Marc
niet klantvriendelijk
Ik bestel raamcontacten. Volgend de website geen enkel probleem. 21 in voorraad. Ik bestel er 10. Voor 21 uur besteld morgen geleverd. Een mail met factuur volgt, en dan opeens mail met backorder, geen levering. Ik probeer te bellen, helaas, muziekje. Na verschillende pogingen dan maar ergens anders besteld, want ik heb ze echt nodig anders kan mijn werf niet doorgaan. Ik stuur een mail met als boodschap, helaas ik kan jullie niet bereiken, ik heb die raamcontacten morgenochtend 7 uur nodig. Indien niet mogelijk, moet ik ze niet meer hebben, gelieve Creditnota te schrijven en geld terug te storten. Antwoord ze worden morgen of overmorgen geleverd.... Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vrede leven. Dat is een oud spreekwoord, wat er ook een spreekwoord is: een ezel stoot zich geen twee keer aan de zelfde steen......
Altijd snelle afhandeling en bezorging
Correcte en tijdige levering.
Snelle levering. Sommige produkten moeilijk te vinden op de site. Telefonisch soms moeilijk te bereiken of het duurt lang vooraleer er antwoord is. En de beantwoorder is niet altijd op de hoogte over de verkoop of produkten.
Ik heb een tegenvaller gehad met de chatbot. Ik had twijfels over compatibiliteit van enkele onderdelen en vroeg in de chat om dit te verhelderen. De informatie die aangereikt werd, was fout. Verkeerde stukken werden hierdoor besteld met verspilling van tijd en geld tot gevolg. Informatie van een mens kan je krijgen door te bellen. Als een chatbot geen correcte informatie kan geven, dan liever geen chatbot.
zeer goed
Vlot besteld en snel geleverd.
Handige webshop, snelle en correcte levering.
voor de eerste keer hier besteld en alles ging supevlot!
Goede en vlotte levering. Heb jammer 1 artikel (dubbele wisselschakelaar verkeerd besteld door misleidende titel in niko lijst ,bij openen staat er wel de juiste beschrijving namelijk wisselschakelaar + drukknop)
Zeer goede ervaring. Snel antwoord op een vraag voorafgaand aan mijn bestelling. Perfecte levering.
zeer fijne samenwerking
Correcte en snelle levering
Très bonne expérience d'achat.
Zelektro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zelektro heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd snelle afhandeling en bezorging
Correcte en tijdige levering.
zeer goed
Vlot besteld en snel geleverd.
Handige webshop, snelle en correcte levering.
voor de eerste keer hier besteld en alles ging supevlot!
zeer fijne samenwerking
Correcte en snelle levering
Très bonne expérience d'achat.
Zelektro heeft de volgende resultaten bereikt: