Paula
- Product of service:
- Yoghurtculturen
Fijne service, snelle levering, goede producten
Hier kan je alles kopen om zelf yoghurt te maken. Heel leuk en goed assortiment. Goede en vriendelijke klantenservice.
Excellent.
Levering en prijs zijn goed.
Onduidelijkheid over het maken omdat er wordt uitgegaan van de aanschaf van een electrische yoghurtmaker. Wanneer je die niet hebt aangeschaft en het moet doen met de yoghurtmaker zonder stroom kun je niets met de automatisch meegestuurde gebruiksaanwijzing voor elektrische makers. Bij navragen werd ik nog eens geattendeerd op meer succes bij de elektrische versie. De gebruiksaanwijzing die ik graag wilde hebben kreeg ik toegestuurd. Helaas kon ik niet vinden of de plastic bakjes allemaal in de afwasmachine konden, dus was ik ze maar met de hand af. Wat zijn de ingrediënten van het poedertje dat door de melk moet om yoghurt te krijgen en hoe lang kun je de yoghurt bewaren in de koelkast die je hebt gemaakt? Of heb ik dat niet goed gelezen? Iets duidelijker info is toch wel handig. Verder eet ik lekkere yoghurt.
Gewoon oke, maar het product is onzinnig. Ik vond de smaak en dikte van de yoghurt niet lekker. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen een pot Biogarde stand te kopen en te gebruiken voor het maken vannyoghurt in mijn yoghurtmaker. Die waren perfect. Kortom, een miskoop.
Goed.
Correcte afspraken en levering
Goed. Komt gemaakte afspraken na
Overzichtelijke website met instructie filmpje hoe te gebruiken. Snelle levering.
Goede service snelle levering
Fijne vlotte levering. Heldere website. Ik word daar blij van!
Yoghurt.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Yoghurt.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Excellent.
Levering en prijs zijn goed.
Goed.
Correcte afspraken en levering
Goed. Komt gemaakte afspraken na
Goede service snelle levering
Fijne vlotte levering. Heldere website. Ik word daar blij van!
Yoghurt.nl heeft de volgende resultaten bereikt: