).
Ook het huren van een aard


Erwin Bonné

2/10

Order datum: 25-07-2023 en als je voor 15u besteld binnen de 48 uur verzonden, 31-07-2023 transporteur nog steeds niets ontvangen.48 u is 6 dagen later nog steeds niets. Je kan hun niet telefonisch... Order datum: 25-07-2023 en als je voor 15u besteld binnen de 48 uur verzonden, 31-07-2023 transporteur nog steeds niets ontvangen.48 u is 6 dagen later nog steeds niets. Je kan hun niet telefonisch bereiken en antwoorden niet op hun chatsysteem.


Willem

1/10

Sinds verhuis naar nieuw magazijn loopt alles in de soep...


KLUZ

9/10

Als professionele klant ben ik gedwongen om op levering binnen een redelijke termijn te staan
tijdens en na corona heeft de produktie overal gehaperd
+ het magazijn van zelektro is van...
Als professionele klant ben ik gedwongen om op levering binnen een redelijke termijn te staan
tijdens en na corona heeft de produktie overal gehaperd
+ het magazijn van zelektro is van bornem naar gent verhuisd
2 elementen om rekening mee te houden
met dat gedrag van 'hier & nu, en niet anders' doe ik niet mee
het afgelopen jaar heb ik voor 1.000'en euro's bij zelektro gekocht
en ja, ik heb verdomde leveringsproblemen gehad
met één (1) enkel artikel
dat was een zekeringenkast voor 192 modules
mag je gerust een loeier noemen
weegt bijna 30 kg
herhaaldelijk bellen lukte niet
'belt u later nog eens terug'
maar na 3 weken kwam de kast uit de kast ;-)
alle andere artikelen werden binnen de week geleverd
voor mij is zelektro nog altijd super+
iedereen heeft een dipje
ze hebben een hyperinteractieve zoekfunktie op hun webstek
op de leveringslijsten staat een foto van de geleverde produkten
hun communicatie is duidelijk, tijdig + ter zake
zelektro geeft de grote jongens die internationaal 'werken' - en waar ik ook klant ben - het nakijken
doe zo voort, jongens !


Thomas H.

1/10

Slechtste aankoop verloop ooit!