Jan
- Sterke punten
- Goede voorlichting , prima kwaliteit
99% beveelt Zaagkettingdirect.nl aan!
Snelle levering en producten voldoen prima
Ongeveer 10 dagen geleden een zaagketting besteld met betaling achteraf. Omdat ik nog met de ouderwetse papieren girobetaalkaarten werk duurt het altijd4-5 dagen voor het geld op de rekening van de verkoper staat. Toch kreeg ik mijn ketting binnen 2 dagen thuisgestuurd !!!!!! ( misschien omdat ik een min of meer vaste klant ben ) ,maar toch heel netjes
Snelle en correcte levering, groot assortiment.
Zeldzaam goede service
snelle levering en goede kwaliteit
goeie persoonlijke serviice
Snel bestelling binnen, goed verpakt. Netjes!
super snel en betrouwbare leverancier
snelle levering, ruime keuze
Zeer goed
Pakket van geleider, ketting, vijlen,... gekocht
Positief
Super snelle afhandeling.
Zaagkettingdirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zaagkettingdirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zaagkettingdirect.nl
Lagegroet 14
1722 KD Zuid-Scharwoude
Snelle levering en producten voldoen prima
Snelle en correcte levering, groot assortiment.
Zeldzaam goede service
snelle levering en goede kwaliteit
goeie persoonlijke serviice
Snel bestelling binnen, goed verpakt. Netjes!
super snel en betrouwbare leverancier
snelle levering, ruime keuze