Schrijvers
We zijn op het kantoor van zeetours hartelijk ontvangen en goed geholpen , door Marcel , bij het boeken van de cruise.
- Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
- Geen.
- Product of service:
- Cruise Australië
Wij zijn uitstekend geholpen door het team van Zeetours
Prettige dame aan de telefoon. Weet heel veel. Duidelijke antwoorden op onze vragen, heel goed!
Correcte behandeling
als vanouds snel, helder en meedenkend
heel verschrikkelijk
Wij zijn al redelijk ervaren in het boeken van n cruise. Dus dat wordt al routine.
Prettig en zeer makkelijk en duidelijk te boeken
Was een duidelijke uitleg over de boeking met de verlenging.
2024 voor het eerst een event Hulskamp ,Rotterdam bezocht met een kleindochter en bij Zee-tours stand aanbeland ,nadat wij eerst bij de stand H.A.L waren geweest. Ik vertelde dat ik met kleindochter een 1e cruise wilde maken met de,, Rotterdam ,, van de H.A.L en dat ik niet zo goed met de computer ben en bang om fouten te maken met online boeken en als weduwnaar zou ik nooit zoiets alleen doen. Dat was geen punt zei men, ik kon altijd bellen en na afspraak ook langskomen op kantoor in Rotterdam .Het werd een Vroegboek cruise 31 Mei 2025 naar de Fjorden van Noorwegen met Nederlandse reis begeleiding van Zeetours zelf. Deze Dame was in 1 woord geweldig met haar tips en tricks en zeker omdat wij voor het eerst gingen Cruisen. Wij waren zo tevreden en na thuiskomst kreeg ik na 14 dagen een mooie kaart met de Rotterdam er op en op de achterkant bleek het een kortingskaart van 150 Euro voor eventueel een nieuwe boeking. Nu gaan we weer mee met de ,,Rotterdam,, naar de Oostzee 15 dagen op 10 Mei 2026 met een Binnenhut want slapen doen we niet veel, wel volop genieten.
Zelf een cruise uitgezocht en informatie opgevraagd bij Zeetours. Fijn geholpen en goede voorlichting gekregen. Een duidelijke offerte ontvangen met een ruime optietijd. Zeer tevreden.
De reservering van onze cruise ging makkelijk en alles was duidelijk.
Vlot en accuraat geholpen
Zeetours is altijd heel goed bereikbaar, helpen je heel goed en denken graag met je mee
Marlies en Erkay hebben mij heel goed en snel geholpen en een pakketreis voor ons samengesteld.
Zeetours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt:
Wij zijn uitstekend geholpen door het team van Zeetours
Correcte behandeling
als vanouds snel, helder en meedenkend
heel verschrikkelijk
Prettig en zeer makkelijk en duidelijk te boeken
Was een duidelijke uitleg over de boeking met de verlenging.
De reservering van onze cruise ging makkelijk en alles was duidelijk.
Vlot en accuraat geholpen
Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt: