Marinus Bouwman
- Product of service:
- Diverse typen afvalcontainers
1929 reviewsSchrijf review
98% beveelt Zeeland Afvalcontainers aan!
Zeer tevreden! Netjes optijd, en goede service!
Communicatie, plaatsing en het ophalen verliep uitstekend.
Prima, goed contact en prettige samenwerking met de medewerker die de container kwam brengen en halen. Er werd goed gezocht en overlegd naar de beste plaats om de container neer te zetten.
Correct en volgens afspraak
Heel fijne service, goed geholpen toen de container plots verzet moest worden ivm kermis.
Uitstekende service
Super
Netjes optijd geleverd
Goede en duidelijke website. Eenvoudig reserveren van container. Zeer vriendelijke chauffeur.
Totaal geen probleem zeer vriendelijke chauffeurs levering en afhalen altijd de dag dat ze melden
Goed en duidelijk, vriendelijk, ideaal om zaken mee te doen!
Heel goed. Container goed gevuld geen klachten
Zeeland Afvalcontainers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeeland Afvalcontainers heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeeland Afvalcontainers
Nishoek 38a
4416 PE Kruiningen
Zeer tevreden! Netjes optijd, en goede service!
Communicatie, plaatsing en het ophalen verliep uitstekend.
Correct en volgens afspraak
Uitstekende service
Super
Netjes optijd geleverd
Goed en duidelijk, vriendelijk, ideaal om zaken mee te doen!
Heel goed. Container goed gevuld geen klachten
Zeeland Afvalcontainers heeft de volgende resultaten bereikt: