Van Elten
Zeetours is altijd heel goed bereikbaar, helpen je heel goed en denken graag met je mee
- Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
- Geen
- Product of service:
- Geen
Marlies en Erkay hebben mij heel goed en snel geholpen en een pakketreis voor ons samengesteld.
Heel erg positief, kundig en enthousiast
goed
Prima, goed geholpen en snel antwoorden gekregen.
Jarenlange ervaring met Zeetours. Over het algemeen positief. De menselijkheid wordt wel minder nu het bedrijf zo hard is gegroeid.
Super goed geholpen met onze keuze voor een cruise
Het is boeiend om op de site een zeetours te bekijken en te boeken. Altijd nog bijgestaan als er vragen zijn.
Heel goed. Als beginneling in de cruise wereld kan je ze bellen voor alle vragen , ze hebben veel geduld, ook al heb je ze al tig keer gebeld. Bezoek aan het kantoor is ook een goede service.
Prima en professioneel
Positieve ervaring
Behulpzaam ,vriendelijk en bekwaam
Heldere site en eenvoudige en snelle doorloop qua boekingsprocedure.
Overall zeer tevreden
Zeetours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel erg positief, kundig en enthousiast
goed
Prima, goed geholpen en snel antwoorden gekregen.
Super goed geholpen met onze keuze voor een cruise
Prima en professioneel
Positieve ervaring
Behulpzaam ,vriendelijk en bekwaam
Heldere site en eenvoudige en snelle doorloop qua boekingsprocedure.
Overall zeer tevreden
Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt: