8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox93% beveelt Zeetours aan!

M Bosma

na ons eerste contact is alles goed geregeld.

boeking cruise

K.Kuiper

Tot nu toe prima. Verdere beoordeling mogelijk na de reis.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Nog geen punten om te vermelden.
Cruise Las Palmas - Las Palmas

Antwoord Zeetours

Fijn om te horen dat uw ervaring tot nu toe prima is. Wij hopen dat u straks een prachtige cruise vanaf Las Palmas zult beleven. Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij het uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Arno van der Breggen

Snelle offerte

NCL cruise Reykjavik Southhampton

Antwoord Zeetours

Fijn om te horen dat u snel een offerte heeft ontvangen voor uw NCL-cruise van Reykjavik naar Southampton. Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Zeetours

Aad Vrooman

Prima te woord gestaan

Bereikbaarheid verbeteren

Antwoord Zeetours

Fijn om te horen dat u zo goed te woord bent gestaan. Dank u wel voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Zeetours

J. Blok

Perfecte organisatie

Nvt
Product of service:
Cruise Middelandse zee (3e keer)

Antwoord Zeetours

Bedankt voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen om wederom bij onze organisatie te boeken. Dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

L.W.Visser

Een duidelijke en vlotte afhandeling van de boeking.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Meer duidelijkheid aangaande de mogelijkheden van reisverzekeringen. ( hoe wat waar) was even zoeken. Telefonisch contact vaak lange wachttijd met verschrikkelijke muziek.
cruis met HAL Canarische eilanden

Antwoord Zeetours

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de boeking voor uw Canarische Eilanden Cruise naar tevredenheid is u is afgehandeld. Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Jacqueline

Wij hebben een goede ervaring gehad met het boeken.

Cruise Noorwegen 8 dgn

Antwoord Zeetours

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met het boeken van uw cruise bij ons, wij wensen u een prachtige tijd in Noorwegen! Met vriendelijke groet, Team Zeetours

Cor Lem

Goede service

Cruise naar Noorwegen

Terry Uffink

Deskundig advies op allerlei gebied

Cruise Mein Schiff

Antwoord Zeetours

Wat fijn om te lezen dat u ons advies als deskundig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en wij wensen u alvast een prachtige reis toe met Mein Schiff. Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Kitty Duckers

Zeer goed, duidelijke uitleg na telefonische vraag.

Geen enkele.
Zeecruise Noorwegen/Denemarken

Antwoord Zeetours

Wat fijn om te horen dat u zo goed en duidelijk bent geholpen na uw telefonische vraag. Bedankt voor uw mooie beoordeling en wij wensen u alvast een heerlijke cruise toe. Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

arie

SterSterSterSterLege ster

Wij wilden graag een cruise boeken, waar wij een mail over ontvangen hadden. Er waren nog een paar punten niet geheel duidelijk, dus wegingen bellen in plaats van on-line boeken. De telefoon werd snel opgenomen, door ee heel vriendelijke deskundige dame. Onze vragen werden goed beantwoord, dus we wilden wel boeken. We zouden nog een mail krijgen waar alles duidelijk in zou staan. Dit was rond 10 uur in de ochtend en de mail kwam inderdaad snel. Die middag moesten we in het ziekenhuis zijn ( voor mijn man ) terwijl ik op de gang zat te wachten, las ik de mail goed door, voordat we definitief zouden boeken. Tot mijn schrik zag ik dat de tijd om te beslissen al om 12 uur diezelfde dag was. Het was intussen al 15.30 uur, dus ik schrok wel. Toen kon ik gelukkig ter plekke even bellen en kon ik nog op tijd de definitieve boeking realseren. Wel jammer dat de medewerker, die ochtend rond 10 uur, niet duidelijk had gezegd, dat we eigenlijk binnen 2 uur moesten beslissen. Bij eerdere vakanties, was dat steeds 1 dag of langer.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Zeg duidelijk hoeveel tijd je hebt om te beslissen, Gelukkig is alles goed gekomen en kijken we uit naar een fijne vakantie. Maar ik was wel erg geschrokken, toen ik in het ziekenhuis zag dat ik eigenlijk al te laat was.
cruise met de Oceania Marina

