Jan van Doorn
- Product of service:
- Kefir Bulgaarse yoghurt
Heel goed
Heel erg leuk om dit zelf te maken,ik heb yoghurt gemaakt in de magnetron op een speciale stand. Duurde wel 9 uur 😳. Yoghurt is heerlijk smaakt anders dan yoghurt in een pak uit de winkel, zachter van smaak. Enige nadeel is de verzending beetje absurd om dit in een doosje te verzenden terwijl dit makkelijk in een envelop kan met 2 postzegels. Kijk eens hoeveel dit in kosten scheelt.
Nadat product beschadigd was aangekomen zonder problemen nieuw exemplaar gekregen
Goedemorgen. Goed alleen jammer dat ik had besteld en 2 dagen later staat de yoghurt mixer aan de helft van de prijs.
Top bedrijf
3 producten besteld waaronder het kaaspakket en een emmer om oesterzwammen te kweken. Dit waren allemaal cadeaus. Het kkwam aan in een enorme doos zonder opvullen en het kaasmaakt pakket was ook beschadigd. Contact opgenomen met de klantenservice en hier hebben ze een nieuwe van opgestuurd. Vervolgens hoor ik van degene die het cadeau had ontvangen dat de emmer leeg was en er dus een broed bijzat voor de zwammen. Weer contact opgenomen met de klantenservice meer dan een weer geleden maar helaas geen gehoor. Communicatie is traag en momenteel dus nog veel geld betaald voor een lege emmer
Top,snelle levering en lekkere smaakjes
Goed, maar helaas wel erg prijzig.
snelle en correcte levering
Heel snel en correct
Product voldoet aan de verwachtingen en snelle levering
Super snelle service en mooi product
Correcte levering
Yoghurt.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Yoghurt.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Top bedrijf
Top,snelle levering en lekkere smaakjes
Goed, maar helaas wel erg prijzig.
snelle en correcte levering
Heel snel en correct