Mark Verheul
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Goed bereikbaar, snel handelen en een fantastische auto.
vriendelijk, deskundig, heel goed bereikbaar!
Goed, aanvraag en hulp vriendelijke mensen, nemen de tijd. Echter bij aflevering toen bleek dat er een automat ontbrak moesten wij zelf daar achter aan. Wel betaald door XL, maar naar de dealer bestllen en daarnaweer ophalen.
Ik kreeg de nieuwe auto die niet netjes werd afgeleverd. Daarna is dit wel goed opgelost, maar maakt vervolgens de externe partner er wederom een rommeltje van. Spullen uit de auto verdwenen en na telefonisch contact mijn zonnebril per post opgestuurd in een normale envelop. (stuk natuurlijk)
Snel geholpen met een offerte Geen druk het in orde maken van de lease overeenkomst ging gemakkelijk en snel het persoonlijke contact was top. En tot nu toe heel tevreden over de auto en de prijs
Snel contact, dezelfde dag nog al het papierwerk geregeld. Duidelijk contract. Goede service. Prima levering van de auto.
Prettig en duidelijk. Met de levering werd de datum niet nagekomen, maar werd het verder goed opgelost.
Heel goed. Reageren snel en denken mee over in belang van de klant.
Top service
Xleasy is de voordeur voor pon lease en dat maakt het verwarrend,zoals bij schade, waarbij op twee manieren kan worden gedeclareerd, via de app (xleasy) en via een formulier (pon)
Ik heb een auto opgeleverd gekregen die al na twee dagen niet kon opladen. Vervolgens ben ik de auto bijna twee weken kwijt en krijg ik een te kleine auto als leenauto. Ook heb ik nu opgemerkt dat rechtsachter de knop voor de raam niet functioneert. Dit zijn teveel mankementen aan een net geleverde auto.
Overdracht kan beter worden uitgevoerd : Tijdens het gesprek met XLeasy betreft de leverdatum werd mij verteld dat er een inspectie en banden wissel zou plaatsvinden. En dat is niet gebeurd… sterker nog de winterbanden achter waren verkeerd gemonteerd en dat heeft niemand gezien. Ook enkele beschadigingen waren aan het oog ontsnapt. Graag zou ik bij bekende schades of bijzonderheden eerst een video van 360* view van de auto willen ontvangen om Aansluitend de overige informatie en controle te kunnen doen.
Mijn dochter heeft een leaseauto tot tevredenheid en ik heb ook bij hen geleased Makkelijk, snel geregeld en heel duidelijk Heel prettige communicatie. Zeker aan te raden!
Prima. Makkelijk geregeld, snel geleverd.
Zeer goed! Vakkundig geholpen. Reageren zeer snel! Alles binnen een vrij snelle tijd geregeld.
XLEasy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
XLEasy heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed bereikbaar, snel handelen en een fantastische auto.
vriendelijk, deskundig, heel goed bereikbaar!
Heel goed. Reageren snel en denken mee over in belang van de klant.
Top service
Prima. Makkelijk geregeld, snel geleverd.
XLEasy heeft de volgende resultaten bereikt: