Wisse
- Verbeterpunten of tips
- Ga zo door!
- Hoe ben je bij Zeelandplant terechtgekomen?
- Ik ken jullie al langer
- Sterke punten
- Groot assortiment
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima product Prima service
Ruim assortiment. Fijne zaak. Heel klantvriendelijk.
Fijne sfeer, klantvriendelijke mensen.
Goede producten snelle levering en goede service. Toen we 1 kastanje paal tekort kwamen hebben ze die nog nageleverd
Prima deskundig advies, klantgericht en prima verhouding prijs/ kwaliteit
Zeeuws chagrijn
Net als altijd: gewoon heel goed!
Alles snel en prima geregeld
Goede ervaring
Super
Zoal het hoort, geen verrassingen.
Prima zaak
Prima advies en vriendelijke mensen
…koop er mijn planten en struiken
Was goed.
Zeelandplant verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeelandplant heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima product Prima service
Ruim assortiment. Fijne zaak. Heel klantvriendelijk.
Fijne sfeer, klantvriendelijke mensen.
Prima deskundig advies, klantgericht en prima verhouding prijs/ kwaliteit
Zeeuws chagrijn
Net als altijd: gewoon heel goed!
Alles snel en prima geregeld
Goede ervaring
Super
Zoal het hoort, geen verrassingen.
Prima zaak
Prima advies en vriendelijke mensen