Lucien Roza
- Product of service:
- Huur container
98% beveelt Zeeland Afvalcontainers aan!
Goed en makkelijk geregeld
Snel geregeld via de site. Snelle levering.
Fijn en snelle service
Vergeten afleveringsdag/tijd goed opgelost na telefoontje Verder prima service en fijne chauffeurs
Prettig telefoongesprek,prettig contact met de chauffeur,goed optijd.
Heel goed
Tevreden en attent om een week voor de afloop van de gratis huurperiode te bellen
Helemaal prima!
Snelle levering, keurig op de oprit geplaatst
Prima , netjes op tijd gebracht en opgehaald
Top, àlles volgens afspraak.
Ervaring is goed
Top! Snelle reactie, netjes geleverd! Goed meegewerkt.
Prima geregeld
Zoals altijd stipte levering door vriendelijke chauffeurs.
Zeeland Afvalcontainers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeeland Afvalcontainers heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeeland Afvalcontainers
Nishoek 38a
4416 PE Kruiningen
Goed en makkelijk geregeld
Snel geregeld via de site. Snelle levering.
Fijn en snelle service
Prettig telefoongesprek,prettig contact met de chauffeur,goed optijd.
Heel goed
Helemaal prima!
Snelle levering, keurig op de oprit geplaatst
Prima , netjes op tijd gebracht en opgehaald
Top, àlles volgens afspraak.
Ervaring is goed
Top! Snelle reactie, netjes geleverd! Goed meegewerkt.
Prima geregeld
Zoals altijd stipte levering door vriendelijke chauffeurs.
Zeeland Afvalcontainers heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeeland Afvalcontainers