Thijs Potters
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Prima service tot nu toe.
Ik ben zeer te spreken over XLEasy en daarom geef ik de volle 10 punten! Vragen worden altijd snel beantwoord en eigenlijk alles, vanaf de aanvraag van een leasecontract tot aan de dag van vandaag is allemaal erg goed, prettig en vakkundig verlopen. Ik ben oprecht zeer te spreken over dit bedrijf en ik kan het iedereen sterk aanbevelen!
Prima partij! Niks op aan te merken!
Top, ze reageren heel snel via de mail als je vragen hebt
Super genoten van mijn lease! Altijd goed bereikbaar en goed geholpen bij schades en/of onderhoud.
Juiste informatie, duidelijk en een snelle service.
Tot nu toe vind ik het helemaal prima! Ik ben heel erg tevreden over de auto. Heb alleen 2 aandachtspuntjes. 1. Jammer dat ik eerst moest tekenen voor de auto voor dat ik er mee gereden had en later pas zag dat het lampje van de banden spanning aan was en dit nergens kon melden. 2. Het zou top zijn als je de maandelijkse factuur per mail krijgt je deze via ideal gelijk kunt betalen.
Great. Simple, fast and efficient
Positief
Goede en juiste informatie. Bij vragen snelle afhandeling.
Nette website met interessant aanbod en goed dat contracten vanaf 10.000 km beginnen. Klantenservice is wel echt van een bedroevend niveau in vergelijking met partijen waar ik eerder heb geleased (zoals Broekhuis lease bijvoorbeeld). Op geen enkele manier proactief als er problemen zijn. Oplossingen moeten van de klant zelf komen en kennis over de voertuigen niet voldoende. Echt jammer en hierdoor geen aanrader voor mijn omgeving.
Ik ben tevreden. Alles is goed geregeld, de communicatie is helder en snel.
Goede en klantvriendelijke service! Zeer goed geholpen door Ivo en Noah.
Goed.
XLEasy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
XLEasy heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service tot nu toe.
Prima partij! Niks op aan te merken!
Top, ze reageren heel snel via de mail als je vragen hebt
Juiste informatie, duidelijk en een snelle service.
Great. Simple, fast and efficient
Positief
Goede en juiste informatie. Bij vragen snelle afhandeling.
Ik ben tevreden. Alles is goed geregeld, de communicatie is helder en snel.
Goede en klantvriendelijke service! Zeer goed geholpen door Ivo en Noah.
Goed.
XLEasy heeft de volgende resultaten bereikt: