Richard Lavooij
- Product of service:
- Huur afval container
98% beveelt Zeeland Afvalcontainers aan!
Alle afspraken zijn na gekomen.
Zeer goed. Onze wensen mbt tot plaatsen waren goed gecommuniceerd met de chauffeur. Deze nam bij levering telefonisch contact op. Na het ophalen van de container heeft de chauffeur keurig onze veiligheidskegels bij de garage gezet.
zeer snel en op tijd zeer acuraat
Makkelijk een container te bestellen. Wordt ook netjes opgehaals. Niets op aan te merken..
Gewoon goed
Niet zo positief
Een prettig en persoonlijk bedrijf, met een goede service
Makkelijk te bestellen en te laten legen, volgens afspraak
uitstekend
Prima bij het brengen en plaatsen. Uitstekend bij het ophalen.
Prima, geen problemen
Puincontainer besteld en door de chauffeur perfect op oprit geplaatst ondanks weinig ruimte. Keurig vervangen door nieuwe container en netjes een seintje toen de ruime gebruikstermijn dreigde te verlopen. Verlengen geen probleem, kortom prima service.
Prima service
goed
Top
Zeeland Afvalcontainers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeeland Afvalcontainers heeft de volgende resultaten bereikt:
Niet zo positief
Een prettig en persoonlijk bedrijf, met een goede service
Makkelijk te bestellen en te laten legen, volgens afspraak
uitstekend
Prima bij het brengen en plaatsen. Uitstekend bij het ophalen.
Prima, geen problemen
Prima service