GJ
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Auto wordt netjes afgeleverd door keurige hikers
dit is onze eerste lease auto,en na drie weken zijn wij wel tevreden.Bij afsluiten van contract goed geholpen en begeleid door jullie.
Positief. Alles was vrij duidelijk.
Goed bereikbaar , prima aanbod. Enkel jammer dat de auto die je graag wil weg is voordat de papieren rond zijn. Een of andere vorm van reserveren zou erg fijn zijn. Proefrit maken zou ook wel fijn zijn.
Goed bereikbaar, duidelijk contract Aflevering ging ook goed Vind toch wel beetje minder dat de kleine schades die op de auto zitten, niet van te voren gezien zijn en vast gelegd zijn door de leverancier, ik vind beetje slordig en onprofessioneel over komen, even 10 minuten de tijd nemen en je had het wel allemaal kunnen zien. Tot zo ver heb ik de fotos kunnen doorsturen Ik heb het op zwart wit. Maar ik zou het prettiger vinden als je dan een goeie terug koppeling krijgt met het totaal plaatje. Het voelt toch een beetje als een grijs gebied/ onzeker (maar dat kan aan mij liggen) Wellichting mag er ook wat van het maand bedrag af
communicatie verloopt wat traag
Prettig en snel contact per mail bij het opvragen van een offerte, bij vragen of het vragen van een aangepaste offerte. Auto is keurig aan huis afgeleverd op afgesproken datum/tijdstip
Goede service Betaalbare leasecontracten Vriendelijk personeel
Communicatie en afhandeling slecht
Altijd vriendelijk en snel geholpen. Kortom; toppers!
Uitstekent
Kundig, direct in communicatie en duidelijk. Geen enkele klacht.
Na 5 jaar klant te zijn geweest bij XLEASY moet ik helaas zeggen dat mijn ervaring uiteindelijk erg teleurstellend is. Gedurende de leaseperiode heb ik altijd netjes mijn maandelijkse betalingen gedaan en de auto behandeld alsof het mijn eigen auto was. In de laatste 2 jaar heb ik 2x te maken gehad met marterschade aan de bekabeling van de auto. Beide keren moest ik 100% van de reparatiekosten zelf betalen. Dat vond ik al teleurstellend, maar de echte tegenvaller kwam bij het inleveren van de auto na 5 jaar. De auto werd naar mijn mening in goede en nette staat ingeleverd, met alleen normale gebruikssporen na 5 jaar rijden. Toch kreeg ik vervolgens een eindfactuur van €1.400 voor kleine schades zoals lichte krassen, zeer kleine deukjes op de motorkap en lakschade door vogelpoep. Wat mij vooral stoort is dat: - de foto’s in het inspectierapport onduidelijk zijn - kleine gebruikssporen na 5 jaar gebruik volledig worden doorbelast - er weinig ruimte lijkt voor redelijkheid of coulance Het voelt alsof er na afloop van het contract alsnog geprobeerd wordt om extra kosten te verhalen op de klant. Na 5 jaar een trouwe klant te zijn geweest laat dit helaas een erg bittere nasmaak achter. Mijn advies: word hier geen klant als je geen eindinspectie wilt die uiteindelijk erg tegenvalt en oneerlijk voelt. Voor mij persoonlijk is dit een reden om in de toekomst geen leasecontract meer af te sluiten bij XLEASY.
Zeer goed! Altijd vriendelijk geholpen.
XLEasy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
XLEasy heeft de volgende resultaten bereikt:
Auto wordt netjes afgeleverd door keurige hikers
Positief. Alles was vrij duidelijk.
communicatie verloopt wat traag
Goede service Betaalbare leasecontracten Vriendelijk personeel
Communicatie en afhandeling slecht
Altijd vriendelijk en snel geholpen. Kortom; toppers!
Uitstekent
Kundig, direct in communicatie en duidelijk. Geen enkele klacht.
Zeer goed! Altijd vriendelijk geholpen.
XLEasy heeft de volgende resultaten bereikt: