9.5 /10

checkbox100% beveelt YEARTH aan!

Romee

De training leerde me bewuster anticiperen op eigen belangen en bood interessante inzichten over het brein. Een waardevolle, voor iedereen nuttige training met een sterke combinatie van theorie, deskundigheid en praktische oefeningen

Assertief Optreden en Communiceren

Deze training gaf mij inzicht in verschillende leiderschapsstijlen en hoe ik een goed gesprek kan voeren. Door het werken met praktijkvoorbeelden en casussen kreeg ik veel ruimte om te oefenen en het geleerde direct toe te passen.

Praktisch Leidinggeven

Ik heb deze training als praktisch en prikkelend ervaren. De voorbeelden en oefeningen sloten goed aan bij mijn dagelijkse praktijk en zetten mij aan het denken. Ik kijk kritischer naar mijn eigen handelen en voel mij gestimuleerd om situaties bewuster en vanuit een ander perspectief te benaderen.

Jelena

Ik heb deze training als prettig en toegankelijk ervaren. De manier van uitleg en het gebruik van herkenbare praktijkvoorbeelden maakten de stof duidelijk en interessant. Ik voelde mij betrokken en gemotiveerd, en zou deze training zeker aanraden aan anderen.

Financiën voor Niet-Financiële Managers

Ton

Ik heb deze training als verdiepend en inzichtgevend ervaren. De aandacht voor communicatie, gedrag en samenwerking ging verder dan alleen theorie. Het hielp mij beter begrijpen hoe processen en teamdynamiek werken, waardoor ik bewuster keuzes kan maken en effectiever kan bijdragen binnen een team.

Effectief Communiceren in 4 maanden

Peter Kamphuis

Het inzicht in gedrag en de handvatten om dit bewust in te zetten spraken me het meest aan. Een waardevolle training om beter te begrijpen hoe je je eigen gedrag kunt sturen en effectiever kunt inzetten.

Bootcamp: Persoonlijk Leiderschap in 2 dagen

Linda

Ik heb deze training als helder en ondersteunend ervaren, waarbij ik goede handvatten verkregen heb. De trainster was to-the-point. De combinatie van goede handvatten en duidelijke uitleg gaf mij structuur en vertrouwen.

Effectief Communiceren

Arthur Odding

Ik heb deze training als verdiepend en leerzaam ervaren. Door verder in te gaan op de theorie en deze samen te bespreken, kreeg ik meer inzicht en begrip. De inhoud voelde waardevol en positief en heeft mij geholpen bewuster naar mijn eigen handelen te kijken.

Costa

Ik heb deze training als praktisch en relevant ervaren. De duidelijke uitleg en toepasbare voorbeelden sloten goed aan bij mijn dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor kon ik de inzichten direct vertalen naar de praktijk en heb ik meer grip gekregen op hoe ik effectiever en bewuster kan handelen, zowel in werk als privé.

High Impact Leadership

Marco

Ik heb deze training als zeer waardevol ervaren. De praktische opdrachten maakten mij bewuster van mijn eigen gedrag en keuzes. Daarnaast kreeg ik duidelijke handvatten om mijn invloed op anderen te vergroten en bewuster te handelen in verschillende situaties. Ook de feedback vanuit de trainer vond ik heel fijn.

Effectief Beïnvloeden

Tom Fortman

SterSterSterSterLege ster

Alles was tot in de puntjes verzorgd, lesmateriaal maar ook op locatie was alles zeer goed verzorgd. De inhoud van de training is zeer relevant en goed toepasbaar in zowel werk als privé situaties. Een aanrader voor als je net iets meer kennis nodig hebt in assertiviteit.

Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

Demi

Ik vond de leuke voorbeelden uit de praktijk heel helpend, vooral omdat ik daarmee direct zag hoe ik bepaalde tools zelf kan toepassen. De focus op beïnvloeden in plaats van overtuigen gaf me nieuwe inzichten. Voor mij is dit een duidelijke en toegankelijke training met praktische tools waar je echt iets aan hebt in dagelijkse situaties.

Professioneel Adviseren

Daan Verkoeijen

De training sprak mij aan door de vele praktijkvoorbeelden en de rollenspellen, die hielpen om situaties realistisch te ervaren. Hierdoor kreeg ik concrete handvatten en zou ik deze training zeker aanbevelen aan collega’s.

Strategisch Accountmanagement in 4 maanden

Tijdens de training merkte ik dat er echt naar mij geluisterd werd en dat mijn eigen leerpunten serieus werden meegenomen. Daarnaast was er veel ruimte om samen te oefenen, wat zorgde voor vertrouwen, interactie en directe toepasbaarheid in de praktijk.

Marnix van de Heg

De training combineerde praktijkgerichte voorbeelden met een veilige sfeer waarin openheid vanzelfsprekend werd. Die combinatie maakte het leren verdiepend en toegankelijk. Het samenspel van theorie en oefeningen zorgde voor een boeiende, leerzame ervaring die direct uitnodigde tot persoonlijke groei en toepassing.

Coachend Leiderschap in 4 maanden

YEARTH verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

YEARTH heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 6 oktober 2008

YEARTH

YEARTH Academy is voor het 10e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Wij ontwikkelen High Impact programma's en zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.

Gooimeer 9

1411 DD Naarden