9.1 /10

checkbox91% beveelt Zandnodig.nl aan!

Prima service

Duidelijk en nette service

anonymous

Goede afspraken kunnen maken en worden ook nageleefd.

Jaap Kleijwegt

Ik had 8M3 ophoogzand besteld om mijn oprit te verhogen. Gevraagd of het zo vroeg mogelijk geleverd kon worden (liefst voor 9 uur 's morgens) Is prompt om 8 uur geleverd. De chauffeur heeft zijn uiterste best gedaan om het zo te storten dat ik er het minste werk mee had. Lukte niet helemaal maar dat lag zeker niet aan de chauffeur!!

Beschrijf hier uw ervaring
Keurig via telefoon uitleg gekregen hoe ik mijn bestelling via het internet het best kon plaatsen. Prima op tijd geleverd. Kwaliteit zand prima. Chauffeur uitermate bereidwillig om voor zover mogelijk aan mijn wensen te voldoen. Top !!

Muller

Beumer, Aadorp

SterSterSterSterLege ster

Prima! Besteld via Internet, volgende dag netjes geleverd.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Telefonische afspraken worden niet zoals aangeboden uitgevoerd.

Antwoord Zandnodig.nl

Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. Ik begrijp alleen uit deze informatie niet goed wat er mis is gegaan. Als u wilt zou ik graag nog wat meer informatie ontvangen; wat is er niet uitgevoerd? Dit kunt u mailen naar info@zandnodig.nl. Met vriendelijke groeten, Zandnodig.nl

Goed en snel

Vriendelijk en goed

Peter

Beschrijf hier uw ervaring
Goede service, info en levering volgens afspraak.

Mitchel van Rhijn

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring
Levering mooi op tijd en de verdere afhandeling ging ook correct.

Vinke

Niets op aan te merken

Beschrijf hier uw ervaring
Zand besteld voor nieuwe bestrating voortuin. Makkelijk online besteld.

Albert van der Hogen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet zo geweldig. Het zand is bij mij gebracht terwijl ik niet thuis was. Een telefoontje van tevoren was wel zo handig om o een afspraak te maken. Aangezien ik in de bouwwereld zit en daardoor gelijk in de gaten had dat ik geen 3cuub zand had gekregen (gezien op foto's die mn dochter me gestuurd had) heb ik gelijk het bedrijf gebeld en de foto's gestuurd. Ze konden het zo niet bekijken. Maar ik zit nog wel met pm een cuub zand tekort.

Beschrijf hier uw ervaring
Er is me duidelijk te weinig bezorgd dan dat ik besteld heb. foto's en buren en plaats van bestemming tonen dat aan.

Antwoord Zandnodig.nl

Beste Albert, Bedankt voor je reactie. Er is eerder al contact geweest tussen collega's en u(w dochter). Op de stortgegevens heb ik in ieder geval terug kunnen vinden dat er wel 3m3 zand in de vrachtwagen is gestort op weg naar u. Dit is helaas onze enige manier om de hoeveelheid te bepalen, maar we gaan er wel vanuit dat al het zand uit de vrachtwagen is gestort bij u. Uiteraard mag u alsnog de foto's naar ons doorsturen (info@rodebak.nl), maar het blijft moeilijk om de exacte hoeveelheid visueel te schatten. Bij de bestelling kunt u inderdaad aangeven dat u niet thuis bent en graag gebeld wilt worden incl. telefoonnummer. Het is wel de bedoeling dat chauffeurs dit ook daadwerkelijk doen zodra ze wegrijden. Als dit niet is gebeurd is dit inderdaad onze fout. Ik ga het hoe dan ook intern bespreken. Bedankt voor de genomen tijd! Met vriendelijke groeten, Zandnodig.nl Manon

hofstee

het was voor mij de eerste keer ,maar zeker niet de laatste.

Beschrijf hier uw ervaring
het was zeer snel gebracht en een erg vriendelijke man .

Prima. Vlot.

Beschrijf hier uw ervaring
Bestel process was eenvoudig. Levering volgde op het gewenste tijdstip. Kwaliteit was OK.

Bouwman

Tuin veranderd. Grond eruit en zwart zand erin. Zand werd gebracht in container. Die laten storten. En vervolgens grond uit de tiun weer in de container terug.

Handige combi met container

Aalbers

Goed bevallen

Beschrijf hier uw ervaring
Zand besteld in een container. Makkelijk dat het zand dan niet kan wegwaaien. We waren aan het verbouwen in de tuin, afval kon direct weer in de container. Scheelde een bult tijd en ritje naar de stort.

Zandnodig.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zandnodig.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2014

Zandnodig.nl

Zand kunt u eenvoudig en snel zonder account online bestellen. Kies de hoeveelheid zand en het soort zand dat u nodig heeft en binnen 24 uur wordt het zand geleverd binnen regio Twente;

Kanaalstraat 255

7547 AS Enschede

Prima service

Duidelijk en nette service

anonymous

Goede afspraken kunnen maken en worden ook nageleefd.

Jaap Kleijwegt

Muller

Beumer, Aadorp

SterSterSterSterLege ster

Prima! Besteld via Internet, volgende dag netjes geleverd.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Telefonische afspraken worden niet zoals aangeboden uitgevoerd.

Goed en snel

Vriendelijk en goed

Peter

Beschrijf hier uw ervaring
Goede service, info en levering volgens afspraak.

Mitchel van Rhijn

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring
Levering mooi op tijd en de verdere afhandeling ging ook correct.

Vinke

Niets op aan te merken

Beschrijf hier uw ervaring
Zand besteld voor nieuwe bestrating voortuin. Makkelijk online besteld.

Albert van der Hogen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

hofstee

het was voor mij de eerste keer ,maar zeker niet de laatste.

Beschrijf hier uw ervaring
het was zeer snel gebracht en een erg vriendelijke man .

Prima. Vlot.

Bouwman