LucM
Zeer goed !
Geachte, Op 5 februari 2025 heb ik een bestelling geplaatst met referentie S243910, die ik twee dagen later correct heb ontvangen. Tot op dat moment was er geen enkel probleem. Bij het openen van het pakket stelde ik echter vast dat er een onderdeel ontbrak, namelijk de afdekkap van het stopcontact (referentie 5413736218161). Naar aanleiding hiervan heb ik telefonisch contact opgenomen met uw dienst, waar mij werd verzekerd dat dit probleem zou worden rechtgezet. Men beloofde mij tevens een bevestigingsmail te sturen, maar tot op heden heb ik deze niet ontvangen, noch het ontbrekende onderdeel. Ik verzoek u vriendelijk om deze situatie zo spoedig mogelijk in orde te brengen, aangezien het ontbreken van dit onderdeel de verdere afwerking van mijn project belemmert en bovendien een veiligheidsrisico vormt voor mijn kinderen. Tot nu toe heb ik steeds positieve ervaringen gehad met uw service en ik hoop dat dit zo kan blijven. Bij voorbaat dank voor uw snelle reactie. Met vriendelijke groet, Laurent Duhaut 0476/220.473
ok
Zeer positief, en zeker als er naverkoop bij komt kijken.
Top
Zeer tevreden met mijn aankoop bij Zelektro.be. De levering verliep probleemloos en alle gewenste producten waren op voorraad. Zeker een aanrader!
Zeer snelle levering en goede prijzen
geen opmerkingen !
Helemaal Toppy 👍👍👍
Goede kwaliteit, vlotte afhandeling. Eén probleem, jullie vermelden als bestemmeling voor jullie verzending, het afhaalpunt en vermelden nergens de naam van de klant. Dit heeft al 2 keer voor problemen gezorgd bij het afhaalpunt.
Zeer correct en eerlijke prijzen
vlot
zeer ruime keuze aan materiaal. Snelle en correcte levering.
Zeer goed
Zelektro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zelektro heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed !
ok
Zeer positief, en zeker als er naverkoop bij komt kijken.
Top
Zeer snelle levering en goede prijzen
geen opmerkingen !
Helemaal Toppy 👍👍👍
Zeer correct en eerlijke prijzen
vlot
zeer ruime keuze aan materiaal. Snelle en correcte levering.
Zeer goed
Zelektro heeft de volgende resultaten bereikt: