9 /10

2088 reviewsSchrijf review

checkbox94% beveelt Zeer Fraai aan!

2088 reviews

Vossie

Theo Mertens

zeer goed,perfect......

Leon Macheels

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer negatief hokker was niet meer leverbaar maar stond wel nog op site

Antwoord Zeer Fraai

Goedemorgen Leon Macheels, Bedankt voor het schrijven van uw review. En wat jammer om te lezen dat u niet tevreden terugkijkt op uw bestelling bij ons. Het is vervelend om als klant te horen dat een artikel toch niet meer op voorraad blijkt te zijn nadat u deze besteld heeft. Dat begrijpen wij maar al te goed. Per mail hebben wij u hierover geïnformeerd en u een korting aangeboden op een willekeurig artikel (geen sale artikelen) in de hoop dat u toch nog iets anders kunt vinden waarmee wij het alsnog goed kunnen maken met u. Wij vinden het erg jammer dit niet op een andere manier met u te kunnen oplossen terwijl wij altijd hiervoor ons best doen. U ziet dit helaas anders en dat is erg spijtig. Met vriendelijke groet, ZeerFraai

Geantwoord op

Excellent! Thank you!

Ron

SterSterSterSterLege ster

Elly Van Schaik

Tuinstoelen besteld, na een week geleverd. Leuke stoelen.

anonymous

Goede communicatie, tijdstip bezorging perfect, artikel compleet en stevig verpakt geleverd

anonymous

Hartstikke goed, klantenservice is direct beschikaar en de bezorgdatum de volgende dag per mail verstuurd

Sophie Schreurs

heel goed

Monique Van Bladel

Uitstekend

Jeannette Vrolijk

Heel erg goed

Zeer Fraai verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zeer Fraai heeft de volgende resultaten bereikt:

Excellent! Thank you!

Ron

SterSterSterSterLege ster

Elly Van Schaik

Tuinstoelen besteld, na een week geleverd. Leuke stoelen.

Sophie Schreurs

heel goed