8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox93% beveelt Zeetours aan!

Andre van Strijp

Zeer goed

Cruise Miami

R. de Jong

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb onlangs een reis met de Norwegian Pearl geboekt bij Zeetours. Aanmaken van een account bij NCL verliep moeizaam. NCL bewees mij bij telefonisch contact naar Zeetours en Zeetours verwees mij weer naar NCL. Het koste wat moeten om beide bedrijven met elkaar te laten bellen. Toe waren ook problemen met het account opgelost. Ik heb de reis geboekt met het Zeetours totaalpakket. Hierin begrepen een transfer van vliegveld naar hotel, van hotel naar het schip en van het schip naar het vliegveld. In de betreffende vouchers was als passagiersinformatie opgenomen een mij onbekend en daarmee juist telefoonnummer en het Zeetours email adres. Hierdoor waren wij voor de tranferaanbieders onbereikbaar. Het transfer naar van het hotel naar de cruise port in Maimi was geregeld voor 12.00 AM. Dit is midden in de nacht van vrijdag 10 april op zaterdag 11 april. Wij gingen er van uit dat wij zaterdags tegen de middag opgehaald zouden worden. Omdat er geen transfer bij het hotel kwam hebben wij contact opgenomen met de aanbieder. Deze heeft ons gemeld dat hij op het afgesproken tijdstip voor de deur stond en geprobeerd heeft ons te bellen, wat uiteraard niet gelukt is. Ook het door u onjuiste vermelde telefoonnummer gaf geen gehoor. Wij het daarom zelf het transfer moeten regelen en betalen. Kosten $65,= . De transfer van cruise port naar vliegveld in Barcelona was ook niet goed geregeld. Naast de eerder genoemde onjuiste passagiers informatie waren ook de ophaalinstructie onjuist. Volgens deze instructies zouden wij in de aankomsthal (voor de duidelijkheid:wij komen aan per boot bij de cruiseterminal) naar het cafe “Go Natural” moeten gaan om daar de chauffeur te ontmoeten. Het cafe bevindt zich echter niet in de cruise terminal maar op het vliegveld!!! Wij hebben met wat telefoontjes en whatsapp contact met de chauffeur het vliegveld tijdig weten te bereiken. Het mag duidelijk zijn dat ik niet tevreden ben over de dienstverlening van Zeetours. Ik heb het verhaal per mail doorgegeven aan Zeetours met het verzoek de door mij gemaakte kosten te vergoeden. Met enige moeite is het gelukt in contact te komen met Zeetours. In een goed gesprek heeft Zeetours aangegeven dat het ook voor hen onduidelijk is waarom het zo is mis gegaan en hebben excuses aangeboden en de kosten vergoed. Daarmee is ook voor mij de zaak afgedaan.

Fouten zijn altijd mogelijk, maar handel het netjes af
Boekingsnr ZTNL34A20872F

Prive persoon

wel oke

ga weer met 2 personen aan boord ipv 1

mattijssen

prima servise

Ton Deriks

Tweede keer dat ik boek bij Zeetours Cruises en alles verloopt heel soepel.

Alles naar wens.
Aida cruise Middellandse-Zeegebied

Dieneke den Boer

Na het eerste contact wat miscommunicatie bij het 2de contact prima geholpen

Cruise IJsland mei 2027

Frank de Brugcker

Prima ervaring. Binnen een paar uur kreeg ik per mail een uitgebreide reactie en reisvoorstel incl. offerte op mijn aangegeven reisplannen. Geheel conform mijn wensen en in lijn met onze eigen verwachtingen. Ook op vragen hierna per mail gesteld kwam zeer snel een reactie.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Mogelijkheid om reisvoorstel ook per pdf te sturen resp. aan te bieden via een menuknop de website.
Cruise met Silversea

Rita (M.)

Over het algemeen goed

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Dieet opgegeven maar niet doorgegeven aan HAL!
HAL cruise ms Oosterdam 14 juni 2026 3 personen; 2 hutten

Ruumpol

Het is nu voor mij helemaal duidelijk uitgelgd

Zie vorig antwoord
Cruise noorwegen

Antwoord Zeetours

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat alles duidelijk voor u is uitgelegd. Daar nemen we graag de tijd voor. Fijne reis naar Noorwegen! Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Aljan

Ging vlot, zonder onnodige haperingen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Prijs in gaten houden? (andere) Cruise voor hele familie bij conculega € 2.000,- voordeliger.
Oceania Marina en AdiaNova

Goed geholpen aan de telefoon en vriendelijk

Niets
Cruise

Antwoord Zeetours

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u telefonisch vriendelijk en goed bent geholpen. We geven dit compliment graag door aan onze collega’s. Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Marianne Agterberg

Prettig en vriendelijk

Nvt
Musical Cruise 2027

Zeetours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 augustus 2017

Zeetours

Bij alles wat wij doen, is uw ideale cruisevakantie ons uitgangspunt. Naast een uitgebreide keuze uit rederijen en vaarroutes, kunt ook ook terecht bij Zeetours Cruises als u méér zoekt dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies en unieke arrangementen tot het eerder vertrekken naar de vertrekhaven, vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij of later terugvliegen. Naast vooraf samengestelde arrangementen, helpen wij u graag bij het samenstellen van uw arrangement op maat.

Goudsesingel 186

ga weer met 2 personen aan boord ipv 1

mattijssen

prima servise

Ton Deriks

Tweede keer dat ik boek bij Zeetours Cruises en alles verloopt heel soepel.

Alles naar wens.

Cruise met Silversea

Rita (M.)

Over het algemeen goed

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Dieet opgegeven maar niet doorgegeven aan HAL!
HAL cruise ms Oosterdam 14 juni 2026 3 personen; 2 hutten

Ruumpol