9 /10

1979 reviewsSchrijf review

checkbox94% beveelt Zeer Fraai aan!

1979 reviews

Dominique Muller

Top service!

Loubna Faouzi

Danny

Prima, product was goed verpakt en voldeed aan mijn verwachtingen.

Monique

Goede service, top kwaliteit product

Anja van den Heuvel

Prima, snelle levering. Artikel zoals verwacht.

Astrid Joosten

Heel goed

Marie-Claire Daniels

Heel erg goed!

Janet

Fantastisch, heel klantgericht !!!!!

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De Ramon draaibare barstoel - 69 cm - velvet zijn niet breed genoeg voor confectiemaat 40. Alleen te gebruiken als zitplaats voor kunderen, en slanke maar die kunnen hun voeten niet op de steunen zetten. Het uitpakken van de poten is zeer tijdtovend en aĺeen stukje voor stukje te doen. En als je ze wil terugsturen dan kan dat niet omdat het veropakkingsmateriaal bij het uitpakken verloren gaat. En het terugsturen is bovendien zelf te regelen en te betalen. Niets kopen hier.

Antwoord Zeer Fraai

Goedemiddag Anonymous, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Dit waarderen wij enorm. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de aankoop van de barkrukken. Op onze website vindt u een foto met de afmetingen van de barkruk. Als u niet tevreden bent met de aankoop hiervan dan zijn retourkosten voor eigen rekening. Deze informatie staat ook onder onze retourvoorwaarden op de website. Per e-mail is er contact geweest over het retourneren van de barkrukken en hebben wij een passende oplossing aangeboden waarbij de barkrukken in originele verpakking retour gestuurd kunnen worden. Helaas is de verpakking vernietigd door u en daardoor kan dit helaas niet meer retour, dit is een eigen keuze geweest. Naar onze mening konden wij dit goed en op een passende manier met u oplossen. Helaas blijkt u dit anders te zien en dat vinden wij erg jammer. Met vriendelijke groet, ZeerFraai

SterSterSterSterLege ster

Lange levertijd. Ivm een aanstaande verhuizing zou mijn bestelling ruim op tijd binnen moeten komen. Ik heb mijn bestelling echter nog niet ontvangen en wij verhuizen al bijna. Update: Bestelling inmiddels ontvangen.

Koekkoek op munsterhuis

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer fraai verkoopt een tuintafel die niet in de tuin/ zon kan staan . Bij de productie informatie wordt aangegeven dat polywood wekt . Bij ons zijn vreselijke beschadigingen ontstaan die volgens Zeer Fraai komt door glazen , pannen etc . Bij ons is hiervan geen sprake ,tafel staat n.l.onder een overkapping. Slechte service voor een tuintafel voor serieus geld .

Antwoord Zeer Fraai

Goedemorgen heer/mevrouw Koekkoek op Munsterhuis, Bedankt voor het achterlaten van uw review. We vinden het jammer om te lezen dat u problemen heeft met uw tuintafel. Excuses daarvoor. Op basis van uw achternaam en mailadres vinden wij geen bestelling bij ons in het systeem? U heeft deze via onze website geplaatst? Graag ontvangen wij van u een mail met daarin uw bestelgegevens zodat we kunnen kijken of we dit kunnen oplossen met u. U mag dit mailen naar info@zeerfraai.nl ovv van uw bestelnummer en achternaam. Alvast bedankt voor de moeite. Met vriendelijke groet, ZeerFraai Update 19 mei: Goedemorgen heer/mevrouw Koekkoek op Munsterhuis, Tot op heden hebben wij nog geen mail ontvangen en dat vinden wij erg jammer. Wij krijgen een negatieve review van u maar helaas geeft u ons niet de kans om dit goed op te lossen naar tevredenheid van beide partijen. Dat is erg spijtig en hadden wij wel enorm gewaardeerd. Mocht u de mogelijkheid hebben om contact met ons te leggen dan ontvangen wij graag een mail van u met uw bestelgegevens. Met vriendelijke groet, ZeerFraai

Geantwoord op

Zeer Fraai verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zeer Fraai heeft de volgende resultaten bereikt:

Dominique Muller

Top service!

Loubna Faouzi

Danny

Prima, product was goed verpakt en voldeed aan mijn verwachtingen.

Monique

Goede service, top kwaliteit product

Anja van den Heuvel

Prima, snelle levering. Artikel zoals verwacht.

Astrid Joosten

Heel goed

Marie-Claire Daniels

Heel erg goed!

Janet

Fantastisch, heel klantgericht !!!!!

Koekkoek op munsterhuis

Zeer Fraai heeft de volgende resultaten bereikt: