Tibaut Bommers
Goede website als je de artikel nr kent maar alles zeer duidelijk
een bedrijf waar je op kan vertrouwen
Module niko rj45
Top. Correct
Zelektro is een betrouwbare online elektriciteitsleverancier en vaste partner. Bestellingen verlopen vlot via het platform, levering gebeurt correct en snel! Het assortiment is overzichtelijk, de prijzen zijn marktconform en de productinformatie is duidelijk. Ideaal voor professioneel gebruik en een efficiënte samenwerking.
tracht bestellingen in één levering te groeperen, nu komt één bestelling in verscheidene pakjes toe. Vervelend als klant, niet ecologisch en ook niet kosten besparend.
Meerdere bestellingen gedaan en steeds correct verlopen
Top
Uitstekend
Snelle levering en voordelige prijzen
Goeie services
Correcte en snelle levering van de bestelde produkten.
Super service en communicatie
Zelektro.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zelektro.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Top
Uitstekend
Snelle levering en voordelige prijzen
Goeie services
Correcte en snelle levering van de bestelde produkten.
Super service en communicatie
Zelektro.be heeft de volgende resultaten bereikt: