9.5 /10

checkbox100% beveelt YEARTH aan!

Demi

Ik vond de leuke voorbeelden uit de praktijk heel helpend, vooral omdat ik daarmee direct zag hoe ik bepaalde tools zelf kan toepassen. De focus op beïnvloeden in plaats van overtuigen gaf me nieuwe inzichten. Voor mij is dit een duidelijke en toegankelijke training met praktische tools waar je echt iets aan hebt in dagelijkse situaties.

Professioneel Adviseren

Daan Verkoeijen

De training sprak mij aan door de vele praktijkvoorbeelden en de rollenspellen, die hielpen om situaties realistisch te ervaren. Hierdoor kreeg ik concrete handvatten en zou ik deze training zeker aanbevelen aan collega’s.

Strategisch Accountmanagement in 4 maanden

Tijdens de training merkte ik dat er echt naar mij geluisterd werd en dat mijn eigen leerpunten serieus werden meegenomen. Daarnaast was er veel ruimte om samen te oefenen, wat zorgde voor vertrouwen, interactie en directe toepasbaarheid in de praktijk.

Assertief Optreden en Communiceren

Marnix van de Heg

De training combineerde praktijkgerichte voorbeelden met een veilige sfeer waarin openheid vanzelfsprekend werd. Die combinatie maakte het leren verdiepend en toegankelijk. Het samenspel van theorie en oefeningen zorgde voor een boeiende, leerzame ervaring die direct uitnodigde tot persoonlijke groei en toepassing.

Coachend Leiderschap in 4 maanden

Paulien

De handvatten, de inbreng van de trainer en de directheid spraken me het meest aan. Je krijgt op een positieve manier duidelijke handvatten om een verandertraject effectief en gestructureerd aan te vliegen.

Verandermanagement

Berry Willemsen

De training viel op door de heldere en deskundige begeleiding, waardoor de stof inzichtelijk én praktisch werd. Het geheel bood direct bruikbare handvatten en gaf vertrouwen om ermee aan de slag te gaan. Zeker een aanrader om te volgen.

Werner van Vliet

Martin is een leuke enthousiaste en spontane trainer die zijn expertise goed heeft kunnen overbrengen. De training was erg leerzaam en paste exact bij mijn leerdoelen. Ook het selecte gezelschap was prettig om ervaringen mee te delen.

Marielle

Ik vond het heel waardevol dat ik de methodiek direct kon toepassen in mijn eigen werksituatie, omdat dat me hielp om de stappen echt te begrijpen en meteen resultaat te zien. Voor mij voelt dit als een inhoudelijk sterke training met veel ruimte om met elkaar te sparren, waardoor je niet alleen van de theorie leert maar ook van elkaars ervaringen.

Strategisch Accountmanagement

Piet van Nieuwenburg

De training gaf mij waardevolle inzichten in de verschillende manieren van leidinggeven en wanneer welke aanpak het meest effectief is. De leerzame opzet en goede fundering maakten de inhoud praktisch en direct toepasbaar, waardoor ik bewuster en doelgerichter kan handelen in mijn dagelijkse werk.

Praktisch Leidinggeven

Hanna Lionahr

De training sprak me in alle onderdelen aan, vooral door de focus op bewustwording en eigenaarschap nemen. Een waardevolle ervaring die ik iedereen zou aanraden — vooral gewoon gaan volgen, het levert echt veel op.

Kay van den Bosch

Het gezamenlijk analyseren en oplossen van casussen bracht veel herkenning en inspiratie. De training voelde helder en overzichtelijk, met een prettige groepsdynamiek en een ervaren begeleiding die opdrachten en casussen op een doordachte en leerzame manier wist vorm te geven.

Projectmanagement

Pepijn

Ik vond het waardevol om te werken met het BOB-model en verschillende beïnvloedingsstrategieën. Deze gaven mij helder inzicht in hoe ik gesprekken en processen effectiever kan sturen. De training biedt echt nuttige handvatten voor strategie en beleid, die ik direct in mijn werk kan toepassen.

Strategisch Projectmanagement

Arianne Haalboom

De duidelijke en begrijpelijke manier van uitleggen maakte de training toegankelijk en prettig om te volgen. Het is een praktische en leerzame ervaring waarin je veel nieuwe inzichten opdoet die direct toepasbaar zijn in je werk en dagelijkse communicatie.

Presenteren: Presentatiestijlen en -technieken

Mark

De training bood waardevolle interactie en liet zien hoe je personen echt kunt betrekken binnen casussen. Het samenwerken gaf meer inzichten dan alleen werken. De psychologische laag ging dieper dan verwacht, waardoor je situaties op een nieuwe, betekenisvolle manier leert begrijpen.

Harro

De training gaf helder inzicht in hoe je uiteenlopende situaties doelgericht kunt aanpakken, met praktische voorbeelden die direct toepasbaar zijn. De energie en het enthousiasme tijdens de sessies maakten het leerproces levendig, toegankelijk en erg inspirerend.

Leidinggeven op basis van Eigenaarschap

YEARTH verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

YEARTH heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 6 oktober 2008

YEARTH

YEARTH Academy is voor het 10e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Wij ontwikkelen High Impact programma's en zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.

Gooimeer 9

1411 DD Naarden