8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt Zeetours aan!

Karl Weisz

SterSterSterHalve sterLege ster

Gedurende 2 telefonische slaagde de medewerker er niet in om mijn naam goed te spellen, en de beloofde offerte kwam niet aan. Vervolgens heb ik per e-mail mijn wensen kenbaar gemaakt, en toen ging het snel. De toegezonde offerte voldeed aan al mijn wensen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Zorgvuldigheid. Na 2 telefonische contacten was mijn naam nog steeds niet juist gespeld. En ook na mijn e-mail, waarin mijn naam 3 maal was vermeld, werd in de offerte mijn naam afwisselend als Wijsz en als Weisz gespeld. Ook de factuur kan duidelijker. In het briefhoofd wordt een referentie nummer gemeld, terwijl er verder in de factuur gevraagd wordt de betaling vergezeld te laten gaan met het faktuur nummer. En het banknummer staat met hele kleine cijfers aan de bodem v/d faktuur. Ja, de benodigde informatie staat in de faktuur, maar je moet echt je best doen om het bij elkaar te zoeken. De betaling zou echt makkelijk worden als er, bv. in de faktuur, een QR code was vermeld.
Product of service:
cruisereis "Oostelijke Middellandse Zee Cruise - Marghera / Venetië tot Marghera / Venetië"

J.G. Van den Brink

SterSterLege sterLege sterLege ster

Administratief lichtelijk chaotisch

Minder mail en meer duidelijkheid
2 maal cruise rond Ierland en, helaas, Engeland

Fam v Slooten

Geweldig! Maandagmiddag 16.00 y werd onze riviercruise vanaf Lyon voor woensdag geannuleerd door de cruisemaatschappij i.v.m. technische problemen. Omdat we al in Frankrijk waren zochten we als alternstief een riviercruise met een andere maatschappij of een zeecruise vanaf Marseille op dezelfde dag. Binnen een uur is dat gelukt. Riviercruises waren vol. Maar wel de laatste hut op MSC Orchestra. Had Marlijn direct geblokt. Nu zitten we heerlijk te relaxen op dit schip. Parkeren naast het schip in Marseile. Top geregeld.

Geen.

Gerda wierenga

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

We kregen na de boeking van 09-06 de 1e factuur met betalen 13-06, inmiddels 10-06 hebben wij HIA erbij geboekt, wilde we de nieuwe factuur afwachten. omdat we tot 13-06 tijd kregen voor de 1e termijn. Op 12-06 kwam er een mail waarop gesommeerd werd het hele bedrag te voldoen zo niet zou er een deurwaarder op de zaak gezet worden. Wij zijn hier erg van geschrokken en waren een beetje bang met oplichters in zee te zijn gekomen. Gelukkig heb ik gebeld en een aardige medewerkster heeft het vriendelijker geregeld. Ik kijk uit naar de nieuwe factuur en vind de link voor de creditcard heel handig, vriendelijke groet Gerda van Leggelo-Wierenga

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Wij zijn met een valse start begonnen eerst eens afwachten hoe het nu verder verloopt, uw standaard betaling brief kwam al voor de datum dat er betaald moet worden binnen
Zuid Oost Cruise Azië

W. Brandt

Reis aan boord geboekt.

Snellere telefoonopname.

D.Vermeulen

Altijd een fijne ervaring omdat de medewerkers weten waar ze mee bezig zijn en goed luisteren naar de wensen.

Antwoord Zeetours

Hartelijk dank voor uw geweldige review. Wat fijn dat u telkens een fijne ervaring heeft met onze medewerkers en dat uw wensen goed worden meegenomen. We waarderen uw 10/10 beoordeling enorm! Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Dolf

Prettig boeken

Antwoord Zeetours

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u het boeken als prettig heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Jan Brandsma

Op dit moment niet

Mary Parlevliet

Onze ervaring met mevrouw Josepha Willemsen op de Nieuw Statendam was geweldig. Ze luistert goed, denkt mee en is heel duidelijk over wat je wel of niet kunt verwachten. Ze geeft ook hele goede tips.

Nog niet.
Rondreis Japan

Cocky Parlevliet

Wij hebben aan boord van de Nieuw Statendam gesproken met een dame, wiens naam mij helaas op dit moment ontschoten is, maar wij vonden haar geweldig! Ze is echt fantastisch! Dit is op dit moment de enige ervaring die hebben met Zeetours. Zij heeft namelijk de verdere boeking afgehandeld. Op grond van haar acties vul ik dit formulier dus in.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Dat kan ik nu nog niet zeggen. Het is te vroeg.
Rondreis Japan 2027

Leo

Goed voor weinig

Ga zo door

Vriendelijk personeel en behulpzaam bij alles invullen

Muziek wachttijd is heel erg verstoord

Brinkman

SterSterSterLege sterLege ster

Een beetje doorgeefluik gevoel. Na 15 cruises nogsteeds een nummer gevoel.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
De cruise geboekt inclusief vlucht. Weet niet welke dagen en rijden er gevlogen gaat worden. Welke luchtvaartmaatschappij hierdoor kan ik geen treinticket jopen en een hotelovernachting regelen in Düsseldorf. Tevens weten we niet hoelang de vlucht duurt en of die rechtstreeks is. Zo niet dan wil ik zelf de vlucht rechtstreeks boeken en kan dat hierna nog? Allemaal zaken die niet goed geregeld zijn door Zeetours Cruises.
Product of service:
Wereldcruise Cruise - Dubai tot Las Palmas - 113355 43 daagse Cruise met de AlDAprima van AIDA Cruises

Joop de Graaf

goed

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Bij treugkomst de laatste dag om 7 uur is het niet bekend of we nog kunnen ontbijten op het schip en weten niet wanneer we de boot moeten verlaten

Stok

Gewoon goed

Noorse fjorden cruise

Antwoord Zeetours

Dat is fijn om te horen! We wensen u een prachtige cruise langs de Noorse fjorden. Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Geantwoord op

Zeetours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 augustus 2017

Zeetours

Bij alles wat wij doen, is uw ideale cruisevakantie ons uitgangspunt. Naast een uitgebreide keuze uit rederijen en vaarroutes, kunt ook ook terecht bij Zeetours Cruises als u méér zoekt dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies en unieke arrangementen tot het eerder vertrekken naar de vertrekhaven, vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij of later terugvliegen. Naast vooraf samengestelde arrangementen, helpen wij u graag bij het samenstellen van uw arrangement op maat.

Goudsesingel 186

Nog niet.
Rondreis Japan

Cocky Parlevliet

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Dat kan ik nu nog niet zeggen. Het is te vroeg.
Rondreis Japan 2027

Leo

Goed voor weinig

Ga zo door

Vriendelijk personeel en behulpzaam bij alles invullen

Muziek wachttijd is heel erg verstoord

Brinkman

SterSterSterLege sterLege ster

Een beetje doorgeefluik gevoel. Na 15 cruises nogsteeds een nummer gevoel.

Joop de Graaf

goed