Victorine
Platform is heel gebruiksvriendelijk
- Wat is het grootste voordeel van werken met Yoobi?
- Gebruiksvriendelijk platform. Support afdeling staat je altijd goed en snel te woord.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
fijn klein pakket
het is laagdrempelig en eenvoudig voor alle medewerkers
Geen statisch systeem; Yoobi blijft zich verbeteren en uitbreiden. Goede en duidelijke hulppagina's en verlening van support.
makkelijk in gebruik en compleet, goede ondersteuning vanuit support bij vragen
Ik zou Yoobi aanbevelen omdat het een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem is dat helpt om uren en projecten efficiënt te beheren, waardoor verantwoording naar klanten en subsidieverstrekkers eenvoudig en transparant wordt.
De gebruiksvriendelijkheid, het is makkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten en de service is goed
Omdat Yoobi eenvoudig in gebruik is en vele mogelijkheden heeft.
Gebruikersvriendelijk, Intuïtief, veelzijdig
Ik vind het een prettig programma om mee te werken en makkelijk te koppelen met andere systemen indien nodig
Werkt goed, valt geheel in te delen hoe je het zelf handig vindt en makkelijk contact met de support afdeling.
Praktische tool die time-planning veel makkelijker maakt
Voornamelijk om de gebruiksvriendelijkheid
Het is een overzichtelijk en allesomvattende software
Snel antwoord op je vragen waar je ook daadwerkelijk iets mee kan.
Yoobi verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Yoobi heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
fijn klein pakket
het is laagdrempelig en eenvoudig voor alle medewerkers
makkelijk in gebruik en compleet, goede ondersteuning vanuit support bij vragen
Omdat Yoobi eenvoudig in gebruik is en vele mogelijkheden heeft.
Gebruikersvriendelijk, Intuïtief, veelzijdig
Praktische tool die time-planning veel makkelijker maakt
Voornamelijk om de gebruiksvriendelijkheid
Het is een overzichtelijk en allesomvattende software
Snel antwoord op je vragen waar je ook daadwerkelijk iets mee kan.
Yoobi heeft de volgende resultaten bereikt: