9.5 /10

checkbox100% beveelt YEARTH aan!

De één-op-één-momenten gaven me waardevolle inzichten en lieten echt diep en authentiek coaching werk zien. Deze training is vooral de moeite waard als je bereid bent om te kijken naar je eigen patronen en de groei of ongemakken die daarbij horen aan te gaan voor een sterk resultaat.

Conflicthantering

Loek

Ik vond vooral de tweede sessie erg waardevol, omdat we daar heel concreet de diepte ingingen op strategisch beleid en hoe je dat effectief kunt vormgeven. De tweedaagse opzet werkte uitstekend, omdat er genoeg tijd was om inzichten te laten landen. Ik zou deze training zeker aanraden vanwege de fijne, kleine groep en de interactieve sessies die veel ruimte gaven om mee te denken en ervaringen te delen.

Demi Enthoven

Ik vond de stof heel prettig en merkte dat de enthousiaste begeleiding veel kennis en energie meenam. De interactieve manier van werken hielp mij om actief mee te denken en te oefenen. Soms had ik nog wel wat meer actieve groepsopdrachten gewild, maar overall heb ik er veel aan gehad. Voor mij is dit een training die je gewoon moet doen, omdat je er direct iets van leert.

Professioneel Accountmanagement

Ik vond het fijn dat er in de tweede sessie veel ruimte was om echt aan de slag te gaan met praktische handvatten en tools. Dat maakte de training direct toepasbaar, al had ik in de eerste sessie misschien nog wat extra verdieping kunnen gebruiken. Ik zou anderen vertellen dat dit een mooie eerste kennismaking is met LOB en dat je er, zelfs met weinig voorkennis, al verrassend snel iets mee kunt in de praktijk.

Loopbaanbegeleiding

G. Vastelt

Wat mij in deze training vooral aansprak, was dat alles heel praktisch toepasbaar was en direct aansloot op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik merkte dat de inhoud toegankelijk werd aangeboden en precies de juiste onderwerpen behandelde. Het enige wat ik miste, was dat de documentatie niet digitaal beschikbaar was, want dat had ik handig gevonden. Toch overheerst voor mij het gevoel dat deze training duidelijk, doelgericht en bruikbaar was, waardoor ik anderen zeker zou aanraden om hieraan deel te nemen.

M. Kivits

De training bood praktische tips en was uiterst interessant; ik heb enorm veel geleerd. De docent was prettig en kundig. Ik zou deze cursus zeker aanraden, want het ondersteunt persoonlijke sterke groei.

Presenteren: Presentatiestijlen en -technieken

Eileen van de Pol

Ik vond het heel prettig dat we veel leerden, oefenden en bespraken in een rustig tempo, waardoor ik alles goed kon opnemen. De fijne sfeer in de groep droeg sterk bij aan het leerproces. Voor mij voelt het als een waardevolle training, zowel qua inhoud als proces, met een veilige omgeving om te leren en te reflecteren. Ik neem er inzichten uit mee die ik meteen kan toepassen.

Shannen

De training bood waardevolle 1-op-1 coaching, een kleine veilige groep, een aanwezige trainer en concrete tips. Een interessante training met een persoonlijke aanpak die leren makkelijk en erg prettig maakte.

Perfectionisme 2.0

Amanda

Ik vond deze training ontzettend leerzaam; vrijwel alles zette me aan het denken en gaf me nieuwe inzichten. Vooral de kleine groep maakte het makkelijk om ervaringen te delen en dingen echt te oefenen. Voor mij was dit een waardevolle stap, en ik zou anderen dan ook zeker aanraden om deze training te volgen, want het is gewoon top.

Tamara

Ik vond de praktische tips en de duidelijke opbouw heel waardevol, omdat ik stap voor stap leerde hoe je een succesvol verkoopgesprek voert. Het gaf me structuur, inzicht en vertrouwen om dit zelf toe te passen. Voor mij is deze training echt nuttig, vooral als je jouw verkooptechnieken wilt verbeteren en sterker in gesprekken wilt staan.

Effectieve Acquisitie

Guillermo

De ervaring en deskundigheid van de trainer vielen meteen op, en de vele oefeningen maakten het veel makkelijker om de inhoud echt te begrijpen en toe te passen. Voor mij liet dit traject opnieuw zien hoe belangrijk communicatie eigenlijk is, veel belangrijker dan we vaak denken. Dat inzicht neem ik zeker mee.

Effectief Communiceren

Jochem

De training behandelt veel herkenbare problemen en biedt duidelijke kaders en praktische handvatten. Je krijgt meer grip op je werk en leert beter omgaan met betrokken stakeholders. Een waardevolle en toepasbare training.

Projectmanagement

Femke

Ik vond de combinatie van theorie en het samen behandelen van casussen heel waardevol, omdat praktijk­situaties zo duidelijk in kaart werden gebracht. Dat maakte de training heel visueel en hielp mij om ideeën sneller te begrijpen. Voor mij voelde de opzet prettig en toegankelijk, met begeleiding die ruimte gaf om vragen te stellen en mee te denken.

Professioneel Adviseren

In deze training sprak vooral de combinatie van verschillende onderwerpen mij aan, omdat alles logisch op elkaar aansloot en samen een compleet beeld vormde. Ik vond het prettig dat de inhoud positief, praktisch en goed onderbouwd werd aangeboden, waardoor ik merkte dat ik er direct mee aan de slag kon in mijn eigen werk. Voor mij voelde het als een waardevolle en toepasbare training die ik anderen zeker zou aanraden.

John Timmermans

Ik vond het bijzonder waardevol dat de training ook de psychologische aspecten benoemde, omdat dat mij echt liet begrijpen wat er onder onderhandelingen schuilgaat. Het gaf me inzicht in mijn eigen gedrag en in dat van anderen. Voor mij is dit een nuttige training, vooral als je regelmatig moet onderhandelen en graag bewuster en effectiever wilt handelen.

Onderhandelen Nieuwe Stijl

YEARTH verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

YEARTH heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 6 oktober 2008

YEARTH

YEARTH Academy is voor het 10e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Wij ontwikkelen High Impact programma's en zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.

Gooimeer 9

1411 DD Naarden