Jeroen Besuijen
- Verbeterpunten of tips
- Nope
- Sterke punten
- Mooie producten tegen een goede prijs
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima advies en vriendelijke mensen
…koop er mijn planten en struiken
Was goed.
positief; de bestelde plantjes stonden keurig gereed
Netjes vriendelijk heel behulpzaam
Prachtige en bijzondere planten in diverse potmaten
Fijne zaak, overzichtelijk en ook goede website
Mooie planten die goed pakken in een nieuwe border. Grote bestelling geplaatst en elk plantje was in topconditie.
Ik ben eerst gaan kijken op de kwekerij, heb daar prima en vakkundigeinformatie gekregen. Via e-mail vaste planten besteld die in no-time compleet werden geleverd. Dit kan niet beter!
makkelijk te bestellen en goede planten ontvangen
mijn ervaring is dat er vakmanschap is op het gebied van plantenkennis en bodemkunde. dat kan ik enorm waarderen. veel tuincentra weten maar weinig van wat ze verkopen.
levering zoals aangekondigt en op tijd
Zeek goed
Mooie planten, vriendelijk personeel
Zeelandplant verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeelandplant heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima advies en vriendelijke mensen
…koop er mijn planten en struiken