Eric
Bestelling ging vlot
Gemakkelijke site om je artikelen terug te vinden. Super snelle levering. Aanrader
Duidelijke website met meer dan concurentiele prijszetting. Een ruime keuze uit bekende merken welke garant staan voor kwaliteit.
Snelle levering, correcte werking
Snelle vriendelijke beantwoording op vragen, en snelle correcte levering.
Alles verliep perfect
Correcte afhandeling
heel goede ervaring
Geen enkele opmerking! Correcte service en levering!
Correct, snel
zeer snel ontvangen BEDANKT
correct bediend
efficient
niet klantvriendelijk
Ik bestel raamcontacten. Volgend de website geen enkel probleem. 21 in voorraad. Ik bestel er 10. Voor 21 uur besteld morgen geleverd. Een mail met factuur volgt, en dan opeens mail met backorder, geen levering. Ik probeer te bellen, helaas, muziekje. Na verschillende pogingen dan maar ergens anders besteld, want ik heb ze echt nodig anders kan mijn werf niet doorgaan. Ik stuur een mail met als boodschap, helaas ik kan jullie niet bereiken, ik heb die raamcontacten morgenochtend 7 uur nodig. Indien niet mogelijk, moet ik ze niet meer hebben, gelieve Creditnota te schrijven en geld terug te storten. Antwoord ze worden morgen of overmorgen geleverd.... Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vrede leven. Dat is een oud spreekwoord, wat er ook een spreekwoord is: een ezel stoot zich geen twee keer aan de zelfde steen......
Zelektro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zelektro heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, correcte werking
Snelle vriendelijke beantwoording op vragen, en snelle correcte levering.
Alles verliep perfect
Correcte afhandeling
heel goede ervaring
Geen enkele opmerking! Correcte service en levering!
Correct, snel
zeer snel ontvangen BEDANKT