9.1 /10

checkbox99% beveelt XLEasy aan!

Thijs Potters

SterSterSterSterLege ster

Prima service tot nu toe.

Niek de Boer

Ik ben zeer te spreken over XLEasy en daarom geef ik de volle 10 punten! Vragen worden altijd snel beantwoord en eigenlijk alles, vanaf de aanvraag van een leasecontract tot aan de dag van vandaag is allemaal erg goed, prettig en vakkundig verlopen. Ik ben oprecht zeer te spreken over dit bedrijf en ik kan het iedereen sterk aanbevelen!

Mullender

Prima partij! Niks op aan te merken!

Rianne Lustig

Top, ze reageren heel snel via de mail als je vragen hebt

Chadi Assani

Super genoten van mijn lease! Altijd goed bereikbaar en goed geholpen bij schades en/of onderhoud.

VW Polo 2021

R.M

SterSterSterSterLege ster

Juiste informatie, duidelijk en een snelle service.

B. van Vliet

SterSterSterSterLege ster

Tot nu toe vind ik het helemaal prima! Ik ben heel erg tevreden over de auto. Heb alleen 2 aandachtspuntjes. 1. Jammer dat ik eerst moest tekenen voor de auto voor dat ik er mee gereden had en later pas zag dat het lampje van de banden spanning aan was en dit nergens kon melden. 2. Het zou top zijn als je de maandelijkse factuur per mail krijgt je deze via ideal gelijk kunt betalen.

Antwoord XLEasy

Beste mevrouw Van Vliet, Hartelijk bedankt voor je positieve review. Je geeft bij je tweede punt aan de factuur graag per mail te ontvangen. Als het goed is ontvang je deze maandelijks per mail. Je hoeft de factuur dan niet handmatig over te maken. Deze wordt automatisch bij je afgeschreven, wel zo makkelijk. Met vriendelijk groet, Mark namens XLEasy

Fernando

Great. Simple, fast and efficient

Seyit Can

Positief

Michel

Evaluatie dienstverlening

Goede en juiste informatie. Bij vragen snelle afhandeling.

Maurits

SterSterLege sterLege sterLege ster

Nette website met interessant aanbod en goed dat contracten vanaf 10.000 km beginnen. Klantenservice is wel echt van een bedroevend niveau in vergelijking met partijen waar ik eerder heb geleased (zoals Broekhuis lease bijvoorbeeld). Op geen enkele manier proactief als er problemen zijn. Oplossingen moeten van de klant zelf komen en kennis over de voertuigen niet voldoende. Echt jammer en hierdoor geen aanrader voor mijn omgeving.

Antwoord XLEasy

Beste Maurits, Jammer om te horen dat onze dienstverlenging niet naar wens is. Naar aanleiding van je review hebben wij hierover met je contact gehad en dit besproken. Mocht je in de toekomst nog tegen zaken aanlopen, dan horen wij het graag. We helpen je dan graag verder. Met vriendelijke groet, Noah namens XLEasy

Helmi

Ik ben tevreden. Alles is goed geregeld, de communicatie is helder en snel.

Nick

Goede en klantvriendelijke service! Zeer goed geholpen door Ivo en Noah.

Audi A3 Sportback

***

Goed.

Evaluatie dienstverlening

XLEasy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

XLEasy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 5 september 2017

Thijs Potters

SterSterSterSterLege ster

Prima service tot nu toe.

Niek de Boer

Mullender

Prima partij! Niks op aan te merken!

Rianne Lustig

Top, ze reageren heel snel via de mail als je vragen hebt

Chadi Assani

VW Polo 2021

R.M

SterSterSterSterLege ster

Juiste informatie, duidelijk en een snelle service.

B. van Vliet

Fernando

Great. Simple, fast and efficient

Seyit Can

Positief

Michel

Evaluatie dienstverlening

Goede en juiste informatie. Bij vragen snelle afhandeling.

Maurits

SterSterLege sterLege sterLege ster

Helmi

Ik ben tevreden. Alles is goed geregeld, de communicatie is helder en snel.

Nick

Goede en klantvriendelijke service! Zeer goed geholpen door Ivo en Noah.

Audi A3 Sportback

***