Dominique Muller
Top service!
Prima, product was goed verpakt en voldeed aan mijn verwachtingen.
Goede service, top kwaliteit product
Prima, snelle levering. Artikel zoals verwacht.
Goede service mooi vloerkleed
Duidelijk en correct
Heel goed
Heel erg goed!
Fantastisch, heel klantgericht !!!!!
De Ramon draaibare barstoel - 69 cm - velvet zijn niet breed genoeg voor confectiemaat 40. Alleen te gebruiken als zitplaats voor kunderen, en slanke maar die kunnen hun voeten niet op de steunen zetten. Het uitpakken van de poten is zeer tijdtovend en aĺeen stukje voor stukje te doen. En als je ze wil terugsturen dan kan dat niet omdat het veropakkingsmateriaal bij het uitpakken verloren gaat. En het terugsturen is bovendien zelf te regelen en te betalen. Niets kopen hier.
Lange levertijd. Ivm een aanstaande verhuizing zou mijn bestelling ruim op tijd binnen moeten komen. Ik heb mijn bestelling echter nog niet ontvangen en wij verhuizen al bijna. Update: Bestelling inmiddels ontvangen.
Zeer fraai verkoopt een tuintafel die niet in de tuin/ zon kan staan . Bij de productie informatie wordt aangegeven dat polywood wekt . Bij ons zijn vreselijke beschadigingen ontstaan die volgens Zeer Fraai komt door glazen , pannen etc . Bij ons is hiervan geen sprake ,tafel staat n.l.onder een overkapping. Slechte service voor een tuintafel voor serieus geld .
Zeer Fraai verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeer Fraai heeft de volgende resultaten bereikt:
Top service!
Prima, product was goed verpakt en voldeed aan mijn verwachtingen.
Goede service, top kwaliteit product
Prima, snelle levering. Artikel zoals verwacht.
Goede service mooi vloerkleed
Duidelijk en correct
Heel goed
Heel erg goed!
Fantastisch, heel klantgericht !!!!!
Zeer Fraai heeft de volgende resultaten bereikt: