9.1 /10

checkbox98% beveelt Zelektro.be aan!

Sylvain B

SterSterSterHalve sterLege ster

Infos zijn niet totaal juist op de site. DPD als levering dienst is geen goede idee.

privé

SterSterSterHalve sterLege ster

Over het algemeen zeer goede ervaring (adviesverlening / website / aanbod / afwerking bestellingen / etc.) Wat kan beter ?: vroeger kon men de bestellingen (klein en groot) zelf afhalen in het magazijn. Dat kan nu niet meer; alles moet via courrierdienst. Dit vind ik een min-punt; vooral voor kleine (< 70euro) waardoor de verzendkosten oplopen. Het 'persoonlijk contact' bij het afhalen van de bestelde goederen apprecieerde ik ook. Nu onderscheidt Zelektro zich niet meer met andere (buitenlandse) webshops.

Ralph Maguire

Goede materiaal op tijd geleverd

Peter

SterSterSterSterLege ster

Prima, 1 opmerking; uw winkelkar is na enkel dagen leeg wat heel vervelend is.

Gianni

Elke keer ik hier bestel is alles tip top in orde, veel stock, snelle levering, aantallen steeds ok. De zeldzame keer dat iets niet in stock was kreeg ik goede communicatie hier over.

Nick Meerschaut

Goede en vlotte behandeling/oplossing bij pakket die verloren gegaan was bij de koerier.

Karl Noppe

Vlotte bestelling via de website, vlotte bevestiging, afhandeling en verzending.

M.G.

Zeer concurrentieel bedrijf met groot gamma. Vriendelijke klantendienst en snelle levering.

patrick

uitstekende service, perfecte levering

Theo

Alles perfect verlopen, supersnel.

John Vanroy

Correcte en snelle levering, doet wat het beloofd

Privé ( werfbegeleider)

Prima service

Geert van Batenburg

SterSterSterSterLege ster

Voldoende aanbod. Snelle levering.

Nick's woodwork

Snelle levering en alles correct

Piet Smekens

Met uitzondering van een klein min-puntje ben ik heel tevreden

Zelektro.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zelektro.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 13 juni 2014

Zelektro.be

Zelektro.be is dé online partner voor je elektromaterialen en elektrotechniek! Wij zij al jaren actief als webshop op gebied van eletrotechniek en domotica voor de professional en particulier.

Pachtgoedstraat 2

9140 Temse

Sylvain B

privé

Ralph Maguire

Goede materiaal op tijd geleverd

Peter

SterSterSterSterLege ster

Prima, 1 opmerking; uw winkelkar is na enkel dagen leeg wat heel vervelend is.

Gianni

Nick Meerschaut

Karl Noppe

M.G.

patrick

uitstekende service, perfecte levering

Theo

Alles perfect verlopen, supersnel.

John Vanroy

Correcte en snelle levering, doet wat het beloofd

Privé ( werfbegeleider)

Prima service

Geert van Batenburg

SterSterSterSterLege ster

Voldoende aanbod. Snelle levering.

Nick's woodwork

Snelle levering en alles correct