Antwoord Zeetours

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide ervaring te delen. Wat fijn om te lezen dat u vriendelijk en deskundig bent geholpen en dat uw vragen duidelijk zijn beantwoord. Wij begrijpen dat het schrikken was toen u zag dat de optie al om 12.00 uur verliep. Goed om te horen dat u ons alsnog tijdig kon bereiken en dat de boeking gelukkig in orde is gekomen. We nemen uw feedback zeker mee en wensen u een prachtige cruise toe! Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

R.Priester

On line inchecken niet eenvoudig boven 60 jaar
Cruise met Oostendam

FAM.VOOGT

Prettige Kundig Meewerkend Vriendelijk

Bij de bookingsprocedure de extra's iets makkelijker vind- , plaatsbaar
Cruise west Europa

Antwoord Zeetours

Wat een prachtig cijfer, dank u wel! Wij wensen u alvast een fantastische cruise door West-Europa toe. Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Hendricus NEDERSTIGT

SterSterSterLege sterLege ster

Niet erg positief na definitief boeking ging de prijs omhooggevallen.

Gelijk een goede prijs opgeven
1o daagse cruise Australië

Antwoord Zeetours

Beste meneer Nederstigt, Hartelijk dank voor uw boeking! Wij begrijpen dat het vervelend is dat de prijs van uw cruisereis is gestegen. Na ontvangst van uw boeking controleren wij altijd opnieuw de actuele tarieven en de beschikbaarheid van de hutten en vluchten. In uw geval zijn de vliegtickets in de tussentijd helaas in prijs gestegen. Zowel rederijen als luchtvaartmaatschappijen werken met dynamische prijzen, die continu kunnen veranderen op basis van beschikbaarheid en vraag. Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar helaas hebben wij geen invloed op deze prijswijzigingen zodra tarieven door de betreffende maatschappijen worden aangepast. We wensen u veel plezier met de voorbereiding van uw reis en staan graag voor u klaar wanneer u vragen heeft. Met vriendelijke groet, Team Zeetours

SMITH

Makkelijk te boeken

Cruise

Zeetours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 augustus 2017

Zeetours

Bij alles wat wij doen, is uw ideale cruisevakantie ons uitgangspunt. Naast een uitgebreide keuze uit rederijen en vaarroutes, kunt ook ook terecht bij Zeetours Cruises als u méér zoekt dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies en unieke arrangementen tot het eerder vertrekken naar de vertrekhaven, vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij of later terugvliegen. Naast vooraf samengestelde arrangementen, helpen wij u graag bij het samenstellen van uw arrangement op maat.

Goudsesingel 186

3011 KD Rotterdam

M Bosma

na ons eerste contact is alles goed geregeld.

boeking cruise

K.Kuiper

Tot nu toe prima. Verdere beoordeling mogelijk na de reis.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Nog geen punten om te vermelden.
Cruise Las Palmas - Las Palmas

J. Blok

Perfecte organisatie

Nvt
Product of service:
Cruise Middelandse zee (3e keer)

L.W.Visser

Een duidelijke en vlotte afhandeling van de boeking.

cruis met HAL Canarische eilanden

Jacqueline

Wij hebben een goede ervaring gehad met het boeken.

Cruise Noorwegen 8 dgn

Cor Lem

Goede service

Cruise naar Noorwegen

Terry Uffink

Deskundig advies op allerlei gebied

Cruise Mein Schiff

Kitty Duckers

Zeer goed, duidelijke uitleg na telefonische vraag.

Geen enkele.

Bij de bookingsprocedure de extra's iets makkelijker vind- , plaatsbaar
Cruise west Europa

Hendricus NEDERSTIGT

SterSterSterLege sterLege ster

Niet erg positief na definitief boeking ging de prijs omhooggevallen.

Gelijk een goede prijs opgeven
1o daagse cruise Australië