Jean-Luc eggermont
- Sterke punten
- Stipt en betrouwbaar . Heel interessante prijzen en groot aanbod van onderdelen.
99% beveelt Zaagkettingdirect.nl aan!
Uitstekende service.
Heel fijn bedrijf , snelle reacties . Na de levering een vraag gemaild en per omgaande reactie. Grote klasse
top webshop
Perfect, ik kan het niet anders zeggen.
Snel en netjes geleverd
Duidelijk info
maaidraad gekocht zou hittebestendig zijn en sterk maar is waardeloos en andere produkten zijn wel prima
Top
fantastisch, vandaag besteld morgen in huis
Zeer goed
Makkelijke site, wat ik zocht was snel te vinden
Alles heel correct verlopen
Snel geleverd
Ketting besteld, volgende dag al geleverd.
Zaagkettingdirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zaagkettingdirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zaagkettingdirect.nl
Lagegroet 14
1722 KD Zuid-Scharwoude
top webshop
Perfect, ik kan het niet anders zeggen.
Snel en netjes geleverd
Duidelijk info
Top
fantastisch, vandaag besteld morgen in huis
Zeer goed
Makkelijke site, wat ik zocht was snel te vinden
Alles heel correct verlopen
Snel geleverd
Ketting besteld, volgende dag al geleverd.
Zaagkettingdirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zaagkettingdirect.nl