8.6 /10

1929 reviewsSchrijf review

checkbox92% beveelt Yoghurt.nl aan!

1929 reviews

G.J. de Bie

Betrouwbaar

culturen

Elisabeth van Rossum

Heerlijk producten makkelijk te maken , duidelijke uitleg en video’s Goede en vlotte service

Yoghurt

Perfect

Yoghurt maker livele

Ron van den Berg

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb er nooit iets gekoch en ga heg ook nooit meer doen.

Yoghurt cultuur

Erika Vreeswijk

Top!

Luvele yoghurtmachine en starter

lydia bissonette

Uitstekende service! Mijn verloren pakket werd snel en professioneel opgevolgd. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en ik werd goed op de hoogte gehouden tot alles was opgelost. Zeer tevreden over de klantendienst — echt een aanrader!

karnemelk starter

Bulgaarse. Yoghurt

Aalbert van Ginkel

Kefir Fles

leslie Victoir

Een absolute aanrader ! Voor mij is yoghurt maken helemaal nieuw, dus ik had best wat uitleg nodig. Die staat duidelijk uitgelegd op de website. Stap per stap. Bijkomende info vond ik in de bestelling. Het is helemaal niet moeilijk. De producten die je met de machine kan maken zijn bijzonder lekker! Elke dag staat een verse pot (Griekse) yoghurt of kefir klaar. Variatie à volonté. Super lekker ! En het geeft een bijzonder gevoel van voldoening om het zélf gemaakt te hebben. Mijn hele gezin is er fan van. De machine is redelijk compact en geluidloos, gemakkelijk in onderhoud. Heel correcte, snelle en nauwkeurige levering ! Heel blij met de aankoop van dit product ! Een aanrader !

• Rommelsbacher JG80 Elekrtische Yoghurtmaker

Yoghurt.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Yoghurt.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • check1929 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 4 juli 2019

Yoghurt.nl

Yoghurt.nl heeft zich gespecialiseerd in het leveren van de startersculturen voor het zelf maken van yoghurt, kefir en tal van andere producten. Door onze jarenlange ervaring en enthousiasme kunnen we producten van hoge kwaliteit leveren, en willen we jou ook graag motiveren om te genieten van alle gezondheidsvoordelen van zelfgemaakte yoghurt.

Postbus 87081

Perfect

Yoghurt maker livele

Ron van den Berg

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb er nooit iets gekoch en ga heg ook nooit meer doen.

Yoghurt cultuur

Fanny Keunen