9.5 /10

checkbox100% beveelt YEARTH aan!

Ik vond het een waardevolle training die heeft bijgedragen aan mijn bewustwording en mij concrete handvatten heeft gegeven om verdere stappen te zetten. Wat me hierin het meest aansprak, was de persoonlijke aandacht van de trainster en haar focus op het creëren van een sterk groepsgevoel. Dit zorgde voor een prettige en open interactie binnen de groep. een aanrader!

Persoonlijk Profileren

De veelzijdigheid van deze training sprak me netwerkdoel, profilering op social media, keuzestrategie en prioritering. De trainer was zeer enthousiast. Daarnaast vind ik het fijn om een naslagwerk van het leerplatform te hebben.

Thomas

De opbouw richting het einde van de training sprak me aan. Veel kennis werd stapsgewijs gedeeld, met goede uitleg. Ik vond het een waardevolle training om te zien wat assertiviteit is, en om een introductie te krijgen tot verschillende communicatiestijlen.

Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

Sabrina Aldaibis

Wat mij het meest aansprak, was de vrijheid binnen het programma. We kregen de ruimte om onze eigen weg te gaan en daarvan te leren, wat ik als zeer waardevol heb ervaren. Ook heb ik de trainster als erg prettig ervaren, ze bracht de stof op een duidelijke en leuke manier, waardoor alles goed bleef hangen. Al met al een hele leuke ervaring en zeker een aanrader!

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Thirza

Onze trainer gaf ons, mede dankzij ons kleine gezelschap, veel ruimte om ieder van ons persoonlijk te helpen. Hij nam onze casussen serieus en gaf waardevolle tips. Ik zou anderen over deze training vertellen dat het waardevol is om deze training te volgen wanneer je kritisch wilt te kijken naar je netwerk en dit wilt ontwikkelen.

Tessa

Het sprak me aan dat er veel interactie tijdens de training was. In combinatie met praktijkvoorbeelden, praktische informatie, handvaten en een goed tempo. De training was goed verzorgd, en zeer interessant. Precies de goede inhoud voor een 2-daagse training.

Vincent Groeneveld

De inzichten en methodiek welke gedeeld zijn in deze training spraken mij het meeste aan. Ik heb geleerd deze toe te passen in de praktijk en daarnaast blijven de (verschillende) invalshoeken vanuit diverse deelnemers me ook bij. De training is zeer raadzaam voor projectleiders en werkvoorbereiders om structuur in projectmanagement aan te brengen. Ik ben hier dan ook direct praktisch mee aan de slag gegaan!

Alex van der Schoor

Ondanks dat deelnemers van deze training uit verschillende branches kwamen, merkte ik dat er veel raakvlakken waren binnen de groep. Ik heb geleerd om bij het leidinggeven focus te leggen op de fundering, en vanuit daar te bouwen. Hierdoor herken ik progressie en skills bij mijn teamleden beter. Ik heb een andere kijk gekregen op het aansturen van teams en nuttige technieken meegekregen die ik hierbij kan toepassen in de praktijk. Ik zou de training zeker aanbevelen, en vond het erg leerzaam.

High Impact Leadership

Giel Mennen

Ik heb veel geleerd tijdens de training. Eén van de belangrijkste inzichten is dat effectieve communicatie echt de sleutel is tot succes en het behalen van doelen. De trainster wist dit op een inspirerende en overtuigende manier over te brengen. Zeker een aanrader!

Effectief Communiceren

Ramon Hoogebeen

Ik heb gedurende de training met name andere inzichten opgedaan, wat erg waardevol voor mij is. Ik ben dan ook zeer positief over deze training en zou hem zeker aanraden aan anderen.

Praktisch Leidinggeven

Marc Pastoors

De betrokkenheid en ervaring van de trainer zijn zeer waardevol. Ging veelal dieper op de materie in en heeft persoonlijke inzichten gedeeld. Deze training is zeker waardevol, interessant en leerzaam.

Salesmanagement in 4 maanden

Bob Gansenkolk

SterSterSterSterLege ster

Overall een goede training. Inhoud was goed en ook goed dat het verspreid over 4 maanden is. Niveau trainer was prima en dit was ook wat betreft de begeleiding en locatie. Aanrader om te doen.

Effectief Communiceren in 4 maanden

Peter

Leidinggeven is compleet nieuw voor mij. Dankzij de trainer hebben we/ik de juiste handvatten toegereikt gekregen en praktijk voorbeelden gedeeld, dat mij in staat stelt het team en mijzelf te ontwikkelen. Super mooie kans voor mij geweest om dit te mogen volgen. Iedereen met of zonder ervaring kan hier serieus wat mee in de toekomst.

Praktisch Leidinggeven in 4 maanden

William Heijmans - Bakker

Goeie en leuk cursus waarin het wel een stuk makkelijker maakt als je zelf een duidelijke case hebt als verandermanager of in iedergeval in een veranderproject actief bent. Zonder dergelijk case is het ook nog een goeie cursus maar minder effectief denk ik.

Verandermanagement in 4 maanden

Erik van der Meij

De volgende twee hoofdzaken spraken mij het meest 1) De kennis en kunde van de trainer. En zeker hoe hij de dagen interactief maakt. 2) De stof en hoe je deze als naslagwerk kan gebruiken. Een must do voor als je jezelf verder wil ontwikkelen in accountmanagement.

Strategisch Accountmanagement in 4 maanden

YEARTH verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

YEARTH heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 6 oktober 2008

YEARTH

YEARTH Academy is voor het 8e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Wij ontwikkelen High Impact programma's en zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.

Gooimeer 9

1411 DD Naarden