9.1 /10

checkbox98% beveelt Zelektro aan!

Marc

niet klantvriendelijk

anelti BV

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik bestel raamcontacten. Volgend de website geen enkel probleem. 21 in voorraad. Ik bestel er 10. Voor 21 uur besteld morgen geleverd. Een mail met factuur volgt, en dan opeens mail met backorder, geen levering. Ik probeer te bellen, helaas, muziekje. Na verschillende pogingen dan maar ergens anders besteld, want ik heb ze echt nodig anders kan mijn werf niet doorgaan. Ik stuur een mail met als boodschap, helaas ik kan jullie niet bereiken, ik heb die raamcontacten morgenochtend 7 uur nodig. Indien niet mogelijk, moet ik ze niet meer hebben, gelieve Creditnota te schrijven en geld terug te storten. Antwoord ze worden morgen of overmorgen geleverd.... Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vrede leven. Dat is een oud spreekwoord, wat er ook een spreekwoord is: een ezel stoot zich geen twee keer aan de zelfde steen......

Antwoord Zelektro

Beste Anelti BV, Onze welgemeende excuses voor de afhandeling van deze bestelling. Vandaag hebben we de volledige flow van je bestelling bekeken en heb helaas moeten vaststellen dat onze leverancier de leverdatum niet nagekomen is. Onze klantenservice medewerkers gaven je de informatie die op dat moment beschikbaar was. Neem gerust contact op met onze klantenservice zodat we voor een gepaste oplossing kunnen zorgen.

Ron

Altijd snelle afhandeling en bezorging

Antwoord Zelektro

Beste Ron, Altijd fijn om zo’n tevreden vaste klant te mogen bedienen. Dankjewel voor je mooie woorden en je herhaalde vertrouwen! 💚

Peter

SterSterSterSterLege ster

Correcte en tijdige levering.

Antwoord Zelektro

Beste Peter, Dankjewel! We doen er alles aan om onze leveringen stipt en correct uit te voeren. Graag tot snel! 😊

Depaepe

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering. Sommige produkten moeilijk te vinden op de site. Telefonisch soms moeilijk te bereiken of het duurt lang vooraleer er antwoord is. En de beantwoorder is niet altijd op de hoogte over de verkoop of produkten.

Antwoord Zelektro

Beste Luc, Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering! We begrijpen dat sommige producten niet altijd even makkelijk te vinden zijn op de site — daar werken we momenteel intern aan om deze nog verder te verbeteren. Wat betreft de telefonische bereikbaarheid: we proberen elke klant zo goed mogelijk te helpen via onze verschillende productexperts. Afhankelijk van de vraag kan het soms wat tijd vergen om je met de juiste collega te verbinden, maar we doen er alles aan om je correct en efficiënt verder te helpen. Dankjewel dat je dit met ons deelt — jouw feedback helpt ons om onze service nog sterker te maken! 😊

Jeroen

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb een tegenvaller gehad met de chatbot. Ik had twijfels over compatibiliteit van enkele onderdelen en vroeg in de chat om dit te verhelderen. De informatie die aangereikt werd, was fout. Verkeerde stukken werden hierdoor besteld met verspilling van tijd en geld tot gevolg. Informatie van een mens kan je krijgen door te bellen. Als een chatbot geen correcte informatie kan geven, dan liever geen chatbot.

Antwoord Zelektro

Beste Jeroen, Bedankt dat je de tijd neemt om dit met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat je verkeerde informatie kreeg via de chatbot, met een foutieve bestelling tot gevolg. Dat is absoluut niet de bedoeling en we begrijpen dat dit frustrerend is. Onze chatbot is bedoeld als eerste hulpmiddel voor basisvragen, maar bij twijfel of technische compatibiliteit raden we inderdaad aan om rechtstreeks contact op te nemen met onze productexperts. Zij kunnen veel gerichter adviseren op maat van jouw project. We nemen je ervaring ter harte en zullen dit intern bespreken zodat we de werking van de chatbot en de communicatie errond kunnen verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je eerlijke feedback — die helpt ons om onze service te verfijnen.

Marc Daelmans

zeer goed

Antwoord Zelektro

Beste Marc, Bedankt voor het vertrouwen én de erkenning!

Gunter Joris

Vlot besteld en snel geleverd.

Antwoord Zelektro

Beste Gunter, Bedankt voor deze mooie review. Blij om te horen dat alles vlot verliep, van begin tot eind. 🤩

Particulier

Handige webshop, snelle en correcte levering.

Antwoord Zelektro

Beste Kurt, Fijn dat alles naar wens was – van bestellen tot levering. Bedankt voor je vertrouwen in Zelektro.be!

Patrick A

voor de eerste keer hier besteld en alles ging supevlot!

Antwoord Zelektro

Beste Patrick, Fijn om te horen dat alles supervlot ging bij je eerste bestelling. We helpen je graag opnieuw bij een volgend project! 😊

Mangelinckx Luc

SterSterSterSterLege ster

Goede en vlotte levering. Heb jammer 1 artikel (dubbele wisselschakelaar verkeerd besteld door misleidende titel in niko lijst ,bij openen staat er wel de juiste beschrijving namelijk wisselschakelaar + drukknop)

Antwoord Zelektro

Beste Luc, Bedankt voor je positieve feedback over de vlotte levering! Jammer om te horen dat er verwarring was bij het bestellen van de wisselschakelaar. We nemen je opmerking zeker mee om onze producttitels nog beter af te stemmen op de verwachtingen. Bedankt om dit te melden en voor je vertrouwen in Zelektro.be!

ANDRE VAN DIEVEL

Zeer goede ervaring. Snel antwoord op een vraag voorafgaand aan mijn bestelling. Perfecte levering.

Antwoord Zelektro

Beste Andre, Fijn dat je een goede ervaring had van begin tot eind. We blijven inzetten op snelle communicatie en betrouwbare levering. Bedankt!

Kris

zeer fijne samenwerking

Antwoord Zelektro

Beste Kris, Dat ervaren wij hier hetzelfde 😉 We kijken uit naar nog veel vlotte samenwerkingen in de toekomst!

Meuleman Y.

Correcte en snelle levering

Antwoord Zelektro

Fijn om te horen dat alles vlot en volgens afspraak werd geleverd. Bedankt voor je vertrouwen!

Schaus

Très bonne expérience d'achat.

Antwoord Zelektro

Merci pour votre confiance et votre commentaire positif. Nous restons à votre disposition pour vos prochains achats! 😊

Geantwoord op

Zelektro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zelektro heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 13 juni 2014

Zelektro

Zelektro.be is dé online partner voor je elektromaterialen en elektrotechniek! Wij zij al jaren actief als webshop op gebied van eletrotechniek en domotica voor de professional en particulier.

Marc

niet klantvriendelijk

anelti BV

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ron

Altijd snelle afhandeling en bezorging

Peter

SterSterSterSterLege ster

Correcte en tijdige levering.

Depaepe

Jeroen

SterSterSterLege sterLege ster

Marc Daelmans

zeer goed

Antwoord Zelektro

Beste Marc, Bedankt voor het vertrouwen én de erkenning!

Gunter Joris

Vlot besteld en snel geleverd.

Particulier

Handige webshop, snelle en correcte levering.

Patrick A

voor de eerste keer hier besteld en alles ging supevlot!

Mangelinckx Luc

ANDRE VAN DIEVEL

Kris

zeer fijne samenwerking

Meuleman Y.

Correcte en snelle levering

Schaus

Très bonne expérience d'achat.

Zelektro heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10